Hjem / Verden / Det er i orden at være hvid

Det er i orden at være hvid

Vores nationale identitet er under pres herhjemme fra kulturmarxistiske propaganda, hvor venstrefløjen siger alle kan være Danskere, mens “højrefløjen” har den holdning at alle kan være Danskere hvis de kan sproget. I Amerika og Canada er den nationale identitet praktisk talt afviklet allerede, alle kan blive Amerikaner eller Canadier, selv Spansktalende analfabeter, og de seneste 5-10 år har kulturmarxister på den side af Atlanten flyttet deres fokus til at underminere hvide som helhed. Med latterlige ideer som at hvide bliver båret frem på hænder og fødder på bekostning af minoriteter, det såkaldte hvide privilegium som gennem programmer som “Affermative Action” i virkeligheden er lige omvendt; og race-blandings propaganda fra det banale som et blandet par i morgenmadsreklamer til det ekstreme som musikvideoen Beige Power hvor der synges om at fremtiden er blandet beige og at du ikke kan gøre noget ved det.

IT’S OKAY TO BE WHITE

Eller på dansk: Det er i orden at være hvid. Umiddelbart skulle man ikke tro at denne enkle sætning kunne fornærme nogen, for den siger jo ikke at hvide er overlegne, den siger ikke engang at det er godt at være hvid, det er bare “okay”. Men hvor en seddel eller et klistermærke med teksten sættes op, er der straks nogen der tuder over “racisme” på sociale medier, til gammelmedierne, eller sågar til myndighederne. Denne reaktion er netop meningen. Opfundet på 4chan og inspireret af tidligere mediestorme over lignende pro-hvide plakater, er “Its okay to be white” et bevidst forsøg på at få anti-hvide i medierne til at skræppe op over en harmløs besked, og derved bekende kulør over for den brede befolkning. Plakatens simple besked tvinger dem til at sige hvad de ellers plejer kun at hentyde til; at det ikke er i orden at være hvid.

twitter.com/TyroneJohns0n/status/925807400476663808

 

twitter.com/JustSaying2040/status/925444923184345088

Trenden har spredt sig, og flere og flere steder i USA og Canada er der rapporter om disse hadske plakater.  De er blevet postet særligt på universiteter, og blandt andet har Mike Strecker, PR chef på Tulane Universitetet i New Orleans, Louisiana, har udtalt til universitetets studenteravis at “Vi har ingen ide om hvem der satte plakaterne op, men den person taler tydeligvis ikke på universitetets vegne.” Når man ydmygt siger at det er i orden at være hvid, og folk fra alle andre racer, endda også selvhadende hvide, flipper fuldstændigt sidevejs, så får man det klareste bevis på at andre racer ikke bør leve i hvide lande. For når det ikke er i orden at være hvid, hvad vil de så ikke gøre for at stoppe os fra at være det?

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Kæmpe chok; bøsse anklages for pædofili

Jeremiah Harris, stjernen i Netflix-dokumentaren “Cheer”, er blevet ramt af nye anklager, der alle har …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Lars Agerbæk med æ Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ