Hjem / Samfund / Kæberasler til patriarkatet!

Kæberasler til patriarkatet!

Oosh! Danmark fik i år en klon af Klovnesveriges latterfremkaldende men ganske ondartede svulst, Feministisk Initiativ. Lad os se på deres hjemmesides mantra:

“I Feministisk Initiativ arbejder vi for ligestilling og lige adgang for alle uanset køn, opholdsstatus, kønsidentitet, etnicitet, alder, kønsudtryk, handicap, klasse, tro/religion, uddannelsesniveau, nationalitet og seksualitet.

Vores feministiske tilgang er anti-racistisk, intersektionel og ikke-privilegieblind.”

🙂

Det vi ser er en slutfase; en naturfjendsk ideologis dødskramper. Feminismen, gennem første bølge, anden bølge og tilsyneladende uden ophold, har været gennemsyret af jødiske aktivister, der utrætteligt har arbejdet for at nedbryde den traditionelle, kristne, hvide familiestruktur og gennem holdningspåvirkning, ulovlige tiltag og internationalt samarbejde at få den vestlige kvinde frarevet hendes familie- og moderrolle og gjort hende til en barnlig, egoistisk, børnefri mandeklon, som derigennem sikrer at samfundet individualiseres, fragmenteres og med alt for få fødsler visner hen og mister sin styrke, såvel kulturelt som numerisk.

“Er det relevant?? Hvorfor påpege at de fleste ledende feminister var jøder??? *fnys* *ryste*…(luk-det-ned-impuls intensiveres)

Jeg anbefaler at alle der har en indskydelse af denne karakter at læse Culture of Critique af Kevin MacDonald, som er ‘en evolutionær analyse af jødisk involvering i det 20. århundredes intellektuelle og politiske bevægelser’. Vi kan sagtens skyde Feminisisk Initiativ ned, fordi de, som vi kan se ovenfor, er så ypperligt klodsede og åbenlyst samfundsnedbrydende i deres præsentation, men deres ideologiske gods er det samme som gav kvinderne stemmeret (hej, hellige ko, wie gehts?), fri abort, en børnepasserstat, nem adgang til skilsmisse og andre ting som fører et sundt samfund mod afgrunden.

Den feministiske aktivisme er ikke til for at gøre kvinden glad, ‘ligestillet’ og frigjort, men at isolere hende fra hendes naturgivne gaver, og lede hendes evner, drifter og lykkesøgen væk fra familien, folket og fædrelandet og hen til den golde forbrugerrobot som (((visse grupper))) ønsker at omforme tidligere stærke, homogene, europæiske samfund til.

I den henseende er Feministisk Initiativ lidt af en klovneforestilling, men selvom de er til grin, har deres bevægelses ForMødre allerede gjort ufattelig skade på vort samfund. For det fortjener de vores had og foragt, og når diverse politikere, mediepersoner og kendisser gladeligt bekender sig som feminister, så husk hvilke forbrydelser de har på samvittigheden. Særligt når samme politiker siger, at vi skal importere 6 millioner somaliere, da vi jo ikke får nok børn. Det hele hænger sammen.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om