Velkommen til Dagens Blæser

Spred kærligheden

Velkommen til Dagens Blæser!

Vinden blæser i vores retning. 50 års kebabimport er ved at indhente landsforræderne som foranstaltede den: demografisk kollaps, skyhøj kriminalitet, kontrolsamfund, mammutstat, muggighettoer, skoler proppet med brune børn, høje skatter og en komplet underminering af den ‘sociale sammenhængskraft’ (et dansk Danmark). Der er vi i dag.

Svaret har mest vist sig at være handlingslammelse i gammelpartierne, samt en skov af koshernationale ‘islam-er-en-gang-pis’ partier, som vil diktere muhamedanerhordernes tøj, deres bygninger, deres skoler og udskille de kriminelle og rabiate elementer. Gammelpartierne aber til en vis grad efter (yo, Inger!).

Ganske få vil tage fat om nældens rod, og lader til at være tilfreds med at få en plads ved demokratiets honningkrukke og sikre deres levebrød ved at tøjre dem selv til deres vælgersegment af varierende størrelse. Disse politikeres passivitet sikrer dem at samfundsplagerne får permanent karakter og garanterer partiernes eksistensberettigelse. Selve eksistensen af det danske folk synes at fornægtes og en kapitulation i integrationens og assimilisationens navn, er det hvide flag de vifter i stedet for Dannebrog.

Hvad vil vi?

Vi vil være en side hvor vi dels publicerer vores podcastjuvel, Radio 266B, samt andre mindre velslebne lydfiler, men også leverer artikler fra en eksplicit nationalistisk synsvinkel, humoristisk regimekritik samt en debat omkring mere grundlæggende ting som demokratikritik og vore såkaldte moderne danske værdier, der i alt væsentligt synes at være gift for folket. Vi vil promovere det som trækker folket op ad den sump af ligegyldighed og degenereret multikultur som peger ned mod en sikker død, og som kan genrejse os, sparke fremmedelementerne på porten og give os en styreform der ikke bringer de mest uduelige tåber til roret.

Det starter med dig selv. Lev som en nationalist, kom i form, bliv aktiv, læs bøger og, vigtigst af alt, sæt børn i verden i hobetal, før din røde og brune naboer gør det. Fremtiden tilhører kun os hvis vi eksisterer, og vi skal sikre vores folks eksistens og en fremtid for hvide børn!

Så lyt til tonerne fra Dagens Blæser og bliv inspireret til at lade fædrelandets generobring blive din livsgerning.

Efterlad et svar

6 Kommentarer på "Velkommen til Dagens Blæser"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Claus
Gæst
Claus

Æh….. FIRST????

Den jyske edomit
Gæst
Den jyske edomit

OMG, begynder vi på det? The madneSS

Claus
Gæst
Claus

Jeg tænkte bare… vores introartikel, vores indtræden på scenen og NUL kommentarer. Symptomatisk for det danske engagement generelt. #realtalk

Johnny
Gæst
Johnny

“Så lyt til tonerne fra Dagens Blæser og bliv inspireret til at lade fædrelandets generobring blive din livsgerning”

Det er musik i mine øre!

Johnny
Gæst
Johnny

Vi har jo en super varm sommer lige for tiden, og hvad er bedrer end at læse en god bog, imens man sider i skykken, med lidt koldt isvand.

Mine anbefalinger er således. (du kan downloade dem som PDF eller Text fil.

Jared Taylor: White Identity Racial Consciousnes. https://archive.org/details/JaredTaylorWhiteIdentityRacialConsciousnesBookZZ.org

Mein Kampf stalag edition. https://archive.org/details/MeinKampfTheStalagEditionTheOnlyCompleteAndOfficiallyAuthorisedEnglishTranslatio

This Time The World, af George Lincoln Rockwell. https://archive.org/details/ThisTimeTheWorld

Max von Lützow
Gæst
Max von Lützow

Mein Kampf, til dem der hellere vil lytte og endda indtalt på dansk.
https://www.youtube.com/channel/UCxcg7Fcph9fxtoQ1SzRA6Hw/about?view_as=subscriber