Hjem / Danmark / “Hvor er mine artikler om muggioverfald??”

“Hvor er mine artikler om muggioverfald??”

 

På den håndfuld af seminationale sider, som Danmark hidtil har haft at tygge på, har man kunnet notere sig at man får den ene artikel efter den anden serveret, som beskriver de seneste forbrydelser, frækheder og angreb begået af de fremmede i landet. Et besøg på disse sider giver vel nok et indblik i situationen, men man bliver blot sur og aggressiv og præsenteres man får noget der minder om en løsning, er det som regel noget med ‘vi tolererer ikke denne vederstyggelige Boykot Israel kampagne’ eller ‘Lars Hedegaard taler brand mod islam’.

Eller også hører vi om hærværk mod koshernationale politikeres biler og ejendom. Det ER terrorisme og det er et af mange symptomer på systemets råddenskab fra toppen i Folketinget og medierne og ned til deres lakajer på gadeniveau. Men når Nye Borgerlige og lignende angribes, er det så tegn på at det er dem vi skal slutte op omkring? At de bør få andet end almen sympati?

REEEEEE!

Nej.

Vi vil på Dagens Blæser ikke fokusere så meget på evig sortpillebeskrivelse. Det er ikke konstruktivt og som nævnt er der nok om budet.

Vi ved vi har en milllion fremmede i landet.

Vi ved at de voldsomme problemer en million fremmede giver, løses ved at man internerer, deporterer og repatrierer.

At skrive løs om disse brune horders hærgen på gader, i skoler og boligområder, kan gøres fra nu og til vores død, og dem der vil det ønsker vi god fornøjelse.

Vi skal i stedet arbejde mod en løsning. Vi skal komme med forslag til hvorledes man kan gøre noget selv, for at løse Danmarks problemer. Som nationalister noterer vi os, at de fremmedes tilstedeværelse ikke er problemet som sådan. De er et symptom på et sygt samfund, en ubrugelig styreform og en kulturmarxistisk totalsejr, og det er gennem nationalisme vi kurerer Danmarks dårligdomme, genrejser vort folk og får værdigheden tilbage. Således kan vi give Danmark videre til næste generation med oprejst pande.

Eller i hvert fald starte en kamp som kan videreføres af næste generation. For jo længere mod afgrunden vi bevæger os demografisk og kulturelt, des længere vil oprydningen og tilbageerobringen tage. Den starter med nationalister. Lev hvad du prædiker, kom i form, kyl dit fjernsyn ud af vinduet, kontakt andre ligesindede, stift familie, læs og lyt. Har du et talent, ser du nogen gøre noget du kan gøre bedre, eller kan og vil du på anden måde bidrage, så træd frem og kræv din plads!

Det er et langt træk, og kapitulation er ikke et valg. Vi vil arbejde for et dansk Danmark og vi vil sejre. Om det så skal tage 10 eller 100 år.

Som fattigmands-Hulk Hogan, Asbjørn Riis, sagde for mange år siden: Hold dig i form, spis sundt og tro på dig selv. YEEAAH!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om