Hjem / Verden / Pædo-sodomit på Afvænning

Pædo-sodomit på Afvænning

Den berømte Hollywood-skuespiller Kevin Spacey, blandt andet kendt for sin rolle som biseksuel Bill Clinton i den elendige TV-serie House of Cards, har i den seneste tid været i uføre. Det kom forleden frem at han i sin tid skulle have forsøgt at forgribe sig på den dengang 14-årig Anthony Rapp, der i dag er Broadway-skuespiller og bagdørspirat.

Det er nok også netop derfor, nyhedssiden Breitbart kan fortælle os, at “Kevin Spacey Enters Same Sex Addiction Rehab Clinic Used by Harvey Weinstein“. Man kunne måske spørge, om det ikke snarere var en ‘same-sex addiction rehab clinic’, manden skulle lede efter (*badum tsss*), men nok om det.

Spacey har altså en forkærlighed for ungt kød og seksuelle overgreb, som deles af hans jødiske kommandanter i Hollywood. Som eksempler herpå ses bl.a. den førnævnte Harvey Weinstein, der ikke blot forgriber sig på mennesker, men også på objekter såsom potteplanter (eller blot gryder, alt efter hvem, man spørger); og selvfølgelig ærkebesudleren, Roman Polanski, der—når han ikke har travlt med at lave enormt underholdende film om anden verdenskriggiver 13-årige piger stoffer og voldtager dem. Spaceys bror forklarer, at de sygelige begær, der nu er kommet frem i lyset, stammer fra barndommen, hvor den unge Kevin blev misbrugt af sin nazistiske far.

En mere sandsynlig forklaring er nok, at Kevin Spacey, ligesom alle andre, der har gjort karriere i Hollywood, er blevet tvunget til at sutte usandsynligt store mængder jødepik. Efter i årevis at have fået tvunget Shlomos itusnittede gefilte fisch ned i spiserøret, udviklede han sig til en hæmningsløs pæderastimaskine, der kun kunne få udløsning ved ting, der både var forbudte ved lov og iflg. Det Gamle Testamente.

Spacey har forsøgt at afværge beskyldningerne ved at bekende, at det ikke blot er drengetissemand, men tissemand generelt, han lyster efter. Da det dog lader til, at flere af sodomituhyrets mulige ofre begynder at træde frem, kan der ikke gå længe, inden han er nødt til at springe ud som transseksuel otteårig furry.

Dødsstraf, tak.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Voldtægten af Tyskland

Voldtægten af Tyskland (Frit oversat fra et nu slettet twitter-opslag)   Da den røde hær …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Eric KreutzmannDanielDirlewangerKommisæren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Kommisæren
Gæst
Kommisæren

En useriøs artikel, uden relevans til Danmark, som kunne være skrevet af en frustreret tretten-årig. Mindre indhold som dette på siden tak.

Dirlewanger
Gæst
Dirlewanger

Den er temmelig sjov, men ja den har ingen relevans.

Daniel
Blæser læser

Nu er den også skrevet under verden så jeg kan ikke se problemet.