Hjem / Danmark / Top 5 fordele ved repatriering!

Top 5 fordele ved repatriering!

Her på det æggsdreme højre kan vi godt fokusere for meget på de konkrete udfordringer, diskutere løsningsorienterede strategier og i nyligt regi, optik. Men vi skal også drømme stort og forestille os hvad vi kan se frem til ved et dejligt dansk Danmark. Her er en klichefyldt fempunktspræsentation af nogle af de gode sager en simpel dekebabificering og fjernelse af andre uønskede elementer, kan bringe med sig:

1. En dejlig tur på gågaden. Har du været i en dansk provinsby eller lignende de sidste 10 år, ja så har du nok lagt mærke til, at et hav af brune, larmende, tørklædeindhyldte, muggisprogstalende mennesker fylder gadebilledet. Tænk at kunne gå i butikker, nyde en cafetur eller blot slentre i din egen by uden at skulle betale perleskat hvert 10. sekund. Det er virkelighed i et fremtidigt dansk Danmark.

2. Lav skat. Selv om vi ikke fik nedkæmpet vore umyndiggørende, familiefjendtlige mammutstat, så ville de fremmedes forsvinden spare over 100 milliarder eller deromkring om året. Hvert år. Titusindvis af offentligt ansatte, der er beskæftiget med at understøtte befolkningsudskiftningen, skoler med fremmede, en stor del af sundhedsvæsenenet, sikkerhedsfolk, vagtfolk, politimænd, fængselsbetjente, pædagoger, undervisere, skrankepaver, socialrådgivere og andre hænder, der ødsler landets ressourcer bort. Forestil dig det beløb gå tilbage i danske familiers lommer. Så er hjemmegående mødre i middelklassehjem igen noget som realistisk set kan blive normen. Glæd jer, kvinder, og folk generelt der brænder for en fremtid for danske børn.

3. Grønne områder. Selv når vores fødselsrate når et normalniveau igen, vil vi ikke umiddelbart have boligmangel, så hvorfor ikke tage de områder tilbage, som i dag beslaglægges af enorme ghettoområder? Plant en skov hvor Volssmose ligger, lav fine rækker af juletræer på Gjellerupparkens misbrugte jord. Lav eksempler ud af disse stinkende pletter af ørkenavl og gør dem til smukke, rekreative steder hvor vi kan nyde freden og roen, som en modpol til i dag hvor civile og myndighedspersoner mødes med sten, knive, tilråb, lovløshed, truende adfærd og anden berigende multikultur.

4. Perleskat på 0. Det er punktet vi ikke kan måle i DKK, men alle betaler i stor stil. Du handler, og uopdragne perkerunger render larmende rundt. Østeuropæere taler højlydt, altid højlydt, afrikanere står tankeløst i vejen og er du uheldig mødes du ved kassen af en hijabklædt tilskudsaraber, i stedet for den lyshårede studine, som ikke fik fritidsjobbet, da hun ikke kunne konkurrere med statens løntilskudsbrandslukning. Forestil dig freden og at kunne udføre dagligdagsting uden at få udfordret dit blodtryk. Forestil dig lyden af lutter danske stemmer. Jeg husker det svagt, men unge der vokser op nu vil aldrig kende et dansk Danmark. Det skal de sgu. Ilden rejser sig. Danmark for danskerne.

5. Ingen kriminalitet. Om du bor i byen eller langt ude på landet hører du konstant om kriminalitet. Ikke kun skyderier, voldtægter, overfald, mord, stenkast og den slags, men om genboens indbrud, den stjålne scooter, den smadrede rude, stjålne nummerplader, hærværk, tricktyveri, ja listen er uendelig. Alle kender vi nogen, der er berørt af ‘hverdagskriminaliteten’ eller også er vi selv ofre.  Med EUs åbne grænser er heltidskriminelle officielt velkomne, og det er ikke kun gæstearbejderyngel, men også sigøjnere, litauere og andre lykkeriddere som uden problemer kan vandre frit omkring og berige sig. Luk øjnene og forestil dig et Danmark uden denne kriminalitet, uden disse daglige, humørødelæggende historier og overskrifter. Det er utænkeligt, men virkelighed for en generation og en sjat siden. Man kan sige at det eneste urealistiske ved Olsen Banden er Olsen Banden. Resten af det Danmark der præsenteres er et hyggeligt glansbillede, som vi kan skabe en ny version af. En homogen befolkning er garant for fred og sammenhængskraft. Send børnene ned efter slik sent om aftenen. I et dansk Danmark bliver de ikke udsat for røveri eller overfald.

Vi kunne lave 88 punkter. Nævn et samfundsområde, og vi skal sige hvorfor det er bedre i et Danmark for danskerne. Du ved det er sandt.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
342 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Hans ChristophersenSlein NesnejDanielNielsenValmark Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Valmark
Gæst
Valmark

“Jeg vil ej lade tanker strøg
Ej heller vil jeg hvile stand
Før vi har bygget paradis
I Danmarks rare, grønne land”

Nielsen
Gæst
Nielsen

Korrekturlæsning. Tak.

Slein Nesnej
Gæst
Slein Nesnej

Nielsen – er ud ikke en af de æggsdremt højreorieterede ?

Daniel
Blæser læser

Kunne være sjovt med en satireartikel ”Top 5 ulemper ved repatriering!” Nogen der har nogle bud?

Hans Christophersen
Gæst

Repatriering føles kun ubehageligt for den repatrierede. For alle andre er det en fordel, dog undtaget hans fædreland, som gerne så ham forsørget andetsteds.