Hjem / Danmark / Danske stemmer

Danske stemmer

Her er en kort quiz: Skal man være dansk, for at stemme ved danske region- og kommunalvalg?

I fornuftens verden ville svaret være ja. Desværre er dette kloveneverdenen hvor op er ned, både højre og venstre er venstre, og nærmest enhver idiot kan få udleveret smørrebrødssedlen med lokale klaphatte, der mener at de kan administrere dine kommune- og regionsskatter bedre end de klaphatte der allerede gør det.

Ifølge borger.dk er der kun følgende 3 krav for at være stemmeberettiget til region- og kommunalvalg:

  • Man skal være fyldt 18 (Uden at være umyndiggjort)
  • Man skal have fast bopæl i kommunen/regionen
  • Man skal have Dansk, Norsk, Islandsk eller EU statsborgerskab eller have boet i Rigsfællesskabet uafbrudt i 3 år

Du behøver altså hverken at være dansk, påstå at et stykke papir på magisk vis har gjort dig dansk, eller i det mindste bare tale dansk for at kunne stemme! Dansk Folkeparti har opdaget denne uhyrlighed, og er forarget over at fremmede kan stemme til vores lokalvalg. DF kræver handling! DF kræver ændringer! DF kræver fremmede skal kunne tale det danske sprog hvis de ønsker at være med til at bestemme over danskere!

DF har dårlig nået at stille dette forslag om en halv løsning før eksplicit anti-Danske partier straks skal udtale sig imod det. Holger K. Nielsen fra Socialistisk Folkeparti har i en skriftlig udmelding til Jyllandsposten gjort det klart at han mener ”Forslaget bryder mod alle demokratiske principper” og at ”Det danske demokrati er baseret på, at Maren i Kæret kan stille op imod og banke Biskoppen i Københavns Stift, hvis vælgerne vil det.”

Nu er den kære hr. Nielsen ikke helt korrekt med hensyn til at Maren i Kæret kan banke biskoppen, kun personer med kandidatgrad i teologi kan stille op til bispevalg. Men religiøse valg til side, så har han på sin vis ret, og er samtidig et eksempel på et grundlæggende problem: Demokratiet er baseret på at har alle lige magt, også selvom de er så uvidende at de tror popularitet alene er nok til at opnå det højeste kirkelige embede.

Et system hvor fremmede der kom til landet for 3 år siden kan have lige så megen magt lokalt som de der har boet her altid, er ikke bare utilrådeligt men er ligefrem skadeligt. Jeg hilser derfor DFs forslag om danskprøve før stemmeret velkommen, selvom det kun er et lille skridt, på vejen mod et mere ”udemokratisk”, men mere fornuftigt samfund.

Der er i følge en opgørelse fra Økonomi- og Indenrigsministeriet mere end 360.000 uden dansk statsborgerskab der er stemmeberettigede til det kommende kommunalvalg. Det svarer til 8% af de samlede 4.558.460 der har stemmeret.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
13 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
DanielValmark Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Valmark
Gæst
Valmark

Det kunne lade til at Holger K. Nielsen har misforstået hvad demokrati egentlig betyder: Folkestyre. Det vil sige at hvis Danmark skal være et folkestyre skal det styres af det danske folk. Enkelt. Ja til dansk demokrati. Nej til globalistisk pøbelvælde.

Skovhugger
Blæser læser
Skovhugger

Jeg er helt enig. Ydermere stemmer negere altid på mere velfærd, da de ikke arbejder, og derfor selv vil være de primære modtagere.

Skovhugger
Blæser læser
Skovhugger

Jeg er helt enig. Ydermere stemmer negere altid på mere velfærd, da de ikke arbejder, og derfor selv vil være de primære modtagere.