Hjem / Danmark / Selvmål

Selvmål

“Denne mand har sit på det tørre! Og nu donerer han så overskuddet fra sin bog til fædrelandets fordærv…” Således skriver Kenneth Berth, Kommune- og regionsrådsmedlem for Dansk Folkeparti i Vallensbæk og Hovedstaden, om FCKs norske manager Ståle Solbakken som nettop har udgivet bogen “Løvehjerte” om sin karriere som fodboldspiller. Kritikken går på at Solbakken giver overskuddet fra sin bog til såkaldte uledsagede flygtningebørn, hvoraf mange i virkeligheden er mænd i våbenførende alder som er kujoner eller kolonister, ofte begge dele, og har udtalt sig meget negativt om partier i Skandinavien der fører en “meget restriktiv” fremmedpolitik. Pengene går specifikt til Dansk Flygtningehjælps fritidspulje, en pulje som ved betaling af udstyr og foreningsmedlemskaber skal give Abdulla og Sambo et plausibelt tilhørsforhold så det bliver sværre at sende dem hjem hvor de hører til, og samtidig lære kommuner hvordan de selv kan undergrave eksisterende klubber ved at betale for medlemskab til fremmede ingen gider at være sammen med, så de danske medlemmer går deres vej.

Jeg vil gerne prise hr. Berth for hans kritik, for han har jo fuldstændig ret i at en nordmand ikke skal blande sig i danske anliggender. At kaste penge i grams til “integration” af folk fra lande med IQ så lave at de teknisk set er retarderede har borgerlige regninger med Berths eget Dansk Folkeparti i rykken klaret helt uden udenlandsk hjælp siden 2001, så nu skal en nordmand bestemt ikke komme og rende dem i hælene. DF der først efter 19 år i folketinget stoppede at stemme for statsborgerskaber til folkefremmede, og har brugt deres politiske magt som støtteparti til småforbedringer i ældreplejen eller begrænsning af skattelettelser, i stedet for at få sat en endelig stopper for den brune stormflod; er præcis det parti hvis politikere skal puste sig op, og tordne imod private penge til fremmedes fritidsaktiviteter.

Jeg håber at Dansk Folkeparti fremover vi fortsætte deres utroligt produktive arbejde med at bekymre sig om hvad individuelle forrædere bruger deres penge på, i stedet for at gøre faktisk nyttige ting såsom at bruge deres magt i folketinget til at standse udskiftningen af det Danske folk.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
BalderClaus BoatsinkerValmark Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Valmark
Gæst
Valmark

Engang anså man det som hæderligt når store mænd bidrog til fædrelandets bestand og velvære. I dag er det, det modsatte. *indsæt klovnehorn*

Claus Boatsinker
Administrator

Big Brain Ståle.

Balder
Gæst

Hej gutter, sidder og hører jeres seneste podcast fint arbejde, tak for indsatsen.

Off Topic

Jeg tror følgende er noget som I vil kunne få rigtig meget ud af.

Might is Right, af Ragnar Redbeard (skrevet i 18??), men virker som om bogen beskriver nutiden.

Det første link er en audio book udgave mp3 i zip fil. Meget behagelig at høre på.

Det er en slags antitese til kristendom, godhed osv. og et forsvar for heltemod og egeninteresse, absolut passende læsning i dag.

Det sidste link er pdf udgaven

archive.org/compress/MightIsRightAudiobook/formats=VBR%20MP3&file=/MightIsRightAudiobook.zip

archive.org/details/MightIsRightAudiobook

thundermark.files.wordpress.com/2014/07/might-is-right.pdf

Fortsat god vind,