Hjem / Verden / Advarsel! Mexi-jøde på Fri Fod

Advarsel! Mexi-jøde på Fri Fod

Mandatory Credit: Photo by Erik Pendzich/REX/Shutterstock (5340073i) Louis CK 'Trumbo' film screening, New York, America - 03 Nov 2015

Jeg skrev for nogle dage siden om børnelokkeren Kevin Spacey og hans jødiske kumpaner i Hollywood. Min artikel resulterede desværre ikke, som jeg ellers havde forventet, i udvisningen af samtlige vestlige landes jødiske diasporabefolkninger. I stedet har vi blot set flere beskyldninger om pervers semitisk adfærd fra den ene eller den anden Hollywood-luder, hvis underliv sikkert alligevel er så gennemtæsket af jødediller, at det ligner noget, man kan købe i slagteriafdelingen af et kosher-supermarked (hvilket man højest sandsynligt også kan). Jeg skriver dog alligevel en kort opfølger, da det i denne omgang er gået ud over den ungarsk-jødisk-mexicanske stand-up-komiker og ypperstefluemand Louis ”C.K.” Székely.

Ifølge hele fem forskellige kvinder skulle Székely have onaneret foran dem, hvad han såmænd også indrømmer—og er meget ked af. Han påpeger til gengæld, at han hver gang huskede at spørge om lov, inden han hev banditten frem. Problemet skulle efter sigende være, at disse fem kvinder så så meget op til ham, at de ganske enkelt ikke turde sige nej.

Men når nu hans magt over disse sagesløse kvinder åbenbart har været så fuldkommen, kan man måske spørge sig selv, hvorfor han ikke bare havde sex med dem. Her er det vigtigt at huske på, at man er et nogenlunde normalt menneske, ikke en jødisk mediepersonlighed, og at dette farver ens perspektiv betydeligt. Kigger man på denne scene fra Székelys komedieserie Louie, er det tydeligt, hvad der foregår.

Når Székely fortæller en køn, blond kristen kvinde om sine ulækre onanivaner, og alligevel tydeligvis er den i scenen, vi skal have sympati med, er det altså ikke blot vulgær jødisk dekonstruktion—det er også en sexfantasi.

En af følgerne af Székelys adfærd har været aflysningen af premieren på hans nye film, ‘I Love You, Daddy’; filmen omhandler en moralsk impotent TV-producer, spillet af Székely selv, der hjælpeløst ser til, mens hans 17-årige datter forsøger at indlede et forhold til en gammel, rig filminstruktør. Alt taget i betragtning er det ikke ligefrem svært—ja, man behøver vel i virkeligheden bare at læse filmens titel—at se dette som endnu en af Székelys mærkværdige sexfantasier.

Helt ærligt, Shlomo Gonzales, find dig en god psykiater. Helst i Tel Aviv.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Voldtægten af Tyskland

Voldtægten af Tyskland (Frit oversat fra et nu slettet twitter-opslag)   Da den røde hær …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
BasedTraditionalistEric KreutzmannRed pilled goyRight-Wing Extremist Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Right-Wing Extremist
Gæst
Right-Wing Extremist

“Jeg mener onani er forkert.”

“FUCK DIG FUCK DIG, DU SKAL IKKE SIGE JEG IKKE MÅ HIVE I MIN DILLER, FUCK DIG FUCK DIG!”

Red pilled goy
Gæst
Red pilled goy

Hvor er det sygt! Hvorfor tillader vi overhovedet jøder frit gående i vores samfund?! Vi burde promte indføre Nürnberg-lovene, så folket kan gardere sig mod deres asociale handlinger. #Hitlerdidnothingwrong

GibMelson
Blæser læser
GibMelson

Jeg finder det dybt tragisk, at vi er blevet berøvet enhver form for seksual moral. ALT er okay, så længe sex er med i ligningen. Det eneste som vi i dette postmoderne moralsk relativistiske samfund mener er værd at skamme sig over ER DET AT SKAMME SIG over noget.

Sex er ikke en eller anden morsom beskæftigelse som rundbold eller et klaverspil, det er (for det civiliserede menneske) en måde at udtrykke dyb kærlighed og intimitet på.. Man giver sig selv og udviser fortrolighed på en nærmest magisk måde..

Den degenererede moderne forståelse af sex er ulækker og pervers. Man reducerer kvinden til at nydelses objekt og ikke som en person med følelser, en historie og en unik personlighed.
Føj for den lede, siger jeg bare, kald mig en gammel forstokket konservativ – det er jeg før blevet kaldt af folk, som er 30 år ældre end mig, så jeg overlever nok 😉