Hjem / Danmark / Venstre – demokratiets skrækeksempel?

Venstre – demokratiets skrækeksempel?

Venstre er fyldt med selvmodsigelser. Fra Fogh og hans vision om en minimalstat, der blev til den største og dyreste i Danmarks historie under hans styre, til deres valgsejre baseret på løfter om håndtering af de fremmedes hærgen, som i stedet erstattes af yderligere fremmedimport, statsborgerskabstildelinger i titusindvis og mindst mulig blasfemi mod religionen Åbne Grænser, til trods for at snyltere fra andre kontinenter vælter ind i åbenlys modstrid med det danske folks interesser.

Venstre er ikke Skurken(TM). De er blot symbolet på vores nuværende styresystems råddenskab, og det er nærmere dette som nærer landsskadelige sammenslutninger som Venstre ved dets giftige barm.

Hele politikken som styrer os mod afgrunden, såvel i fremmedspørgsmålet som i mammutstatens umyndiggørelse af og krigserklæring mod kernefamilien, er resultatet af den skyttegravskrig, teatralsk iscenesat af medierne i samarbejde med politikerne selv, som kendetegner vort liberale demokrati. Folket er splittet i små fraktioner, og læres at finde deres lille interessegruppe repræsenteret i et parti, som udkæmper sølle slag om ressourcefordeling, der kan tilgodese netop deres historieløse verdensanskuelse.

Efterhånden som resultaterne af partiernes, herunder i den grad Venstres, politik manifesterer sig i ulyksaligheder som gruppevoldtægter, hensynsløs vold, stenkast mod politi og andre myndighedspersoner, krige i fremmede lande og pengeknaphed som følge af den enorme fremmedbyrde, så går partierne til kamp! Til kamp for næste valg, næste kortsigtede brandslukning, næste gulerod som kan lokke den ligeså kortsigtede vælger til at sætte sit kryds ved netop dem.

Her er Venstre i sit es. Nok havde de regeringsmagten, da den skæbnesvangre Flygtningelov af 1983 blev vedtaget, nok fik de magten i 2001 efter socialdemokraternes hæmningsløse Balkan- og negerimport, og kvitterede med nye befolkningsudskiftningsrekorder (med Dansk Folkepartis tragikomiske medvirken). Men disse ugerninger, disse forræderier mod det danske folk, er jo ikke upopulære hos de øvrige partier, så det er ikke et tema i valgkampene.

Således kan Venstre i hykleriets navn gå ud som strammere, sende Støjberg i DR-byen, og lade dem male hende som Fanden selv så hr. Jensen kan sluge glansbilledet af de Danske Løver i Venstre der NU vil sætte en stopper for de fremmede. Nu er det nok, ikke sandt? Medierne tager altid den ‘fremmedfjendske’ vinkel, i stedet for at lave kritisk journalistik og spørge hvorledes det kan være at Venstre præsenterer sig som fornuftens stemme i folkemordet på danskerne, når de i alt væsentligt er blandt de hovedansvarlige for katastrofens udfoldelse.

Det er sådan systemet er skruet sammen. Fragmenteret, individualiseret og med partier der binder sig til hvert sit vælgersegment. Venstre er en brik i dette spil, og objektivt set er det en sejrsgang uden lige de har præsteret. I det danske demokrati er Venstre et idealbillede på succes. Men for folket, familien og fædrelandet er de en kræftsvulst – en blandt mange – som via deres begrænsede muligheder og vilje for at gennemføre store, langsigtede strategier, ikke kan løse den række af kriser de har kastet os ud i. De kan kun lunte rundt i Overton-vinduet og lave småjusteringer, uden at noget barn får lov at ytre at Kejseren er nøgen. Og råber du op til trods, så er medierne klar som partiernes vagthund, til at holde dissidenter væk fra debatten, og istedet udstille dem som en fare som samfundet. Husker I Søren Pinds korstog mod nationale? Vi er at sidestille med muggiterrorister. Ved du ikke det?

Mens Venstre er realpolitikkens udøver, så er vores opgave at trække ovennævnte Overton-vindue i nationalistisk retning, udpege systemets utilstrækkeligheder og med vores vindersag, danskernes ret til deres eget land, at få massernes sympati. Nok er de færreste klædt på til at forstå detaljerne i masseslagsmålsritualet omkring Finansloven, men de kan formentlig på sigt overbevises om at multikultur er folkemord, og at et dansk Danmark er at foretrække. Når det sker er Venstres landsødelæggelse slut og en genopbygning kan tage form.

.

.

.

Indtil da – få mange børn!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om