Hjem / Danmark / “Nydanmark”

“Nydanmark”

“Jeg har en plan!” Således begynder de fleste af Olsenbandens store kup; Egon Olsen er lige kommet ud af fængslet efter sidste års fejltagelser, men denne gang har han en plan der er timet og tilrettelagt til mindste detalje! Nu skal vi være millionærer! Hver gang vi lige har smagt multikulturens frugter i form af bandeskyderier, overfald eller terror, hører vi politikere, journalister og andre forrædere råbe op ligesom Egon, at de har en plan. Man hører om hvordan dette års eller årtis plan for integration ikke kan slå fejl, om hvordan alt er timet og tilrettelagt og at nu skal alle være Danskere!

Men ligesom Egons planer ender det galt. Hvor Egon har altid glemt en vigtig detalje som for eksempel DSBs sommerkøreplan, glemmer folkeforrædere altid den samme vigtige detalje; at ikke alle er ligesom dem. De forestiller sig at alle er lige, at evolutionen der gav verdens folkeslag forskellige ansigtstræk, hudfarve, og andre kendetegn, på magisk vis undgik indersiden af hovedet; At inden i enhver gedehyrde fra den Anatolske højslette, eller militærnægter fra Eritrea gemmer der sig en rodløs og individualistisk akademiker, ligesom der gør det i de fleste jakkesæt på Christiansborg, i avisredaktionerne og i disses omgangskredse.

Integration har været forsøgt i over en menneskealder, det virker ikke, men den ekstraordinære folkeforræder Poul Madsen, Ekstrabladets chefredaktør, har den frækhed at påstå at vi har talt udenom i 40 år… Hvor har den mand været? Har han ikke haft et tv? Har han aldrig læst andre medier end side 9 af hans egen kulørte lokumspapir? Der er ikke blevet talt udenom, der er blevet kastet astronomiske beløb efter idiotiske og ultimativt ufrugtbare integrationsprojekter, men intet har hjulpet.

Ledet af Madsen og den kurdiske kaffemaskine Özlem Cekic vil Ekstrabladet holde 4 “vælgermøder” (det første er allerede afholdt), om integration under navn og slogan “Nydanmark – Integration er en opgave der er kommet for at blive”. Der påstås højtideligt at de ikke gør det for at pege fingre af nogen, men hele præmissen er hvordan der skal integreres, ikke om det skal ske, hvilket farver møderne mørkerøde, nærmest brune, fra starten. Selv sproget der bruges i forlængelse af dette koncept er direkte fjendtligt over for det danske folk: Nydanmark, Nydanskere og Gammeldanskere. Som om vi er det gamle folk der skal skiftes ud, som bare skal af vejen så det nye “danske” folk kan genskabe Danmark i deres horrible brune billede.

Hvis alle kunne være danskere, kunne bygge og vedligeholde et samfund som Danmark, så hvorfor gør de det så ikke? Hvorfor er der ikke eet eneste Industriland i Mellemøsten eller Afrika? Svaret er simpelt; Folk er forskellige. Hvor meget jeg end elsker mit fædreland så er det kun et stykke jord og en administrativ enhed over dette stykke jord. Der er intet magisk i den Sjællandske muld, det Lollandske ler eller det Jydske sand, hvis du byttede Danmarks befolkning ud med Somalias ville Somalierne der nu stod i Danmark ikke kunne vedligeholde vores komplicerede I-land, og ville i store træk genskabe det samfund der havde i Somalia. På samme måde kan vi ikke forvente at integrere alverdens folk i det Danske samfund selvom vi stadig er her, for det er kun os der holder landet ved lige.

Projektets slogan “Integration er en opgave der er kommet for at blive” er forkert. Integration er en forbandelse som de ældre generationers middel- og overklasse har nedkaldt over deres efterkommere i bytte for efterløn, parcelhuse og rejser sydpå. Forbandelsen vil enten fuldbyrdes eller ophæves ved det danske folks undergang eller vækkelse. Kun vækkelsen kan forhindre blodsudgydelser, og det kun hvis den kommer mens vi stadig er nok til at gennemtvinge vores vilje på fredelig vis.

Det første propagandamøde var mandag i Sønderborg. De resterende 3 arrangementer er som følger:

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Sigøjnerkorsfareren anholdt af F.B.I

Den 32-årige Paul Miller der også er manden bag pseudonymet GypsyCrusader – grundet sin rumænske …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
The Jødesmovs-minator Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
The Jødesmovs-minator
Gæst
The Jødesmovs-minator

Giv dem en rundtur i søen med brændende svovl.