Hjem / Danmark / Boomer Bertel og troskabseden

Boomer Bertel og troskabseden

Som vi omtalte i seneste afsnit af Radio 266B, så har Boomer Bertel præsenteret en ny ed, som skal få befolkningsudskiftningen til at se mere spiselig ud. Jeg konstaterer selvfølgelig først og fremmest at Danmark tilhører danskerne, og ingen af disse fantaster som Bertel har ret til at give Danmark væk til fremmede i form af opholdstilladelser, økonomisk støtte og statsborgerskaber.

Men i dette forræderscenarie mener håbløse Haarder, at blot Abdullah vil tilslutte sig hans ‘muh constitution’ opstilling af absurditeter, så kan de og deres efterkommere få lige ret til danskernes Danmark. Lad os kort se og kommentere på hans troskabsed (suk):

»Jeg lover på min ære, at jeg støtter og forsvarer de værdier, der gennemsyrer det danske samfund, herunder ytrings- og religionsfriheden, ligestilling af kønnene, lighed for loven og alt, hvad der følger af den danske grundlov.

Det kører af sporet fra start af. Koranen, Talmud og andet fremmed, religiøst tankegods kan med lethed siges at bryde grundloven. Det som læres og foretages bryder mod sædeligheden og den offentlige orden, og der ophører religionsfriheden. Så religionsfrihed gennemsyrer ikke vores samfund, andet end i den forstand at vi ignorerer denne skæbneparagraf. Hvad køn angår er vi åbenlyst forskellige, og dette bør respekteres og anerkendes i stedet for at tilsidesættelsen af dette ophøjes som et højere ideal.

At grundloven og lovgivningen står over religioner og ideologier og gruppetilhørsforhold.

Åh, Boomer Bertel. Med lov skal land bygges, men det giver netop kun mening hvis vi opretholder en nation, opbygget af et folk med fælles ophav, kultur og sprog. Vores grundlov er ikke andet end smudspapir, hvis først Bertel og co. har udskiftet den danske stamme med somaliere, tyrkere og andet skidtfolk. Danmark ER danskerne, og folket står over ethvert dokument.

At ytringsfriheden indebærer, at alt kan kritiseres og karikeres med ansvar over for domstolene.

Ja, sig hvad I vil om politikernes fremmedkurs. Og modtag en politianmeldelse for samme. Ytringsfriheden er indskrænket på usmagelig vis i skæbnekampen for Danmark. Lovgivningen mod dissidenter burde alle på tinge skamme sig over. Med en million fremmede inden for grænsen, er det ikke så vigtigt om vi må tegne muggiprofeter, men at vi uden omsvøb kan beskrive det fremmedåg vi står med, samt udpege (((de))) som er medskyldige i deres indstrømmen.

At religionsfriheden og de øvrige rettigheder ikke beskytter religioner, men mennesker, herunder konvertitter.

Vi burde ikke tage stilling til hvorvidt islam har dødsstraf for konvertitter, eller hvorvidt hinduer har et mærkeligt forhold til køer. Vi bør kompromisløst hævde retten til vores land, og kræve at de muslimer politikerne har skaffet os på halsen, hjemsendes på ansvarlig vis. Og ikke få dem til at skrive under på en for dem ligegyldig boomered.

At kønsligestillingen beskytter kvinders og mænds ret til frit at vælge og fravælge partner og livsform.

Jeg vil ikke byde nogen som helst, heller ikke muggier, at skulle sværge troskab til homolobbyen. Ellers tak, Bertel. Hvor klamt! Ingen yderligere kommentar. Og ville det ikke være sundt igen at gøre det til en større sag at ødelægge en familie gennem skilsmisse? At gøre det urentabelt at gifte sig med staten og leve promiskuøst? Hvorfra stammer denne frihedsfetish som i alle henseender skal overtrumfe samfundsinteresser?

At velfærdssamfundet er båret af gensidig tillid med ret og pligt til at arbejde og bidrage til fællesskabet.

Med en homogen befolkning, et samfund præget af nationalfølelse og hvor de kulturmarxistiske strømninger er trådt under fode, vil det igen være normen at være en god, bidragende borger.

At forældre aktivt opdrager deres børn til medborgerskab i et samfund med frihed og folkestyre.

Når vi efterhånden ser hvad Bertel forstår ved frihed og folkestyre, så vil det være bedre hvis vi havde store familier, med så lidt statskontrol som muligt, som i stedet indpræger vigtigheden af respekt for fædrelandet, familieværdier, den gave man har fået fra sine forfædres slid og pligten til at bevare og vidergive Danmark til sine mangfoldige efterkommere.

Jeg vil ikke blot respektere disse værdier, men også gå ind for dem, praktisere dem og give dem videre.«

Årh, fri os fra dit elendige sludder, Bertel Haarder. Og stop med at udskifte befolkningen med fremmede. Djævel!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Kristian Niss Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Kristian Niss
Blæser læser
Kristian Niss

OK boomer