Hjem / Danmark / Det er aldrig nok

Det er aldrig nok

Et samarbejde mellem Statens Museum for Kunst, Danmarks Radio, Københavns Kommune og Kunsthal Aarhus resulterede tidligere i år i en statue af “En rigtig dansk familie”, specifikt familien “Lysholm Thorsen” bestående af en mand, en hun-neger og deres afkom. Men en statue der ophøjer udryddelsen af det etnisk danske folk gennem raceblanding er naturligvis ikke nok, det er aldrig nok, kulturmarxismens evige march fortsætter.

Selvom moderen er neger og ungen er mulat, så er det stadig for normalt. Hvordan kan man lave en statue af en almindelig dansk familie der er så tæt på en faktisk normal familie? Hvorfor er der en mand og en kvinde og ikke 3 mænd eller 2 kvinder og en hund? Det er måske en overdrivelse fra min side på nuværende tidspunkt, men glidebanen er virkelig og vi forstætter ned af den, for statuen har kun stået en måned og DR kan allerede skrive om at det ikke er nok.

– Jeg synes, den er ret tankevækkende. Den er anderledes. Man kan ikke rigtigt lade være med at kigge på den. Det er sådan en, man godt lige vil have en god diskussion om, siger Cille Marie Esbensen, der går i gymnasiet i nærheden.
Hun kan godt genkende det familiebillede, skulpturen viser, men ved alligevel ikke, om hun synes, den afspejler den almindelige familie i dag.
– Der er jo også mange andre måder at være familie på, siger hun.
– Hvis jeg skulle lave en skulptur af en rigtig dansk familie, ville jeg nok lave flere forskellige versioner. Jeg kender mange, der har homoseksuelle forældre, mange forældre eller kun en mor og ingen far, så jeg synes, det er svært at definere i én model.

Og det er absolut ikke kun indoktrinerede gymnasiepiger der har et så forvrænget billede af virkeligheden. DR fandt naturligvis også en “fremtidsforsker” til at rakke ned på kernefamilien.

– Det at sige, at kernefamilien er idealet, svarer lidt til at sige, at hvide mennesker er bedre end andre, siger Anne Skare Nielsen.
– Og egentlig er kernefamilien jo heller ikke normalen på den måde. Der har været masser af forskellige familiekonstellationer og måder at leve sammen på tidligere. Og vi har haft nogle år, hvor vi har været rimeligt snerpede, når det kommer til familieforhold, og hvor vi har ment, at den eneste måde at have en familie på var at være gift med den samme person hele livet og få 2,4 børn. Uanset, hvor sure og trætte af hinanden man var, så skulle man holde ud, siger hun.
Sådan er det ikke længere, og fremover vil kernefamilien, i endnu højere grad end vi ser nu, blive suppleret af alternative familieformer, mener Anne Skare Nielsen. Hun peger i stedet på et forpligtende fællesskab som fremtidens familieideal. Her handler det om at have det godt i den konstellation, man nu engang befinder sig i. Derfor mener hun også, at familier i højere grad vil begynde at have en form for årligt ’bestyrelsesmøde’, hvor man lige tager temperaturen på familietrivslen.

Ægteskabet mellem en dansk mand og en dansk kvinde der sammen skaber 2-3 børn er ikke den “rigtige” danske familie. Kernefamilien i sig selv skal nedbrydes. Fremtidens familie er tre bøsser af hver deres race med deres to transkønnede adoptivbørn og holdes sammen af et årligt bestyrelsesmøde (Mon venstrefløjen vil kræve mindst et kvindligt bestyrelsesmedlem som de gør for firmaer?).

Det er aldrig nok, “fremskridtet” må fortsætte for enhver pris.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
SebastianEric KreutzmannDanielOversætterenGuacamole Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

For fanden!!! Det er modbydelige, samfundsnedbrydende horer som denne ‘forsker’ der udstiller hvor langt ud vores degenerede samfund er kommet. Ja, fandeme skal ægteskabet respekteres og vi skal nu og altid kæmpe for at samfundet respekterer ægteskabet, beskytter familien og holder horer som hende fra at smadre det for at ride på pikkarrusellen. Nu er jeg sur!

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Satme heldigt, jeg var lige forbi Bauhaus og de havde tilbud på reb.

Guacamole
Gæst
Guacamole

Landet skal brændes til grunden, så det kan genopstå.

Oversætteren
Skribent

puke.gif

Skovhugger
Blæser læser
Skovhugger

Uendelig fordærv er hvad venstre-orienteret ønsker. Hvis da bare de kunne holde det i deres egne familier, i stedet for at tvinge deres degenerende kultur på det ydre samfund. I så fald ville naturlig samfundsmæssig evolution tage hånd om problemet. Men nej, de insistere på at hive hele resten af samfundet ned sammen med dem.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

K N U S A L T E R N A T I V E F A M I L I E K O N S T E L L A T I O N E R

Sebastian
Gæst
Sebastian

Jeg ved ikke om jeg skal græde, grine, eller kaste min kaffekop gennem computer skærmen…

Håber inderligt at denne væmmelige statue bliver udsat for grov hærvær. Det er kun velfortjent.