Hjem / Danmark / Team Danmark

Team Danmark

I USA fortsætter NFLs krise ufortrødent med opsagte tv-abonnenter, halvtomme stadioner og skrumpende seertal. Hvad der startede some forkælede negermillionærers retarderede utilfredshedsmanifestationer baseret på ikke-eksisterende politibrutalitet mod negere, er nu, delvis takket være Trump som yderligere katalysator for den igangværende polarisering, ved at udvikle sig til en nedgang for sporten som ikke kan vendes.

MIAMI, FLORIDA: negertræthed viser sine tydelige spor

Hvide har i årtier måttet se langt efter amerikanere som dem selv på banen. Skoler favoriserer sorte, spillerudvælgelsen favoriserer sorte, og generne giver års forspring hos sorte, mens hvide har længere til pubertet og dermed muskelstyrke. Men ‘Whitey’ har lært at heppe på holdet, på navnet, på flaget, mens sorte som ikke har nogen tilknytning til byen, render rundt på banen. Det føles falsk og ildelugtende; nok også fordi ejerne af såvel sportskanalen ESPN som de fleste holdejere er af jødisk herkomst med en politisk dagsorden.

I så henseende virker situationen i Danmark tam. Vi har ikke i samme grad forkælede spillere der vanærer Dannebrog og deslige, men har hold som i større og større grad er afrikanske og arabiske, og dermed understreger at lokale spillere på superligahold er et overstået kapitel. Af den grund ser jeg ikke længere suppebold. Jeg kan ikke klappe i mine hænder, når Abdullah efter at have scoret, sætter sig på hug og beder til Allah. Så slukker vi.

Der hvor det gør ondt er dog på landsholdsniveau. I Europa har den totale masseindvandring været automatiseret i årtier, og statsborgerskabstildelingerne ligeså. Landsholdstrænere har set bort fra etnicitet og i stedet for at sætte Landets Hold, har de stillet med ulandshold, ‘pyntet’ sig med lånte fjer, og som med farcen Kipketer bedt Fætter Roligan om at klappe og vifte med Dannebroghalstørklædet for fremmede i vores dragt.

Vi ender igen med at nationer der spiller mod hinanden, hvis det skal give nogen mening, skal repræsenteres af folket, og ikke fremmede som uansvarlige politikere, og fremmede iblandt os, som vi af naivitet, tåbelighed og opportunisme har næret ved vores barm i lange tider, har ladet oversvømme vore lande. Danmark skal vinde eller tabe med et dansk hold. Måske betyder det færre sejre. Måske flere. Det er ret ligegyldigt. Er det fremmede, eksotiske elementer der stiller op, så er det ligeså ligegyldigt et hold som Bahrains eller Cambodias. Men det skal nok se ret sort ud før hr. og fru Jensen er villig til at opgive denne hobby, eller generelt være villig til at handling omkring den befolkningsudskiftning de kan se hver gang de bevæger sig udenfor. Sørgeligt!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om