Hjem / Verden / Typisk Tysk?

Typisk Tysk?

Jeg skrev onsdag artiklen “Det er aldrig nok” om hvordan den skatteyder-betalte statue “En rigtig dansk familie” med neger-frue og et mulatbarn ikke var nok for kulturmarxisterne, fordi parret udødeliggjort i statuen der fremviser gradvis etnisk udslettelse, ‘kun’ var heteroseksuelt.

Syd for grænsen er status quo, hvor forfærdelig og degeneret denne måtte være, heller aldrig nok. Tyskland har taget imod umådelige mængder “flygtninge” og migranter og givet dem et eksistensgrundlag på bekostning af etniske Tyskere. Men det er ikke nok at de kommer væltende, det er ikke nok at en politiker-klasse af forrædere giver dem hvad de vil have, inklusiv tyskernes fremtid, de skal også udslette tyskernes folkelige selvbevidsthed.

Kampagnen #Farbenbekennen (kulør-bekendelse) er sponsoreret af Berlins Senat, og går ud på at en håndfuld udvalgte flygtninge, fortæller hvad de mener der er typisk tysk, fordi det af en eller anden grund skal gøre det lettere for dem at integrere sig eller at gøre det mere spiseligt for tyskerne at de bliver erstattet, jeg finder det svært at finde den officielle mening.

Hele kampagnen er kun et løst grundlag for at bruge skattepenge til at plastre Berlin til med billederne af mellemøstlige og afrikanske ansigter med teksten TYPISCH DEUTCH, så etniske tyskere ikke kan være i tvivl om at de ikke har lov til at have deres eget land, at somaliere og kurdere er typisk tysk eller at de har ret til at definere hvad er.

Det er måske en lille sag, for hvad betyder det at man bruger lidt penge på nogle plakater? Men det er jo ikke en enestående ting, kunst og reklamekampagner der kun er til for at nedbryde europæiske folks selvforståelse eller samfundsnormer er ikke noget nyt og de er ikke alene. Kampagner som denne bliver ved med at komme, de bliver ved med at prøve at overbevise os om at vores folk eller samfundsnormer ikke findes eller er forkerte, at kun fremmede og afvigere er gode. Det er propaganda med et mål; udslettelse af europæiske folk og civilisation.

Berlins Senat vil ikke oplyse hvor meget kampagnen har kostet, men vi kan regne med det ikke er noget der sprænger budgettet for de har stadig penge til offentlig forsørgelse af de mange fremmede i byen.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Claus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Jeg håber det ganske hurtigt bliver Typish Deutsch at smide dette rakkerpak i en komisk stor blender. De brune, politikerne og (((besætterne))).