Hjem / Danmark / DR og den komiske halshugger

DR og den komiske halshugger

Den 25. november viser Danmarks Radio sig igen fra sin værste side, de har nemlig inviteret den falleret komiker Kathy Griffin til at afholde et humoristisk-samfundskritisk oplæg i deres koncerthus “K3NC2R1THUS4T” (l33t-speech kan de heller ikke finde ud af, men det ser jo fedt ud i forhold til deres radiokanaler “ikke også?”…).

 

 

Kathy Griffin er ikke særlig kendt herhjemme, så vil kort beskrive hendes karriere nedenfor: 

Hun er en det man i amerikansk kontekst kalder en ”D-lister”(Fjerdeholdet)-kendt, som har opnået opmærksom via dårligt tilrettelagte og timet usmagelige jokes rettet mod folk der er mere kendte end hende selv, f.eks. 11-årige Dakota Fanning, som hun i 2011 hængte ud som stofmisbruger til et ”award show” for børn og unge. Efter optur midt i 00erne med andenrangs reality-tv, kom hun på fleres læber. CNN ansatte hende som vært nytårsaften med en af homo-lobbyens ypperste, Anderson Cooper ”360” der pga. sin gammelrige-familie Vanderbilt er født med en guldske i røven og tidligere ansat ved CIA. 

Det var dog lige indtil fornyeligt hun for alvor ville ride med på ”Trump-hate”-bølgen, som åbenbart har gjort mangfoldighedshumanisterne og anti-patriarkerne hos DR, hvor 6 ud af 7 ledere er kvinder opmærksomme. De har formentlig læst at hun pga. sin fadæse modtog hetz fra det “racistiske og kvindehadende”-Trump-segment, der gjorde hun mistede sin sponsor støtte og sin faste plads hos CNN til nytår, igennem mange år.

Det er typisk sådan historien afstedkommer i det kildemateriale som DR hyppigt benytter sig inden for dette emne, som Buzzfeed, Huffington Post og Vox.
Til trods for støtten omkring hendes klagesang, i disse medier, var hendes Tour et flop. Amerkanerne er modsat Danskerne nemlig ikke underlagt et ensidig kulturradikalt medielandskab.  Så det gav bagslag derovre modsat herhjemme.
At afbillede sig selv med at afhuggede hoved af Donald J. Trump, i en tid hvor der de sidste 15 år har været alment viden, at det er en af jihadisternes yndlingsbeskæftigelser, når de skal håndteres krigsfanger.
Hun har dog padlet rundt med forskellige undskyldninger efter den første om teori om hetz løb ud i vandet, hendes seneste påfund er simpelthen at hun ikke kendte til jihadisternes blodudgydelser og derfor ikke kunne se sammenlignene.

Til venstre, foto FRA Kathy Griffins kontroversielle foto-serie hvor hun holder en rekvisit der ligner Donald Trumps afhuggede hovede. Til højre, foto brugt af DR til reklame for Griffins kommende optræden i “K3NC2R1THUS4T”.

 

Usmagelig kritik af Trump og et CV der skriger falliterklæring er åbenbart godt nok for DR. De har jo hjertet på det rette sted. Og med deres 90er Spice Girl singler i hånden, tænker de nok ikke på meget andet end ”Patriarkatet”, ”Sister-hood”, ”Girl-Power” og næste sæsons hornbriller, der jo som bekendt udstråler intellektualitet for masserne.  At man bruger samme grafik til touren, bare med en jordklode i stedet for Trumps afhuggede hovedet, siger meget om hvor lidt DR er opmærksomme på de signaler Kathy Griffin sender, det virker til at de istedet har set sig fuldstændig blinde på den kritik der er rettet mod hende fra alle andre steder end det pseudo-intellektuelle intersektionelt-feministiske hornbrille ekkokammer som skattebetalte Danmarks Radio dyrker.

Hvad finder DR mon på næste gang? At invitere Harvey ”PussyMarch” Weinstein?

Om Ingolf Gaboldsen

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Claus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Da hun følte tilbageslaget økonomisk efter hendes ‘kunstudfoldelse’ klynkede hun og trak halvt sine tidlige udtalelser tilbage, for kort efter at hakke videre på Donald Trump og beskylde ham for at ville ødelægge hendes karriere. Selv om vi kunne drømme og at Trump gav hende en tur i el-stolen, så er virkeligheden den at hun er et uforskammet røvhul og dermed en af mange anti-Drumpf helteskilkkelser på (((venstrefløjen))). Selvfølgelig er hun velkommen hos DR. Man laver ikke en forloren halshugning af den siddende præsident uden at skulle røvkysses af vore licensoverherrer. Naturligvis.