Hjem / Indsigt / Foredrag med Johan Christian Nord

Foredrag med Johan Christian Nord

Johan Christian Nord holdt i dag foredrag i Århus, arrangeret af foreningen Dansk Kultur. Titlen var Europas Skæbnekamp og det var sådan set en positiv oplevelse. Nord påpegede ganske rigtigt at velstandsgenerationen, 68’erne, ikke har haft modgang at føle, og at dette bløde, ubekymrede livs værdier er hvad deres børn er opdraget til at værdsætte. Men i masseindvandringens og befolkningsudskiftningens nådesløse udfoldelse vil vores tilsidesatte kærlighed til vores kultur, fællesskab og arv, igen blive centralt for os og genfinde sin ild. Virkeligheden vil indhente os og i den kommende skæbnekamp vil folkets overlevelsesvilje vise sig. Eller også vil vi blive udslettet som folk. Og i denne kamp vil vi indse, at det vi i virkeligheden har kært ikke er en bestemt styreform eller værdisæt, men i stedet er det som sikrer os vores overlevelse, det som gavner vores folk. En rigtig god observation af Johan Nord.

En af de ting som Nord mener er vigtigt at konstatere og stå fast ved er, at vi må sige ja til vores egen overlevelse og nej til fremmedes behov og krav på velstand, beskyttelse eller anden tilgang til vores jord og ressourcer. Vi skal ikke blot konstatere, at det store flertal af fremmede fra andre kontinenter er uden et beskyttelsesbehov og dermed ‘falske flygtninge’, og have dette som vores argument for at nægte dem ophold i Danmark. Hele ideen om at flygtninge, også om der fandtes folk i ægte nød, der nåede op til Nordens grænser, skal skrottes. Vil vi overleve som folk, må vi hævde retten til vores eget land, og ikke på vores egen bekostning tage hensyn til fremmedhordernes ulykkestilstand. Glistrup skrev engang at tvivlen altid skal komme den fremmede til skade og dansken til gode, og når en udlænding får ophold i Danmark, skal det således kun være i det tilfælde at det gavner Danmark. Ideen om at vi skal være verdens flygtninges beskytter må fjernes fra danskernes sind.

Vigtigste detalje, om end den synes åbenlys, er, at repatriering af de allerede etablerede fremmede er en bydende nødvendighed for vores egen overlevelse. Et simpelt billede på demografien i Danmark tydeliggør dette så alle der ikke slår blikket væk kan forstå det: lave fødselstal, aldrende førstegangsfødende hos danske kvinder kontra det modsatte hos trejdeverdensavlerne. Den grimme realitet at vi snarligt bliver et mindretal på egen danejord, er vort kald til handling og denne skal være lukkede grænser og en fasthåndet tilbagelevering af millionen på gæstebud.

Johan Nord åbnede døren for at nogen der frasagde sig islam eller var velintegrerede i teorien kunne blive boende, men det er forhåbentlig ikke andet end et halvhjertet brobyggerforsøg, appellerende til de mere moderate stemmer. Vi kan i sagens natur lige så lidt have 80.000 afislamiserede somaliere boende, som vi kan have den nuværende variant. Danskerne er et folk, en stamme, og denne hverken kan eller skal opblandes eller samleve med afrikanere, blot fordi de har skiftet kulturelt eller religiøst standpunkt, om end det er overfladisk eller reelt.

Ellers var det en god præsentation. Johan Nord er nok /voresgut/ og vi siger velkommen til alle debattører, der arbejder for repatriering og danskernes ret til Danmark. Igen opfordres det til at man tager til konferencer, foredrag og lignende, ikke kun for den forhåbentligt stimulerende og inspirerende præsentation, men også for at møde ligesindede og få energi af disses selskab. Man går sjældent skuffet i seng.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om