Hjem / Samfund / Jagten efter den moralske kvinde.

Jagten efter den moralske kvinde.

Oversat med tilladelse
Original artikel “The Hunt For A Moral Woman”
Roosh Valizadeh, Return of Kings, 17. Oktober 2017

 

Mange mænd, jeg snakker med tror, at den bedste måde at finde en god pige på er, at besøge en lille by eller landsby. Pigerne vil være mere uberørte, tror de, og de har de generelt ret i, men der er dog et stort problem: Disse landpiger er ikke blevet fristet nok til at vide, hvad deres sande karakter er.

 

Der er to slags “godhed” i en pige. Den første er situationel godhed, hvor hun virker god, kun fordi Djævelen endnu ikke har fristet hende. Den anden er testet godhed, hvor Djævelen fremlagde sit tilbud, men hun modstod. Når en mand opdager en pige, der har enestående karakter eller moral, har han faktisk kun fundet en pige, der endnu ikke er blevet kastet ud i en verden af ​​sex, stoffer, penge eller opmærksomhed. Når denne fristelse først har fundet sted, eller hvis hun er fjernet fra en boble, der har holdt hende god, er det næsten sikkert, at hun vil dykke ned i havet af moralsk affald og dekadence.

 

I Østeuropa bemærkede jeg, at en pige er mest dejlig og sød i den seks måneders periode, der begynder med hendes begyndelse på en videregående uddannelse efter at have flyttet fra en mindre by og til storbyen. Hun er også her den nemmeste at komme i seng med. Hendes seksualitet og pulserende hormoner er blevet holdt nede i landsbyen, hun har været beskyttet af sin familie, men nu da hun er i storbyen, kan hun endelig gøre, hvad hun havde lyst til hele tiden. Det var ikke, at hun var en god pige i sin landsby, men at hun manglede muligheden for ikke at være det. Så meget som jeg gerne vil tro, at jeg er en casanova til at score sådanne piger, er virkeligheden dog, at jeg var hendes gateway drug ud i en promiskuøs livsstil, og jeg bliver snart glemt efter hendes tyvende knald.

 

Hvis jeg besøger en landsby i dag og møder en 22-årig pige, der ikke har mulighed for at tage en videregående uddannelse, og som kun har været sammen med under fem, er det så en bekræftelse på hendes moral? Er det ikke snarere, fordi hun endnu ikke er blevet sat i et syndigt miljø? Jeg tror, ​​vi ved allerede, hvad hun ville gøre, hvis hun havde mulighed for at flytte til en kosmopolitisk storby som New York, London eller Toronto?

At sige at “alle kvinder er sådan” betyder, at hvis du frister en kvinde med en bylivsstil, hvor hun kan have anonym og overfladisk sex med mænd, der tænder hende, vil hun gøre det. Nogle kan måske bare eksperimentere med et knald her eller der, men en pige vil ikke sige nej, medmindre hun tilfældigvis er en del af et tæt fællesskab, der konstant passer på og overvåger hende. Antallet af kvinder, der er i stand til at modstå, er faktisk så få, at de er statistisk ubetydelige. Vi må derfor antage, at ingen kvinder kan modstå storbyens seksuelle fristelser, og måske heller ikke nogle mænd.

 

Hver eneste kvinde, du møder, har bukket sig eller vil bøje sig for fristelsen, og det kan være uretfærdigt at forvente noget andet. Det er derfor, at kvinders kvalitet er blevet forringet kraftigt i det forløbne århundrede, fordi den eneste måde at holde mænd interesseret i ægteskab på er vedvarende kulturel programmering, der gør dem i stand til at acceptere fedme (som skønhed), vulgaritet (som styrke), promiskuitet (som erfaring) bisexualitet (som sexet), og ligestilling (som retfærdigt). Konstante tilbud om fristelse forårsager kvinders værdi til at falde i en sådan grad, at mænd skal være bogstaveligt hjernevasket for at tro på, at kvinder stadig er smukke prinsesser, som skal værdsættes og beskyttes.

 

Ved at indse, at ingen kvinder i sandhed virkeligt kan modstå fristelse, når de udsættes for den, støder vi på en simpel løsning: Udsæt dem ikke for fristelse. Opret et bedre samfund med indbyggede sikre rum, hvor den søde og dejlige teenagepige forbliver låst fast i situationsmæssig godhed takket være mandlige anstrengelser, der beskytter hende mod fristelser, hun ikke har nogen medfødt immunitet mod. Hvis Eva ikke kunne modstå frugten fra kundskabens træ, kan dagens moderne kvinde ikke modstå selv den mindste brødkrumme.

 

Udfordringen for mænd, der ønsker at skabe en familie, er derfor ikke at forsøge at finde en god pige, der kan modstå fristelser, men at finde den, der gennem god opdragelse eller rent held endnu ikke har været fristet, og holde hende der ved at opbygge en mur, der forhindrer Djævelen i at banke på hendes dør, når du er væk et øjeblik. Den eneste måde jeg kan se dette ske med rimelighed i dag er, at finde en pige, der har fattige forældre, der er religiøse, og hvor hun ivrigt har accepteret deres religiøse lære. Du vil bevare hendes tro og give hende en lidt opgraderet materiel levestandard, som er værdifuld for hende og hendes forældre, men ikke så værdifuld, at du frister hende med status og rigdom. Gå til landsbyen for at finde den gode pige, men du bliver nødt til at holde hende der, eller du vil helt sikkert finde ud af, at hun ikke har nogen medfødt godhed, som du måske havde troet.

Forstå at problemet med godhed/moral ikke er eksklusivt for kvinder. Da jeg fik lejlighed til at opleve kødelige og verdslige fornøjelser, tog jeg alt, jeg kunne få … i over et årti. At jeg indså, at det var en blindgyde, gør mig ikke til en moralsk mand, og den eneste kredit, jeg kan acceptere at modtage, er min forståelse af hvad hedonismen virkelig står for. Jeg er ikke imponeret af mænd, der forkynder mig deres moralske godhed, fordi det er næsten sikkert, at de ikke er blevet fristet rundt om i verden af ​​smukke kvinder, men hvis de faktisk har afvist brasilianske, colombianske, ukrainske, polske og kroatiske kvinder, som ønskede at gå i seng med dem, noget, som jeg fandt umuligt at gøre, vil jeg personligt udarbejde en moralsk guldkrone for dem at bære.

 

Der er ingen grund til fortvivlelse ved at indse kvindernes mangelfulde karakter, for det er i virkeligheden menneskets generelle mangel. Når vi præsenteres med spændingsmuligheder, sex og synd, tager vi næsten altid den laveste vej. I stedet for at bede kvinder om at have moralsk styrke, som de simpelthen ikke har, skal vi blot identificere kvinder, der endnu ikke er fristet, eller som har lavet små fejl, da de blev fristet meget. Hvis en kvinde flyttede til en storby, afstod fra at drikke og opretholdt en religiøs social cirkel, kan det være fornuftigt at acceptere hende, hvis hun lavede nogle få fejl.

 

Der er ikke mange piger derude som dette, men hvis du finder og gifter dig med en af dem, så gør din del ved at hjælpe med at skabe et hjem, et kvarter, et samfund, hvor fristelsen flyttes til livets baggrund, som det var før i tiden, i stedet for at blive kastet direkte i vores ansigter som det er i dag.

Om Oversætteren

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om