Hjem / Indsigt / Alternative medier

Alternative medier

Jeg vil lige gøre en kort betragtning omkring det alternative medier kan tilbyde og hvilken forskel effekten af indholdet kan have.

Som en reaktion på gammelmedierne og deres politiske stillingtagen til fordel for den etablerede politikerkonsensus omkring befolkningsudskiftningen, integrationsarbejdet og mørklægningen af fremmedes tal generelt (antal, kriminalitet og så videre), så har der naturligt opstået alternative nyhedskilder som et resultat af internettets fremvækst. Man har kunnet læse om det gammelmedierne ikke ville skrive om, eller skønmalede, og man har ligeledes kunnet komme med vrede kommentarer og bandbuller der ikke ville være sluppet gennem løgnepressens censur.

Men disse afmagtsudbrud kan ikke overføres til direkte og store samfundsændringer. Det er ganske tydeligt. Det eneste indvandringskritikken og alternative medieplatforme har ført til, er øget støtte til Dansk Folkeparti, som i Danmark har været den åbenlyse svamp for utilfredshedens store understrøm. For de der direkte eller indirekte har været berørt af årtiernes enorme fremmedtilvækst har indignationen ikke kunnet afløses af viden om hvorfor vi er endt i denne suppedas, og hvad der kunne være levedygtige alternative til dødskursen, fordi det som regel ikke har været på menuen på ‘protestsiderne’.

Derfor er det vores opgave, og nationalisters opgave generelt, ikke så meget at være talerør for afmagt, men at levere et frisk oplæg til hvad der kan tilbydes i stedet. Ja, bevares, det er i høj grad “send lortet hjem”, men det er også et andet tankesæt, et tabufrit rum, hvor vi ikke hænger fast i Christiansborgske værdier som er fremmede i deres natur, hvis man kigger på landets historie. De er mere symboler på kulturel råddenskab end noget der positivt bidrager til et sundt samfund. Ej heller er styreformen vi i dag lider under noget vi sætter på en piedestal, og denne samt alt den omfatter må og skal være til debat.

Når disse elementer er noget vi tilbyder, sammen med en løbende kritik af hvad der foregår i Klovnedanmark(TM), så kan vi forberede en stadig voksende kreds af danskere til at se på hvad der kræves for vores overlevelse og trivsel generationer ud i fremtiden.

Vi har med moderne nationalisme, som vi kan se i så mange andre europæiske lande, en enormt masse løsninger at tilbyde som er deres vægt værd i guld. En skarp kontrast til den klump kul i julesokken som afmagtsbrok hidtil har leveret til vores fløj. Træffer vi beslutninger og baserer vores holdninger ud fra hvad der gavner familie, folk og fædreland, så skal vi nok få et solidt fundament hvorpå en fremtidig sejr for danskerne kan bygges. Det er ikke så meget i en parlamentarisk blindgyde vi finder vores overlevelse, som i opbygningen af en ideologisk stærk dansker, der lever for større ting end kinesisk bras og planløs hedonisme. Det er fremtiden og forhåbentlig en rød tråd hos os på Dagens Blæser.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
LarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Helt enig! Det må være en rød tråd ikke bare på DagensBlæser men I alle seriøse nationalist bevægelser.