Hjem / Danmark / Alternativ valgfest

Alternativ valgfest

Velkommen til klovneverdenen. I forbindelse med dagens valg er Alternativet kommet i blæsevejr efter at de arrangerede deres valgfest på Monastic, en “LGBTQIA+” bar/natklub hvor man både kan finde “dark room” og “Fuckswing”…

Partiet latterliggøres, gruppeformand René Gade opfordre partifæller til at blive væk, og pressechef Magnus Hasselbo, der også er “forperson” for Alternativet i København, forsvarer valgfesten med at “Fuckswing og dark room er en del af deres normale udsmykning af stedet, men det har aldrig været en del af programmet eller den invitation, der er blevet sendt ud til valgfesten.” … Den NORMALE UDSMYKNING, sikken et forsvar! De vælger en degenereret AIDS-rede på grund af den nydelige indretning og den behagelige betjening! En natklub hvor Sodoma og Gomorra anses for konservative og snævertsynede byer er lige stedet hvor seriøst parti skal holde deres valgfest! Der er intet som at nyde en kold drink, høre taler og se valgresultater i et etablissement der burde rives ned og brændes som biokemisk affald.

Ok, jeg har aldrig anset Alternativet som et seriøst parti, men det er latterligt og klamt selv for dem. Nogen spår den her historie sammen med den om billeder af kønsdele til en kollage vil skade Alternativet i valget… Det var et godt argument imod demokratiet at der var folk der ville stemme på partiet før disse historier, og det er et endnu bedre argument mod demokratiet at der stadig er folk der vil stemme på dem.

Til slut bringer vi en opdateret udgave af en gammel børnesang:
Alternativet havde en valgfest, LGBTQIA IA ÅHH
og til den valgfest var der en fuckswing LGBTQIA IA ÅHH!

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om