Hjem / Danmark / Efter valget

Efter valget

Dagen efter et valg er altid en tid fyldt med sorg. Partier med særlige dårlige valgresultater er skuffede, folk med en IQ over 90 er grædefærdige over at nogen som helst ville stemme Enhedslisten eller Alternativet, og aviserne er kede af at de nu ikke bare har mindre at skrive om, men de få heller ikke skovlet penge i kassen for dyre helsides-reklamer af partierne.

Den største sorg for mig er at nu tages valgplakaterne ned. Valgplakater er det tætteste vi kommer på at hænge politikere i lygtepæle, så det er altid med et tungt hjerte når jeg ser dem forsvinde fra gadebilledet.

Glædeligt valg, det ændrede ikke fundamentalt på noget. Multikulten fortsætter lige meget om din borgmester er rød eller blå.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, uansvarlig redaktør på Dagens Blæser og vært på podcastet Radio266B.

Tjek også

Vil du have Paludan-artikel? Her er Paludan-artikel

Paludan er taget til tvillingerigets nordlige del, N̶o̶r̶g̶e̶  Fjelddanmark, inviteret til møde hos det nye …

Efterlad et svar

Vær den første til at kommentere!

Informer om
avatar