Hjem / Danmark / Efter valget

Efter valget

Dagen efter et valg er altid en tid fyldt med sorg. Partier med særlige dårlige valgresultater er skuffede, folk med en IQ over 90 er grædefærdige over at nogen som helst ville stemme Enhedslisten eller Alternativet, og aviserne er kede af at de nu ikke bare har mindre at skrive om, men de få heller ikke skovlet penge i kassen for dyre helsides-reklamer af partierne.

Den største sorg for mig er at nu tages valgplakaterne ned. Valgplakater er det tætteste vi kommer på at hænge politikere i lygtepæle, så det er altid med et tungt hjerte når jeg ser dem forsvinde fra gadebilledet.

Glædeligt valg, det ændrede ikke fundamentalt på noget. Multikulten fortsætter lige meget om din borgmester er rød eller blå.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, uansvarlig redaktør på Dagens Blæser og vært på podcastet Radio266B.

Tjek også

Husk de 6.000.000 mink der blev gasset af Mette Minkdræber Frederiksen

Ikke et eneste ord fra Blæseren om hvordan den amerikanske præsidentpost i øjeblikket er ved …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om