Hjem / Indsigt / Gør som svensken! *IKKE CLICKBAIT*

Gør som svensken! *IKKE CLICKBAIT*

 

Man tænker ofte at der snart skal ske noget. Det går for langsomt. Vi har ikke magten til at rydde op. Der er brune skabninger overalt. Folketingspartier holder valgfester i AIDS-huler med fuckswings. Hvor er vores svar?

Vi skal ikke famle i blinde. Der er folk der har draget erfaringer i årtier som aktive nationalister og som via deres gerninger stadigt beviser deres værd. Disse er der nok nogle af i Danmark, men lad os indse at vores “åbne debatklima” har gjort vores nationalistiske fundament væsentligt svagere, end hos vore svenske naboer. De har haft et uudholdeligt politisk klima og væsentligt større muggimængder, så deres nationale fløj er dét mere udbygget, sammentømret, innovativ, voksende, iderig og fremsynet, set i forhold til Danmark. Sådan er det! Deres Salem-demonstrationer efter Daniel Wretström blev myrdet af indvandrere, trak tusindvis af folk til, hvilket i forhold til befolkningstallet er ret så imponerende.

Da Svenskernes Parti blev nedlagt efter Rigsdagsvalget i 2014, var netradioen Motgift allerede i fuldt sving, i første omgang som Radio Framåt, og startet af fremtrædende medlemmer fra SvP. Siden da flyttede hovedkræfterne Dan Eriksson og Magnus Söderman til Berlin for at skære ned på omkostningerne og for at udbygge virksomheden som heltidsansatte fuldt finansieret af abonnenter.

I de sidste fem år har de produceret daglige programmer, arrangeret konferencer, afholdt diverse arrangementer samt engageret sig i andre nationalistiske projekter og samarbejder. Nu flytter de tilbage til Sverige. Ikke bare som den tilbagevenden de altid har lovet, men for at søsætte et stort, langsigtet projekt. Det tror jeg vil indeholde ideer som vi kan inspireres af og forhåbentligt overføre til Danmark. Et svensk projekt KAN være et godt projekt.

På lørdag afholdes der pressekonference i Berlin. Den kan følges på YouTube-kananlen Det Fria Sverige kl. 14, og det opfordrer jeg alle til at gøre. Det er folk der forstår at lede, som har dedikeret deres liv til nationalistisk aktivisme og som gennem partivirksomhed, bogudgivelser og utallige radiotimer har vist vejen frem. Lad os støtte dem, samarbejde hvor vi kan og tage inspirationen til Danmark. Det er på tide vi giver dem lidt konkurrence.

Se med på lørdag, se på 25november.nu og besøg motgift.nu i dag!

Fra Salem:

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Lars Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars
Gæst
Lars

Af to årsager vil der aldrig opstå revolution i Danmark. Først og fremmest regner det for meget, og man kan ikke revolutionere under en opslået paraply. Dernæst skal ethvert tilløb til revolution overstås inden spisetid, for danskeren vil ikke gå glip af sin varme aftensmad – (((Arne Melchior)))

hmmm…. måske der er en skjult hensigt med dette citat?