Hjem / Samfund / Beskyt børnene fra staten

Beskyt børnene fra staten

Børn fortjener vores beskyttelse. Det siger sig selv. Og blandt nationalister ser de fleste at vi stræber efter et ideal hvor vi dels får mange børn, og dels har en moder der passer børnene i hjemmet. Det institutionshelvede vi har i dag, hvor børn fra de er helt små overlades til organiseret pasning, undervisning og opdragelse, kan have nogle ret ubehagelige konsekvenser eftersom et antinationalt, politiseret og degenereret statsapparat kan sende ret så ækle budskaber i børnenes retning. De skal lære at være antiracister, åbne for befolkningsudskiftning, for åbne grænser og deslige, samt selvfølgelig seksualundervises upåagtet deres modenhedsniveau og uden forældrekontrol i forhold til hvad der propaganderes for.

I Danmark har vi undervisningspligt, mens de i andre lande som Sverige og Tyskland har skolepligt. Det staten vil indpode i dit barn sker i disse lande under trusler om tvangsfjernelse. Og som jeg vil give et eksempel på her, produceres der materiale af vederstyggelig karakter, som promoveres af statsmedierne og købes af børneinstitutionerne.

Forfatteren Susanne Pelger har udgivet en børnebog til de helt små, så de kan blive godt snotforvirrede og lære at have med perverse koncepter at gøre, inden den slags budskaber overhovedet giver mening i barnehjerner. SVT, Sveriges Television, interviewer Pelger, som kommer med følgende vanvidsrablen om sin propagandabog, der handler om en transseksuel mand, som tager dametøj og makeup på og hans hest som vil behandles som en hund:

jeg mener jo at børn ganske tidligt skal føle at det er okay at være som de føler de er. Det er kun den enkelte, der ved hvem de faktisk er. Jeg er jo selv genetiker, så jeg ved jo at det ikke er så enkelt som at man er XX eller XY kromosom. Der findes jo også andre varianter. Men senere er det jo personlighedstræk og det jo komplekst. Hvad kan en onkel gøre? Kan en onkel gå med læbestift og kan en dreng gå med kjole? Ja, tænker børn, det er vel helt okay. Det skal være sådan, at man får lov at være den man er. Det er også det som hesten siger i bogen: “man er som man er, for det er jo det man er bedst”‘

Satire kan ikke konkurrere med virkeligheden i 2017.

I et sundt, nationalt bevidst samfund vil en skole være et sted hvor man lærer brugbare ting, og tillige får rig viden om sit lands historie, sit folks fortællinger, og en national pligtfølelse. Ikke hvad en pervers minorietet synes et røvhul skal misbruges til, eller hvad psykisk syge individer tror de er vanskabt som. Indtil denne skønne tid indtræffer, kan jeg kun opfordre til i så begrænset omfang som muligt at udsætte dit barn for Institutionsdanmark, for det er nok kun blevet værre siden vores egen skoletid hvad angår promoveringen af ‘moderne værdier’ som accept af homoseksualitet, multikultur og andre samfundsskadelige implementeringer.

Transseksualitet som er den officielle betegnelse for denne særlige sindslidelse, plager så uendelig en lille del af befolkningen, at det forekommer absurd at man i bogform skal forulempe alle børn generelt, og forsøge at plante frø i deres sind omkring deres køn. Kan man få børn til at stille spørgsmål til at hvad der er normalt, og få dem til at acceptere alt der er unormalt, så kan store samfundsændringer nok også glide bedre ned. Hvis piger bliver opdraget efter traditionelle kvinderoller, og drenge får uforfalsket maskulinitet som deres ideal, så vil det betyde en stærk modstandskraft mod de kræfter der søger at rive vores samfund ned, og erstatte det med et globalt, kønsløst og brunt helvede. Heldigvis betyder denne ublu poz-promovering at tilbageslaget bliver ligeså radikalt. Beskyt dine børn!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Lord Lolland Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lord Lolland
Administrator

I det fjerne høres et båthorn og man kan lige skimte en person med en rød næse.

Klovneverden.