Hjem / Indsigt / I forælderen, det kønsneutrale barn og helligåndens navn!?

I forælderen, det kønsneutrale barn og helligåndens navn!?

Sverige, landet hvor magt i alle afskygninger er taget af klovne hvis hovedmål er at gøre verden så gakket så muligt og udrydde det Svenske folk i samme ombæring, har nået en ny tinde på absurditetens bjergkæde. Denne gang er det den Svenske kirke hvor man snart lige så godt kan erstatte orglerne med båthorn, for hvad der foregår på prædikestolen og i bispeboligerne er absolut ude af trit med virkeligheden.

Den svenske kirkes højste myndighed, kirkemødet, har haft en forsamling der ender i dag torsdag, og der skal stemmes om en ny kirkehåndbog (Tilsvarende Alterbogen i Folkekirken) og i trit med tidens fokus på kønsneutralitet i Sverige kan “faderen, sønnen og helligåndens” blive skrevet ud og i stedet erstattet med “Gud, den treenige”.

Ikke alle i den svenske kirke er lige begejstrede, præsten Mikael Löwegren har overfor medierne gjort sin utilfredshed klart

“Man rører ved det inderste i den kristne tro og spørgsmålet om, hvem Gud er, og der har politiske målsætninger ikke noget at gøre. Man tager dagens moralske norm og lægger nedover troen, og det kan blive skadeligt for kirken.”

Desværre er Löwegren tilsyneladende i mindretal, og det lader til at den nye kønsneutrale formulering vil vinde afstemningen. Blandt gale mandehadere som Gunilla Thorgren, forfatter af ”Guds olydiga revben” (Guds ulydige ribben), en bog hvor hun bruger “feministisk forskning” til at besudle kristendommen, modtages denne nærmest kætterske latterliggørelse af kirken med reserveret glæde:

“Uanset om man er religiøs eller ej, har kirken til alle tider haft en væsentlig rolle i kønsopfattelsen, og det er kun positivt, hvis der sker noget nu, selvom jeg mener, at der skal mere til.”

Der skal mere til. Det er ikke nok at næsten 2000 års religiøs doktrin, stadfæstet ved det første økumeniske koncil i Nikæa i 325, bliver omformuleret for at læfle for folk der kun sætter deres ben i kirker for at fjerne kors og ligge bedemåtter ud for deres brune kæledyr. Grænserne skal altid flyttes, samfundet skal altid degenereres yderligere, kulturmarxisterne vil altid have mere magt, også over gud.

Opdatering Fredag d. 24. Nov:
Afstemningen blev som forventet vundet af de kønsneutrale, korstog mod det kætterske Sverige anbefales.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Sigøjnerkorsfareren anholdt af F.B.I

Den 32-årige Paul Miller der også er manden bag pseudonymet GypsyCrusader – grundet sin rumænske …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
363 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
LarsbølLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Den følelse når du vil deltage I et helligt korstog mod skåne og bringe det på danske hænder igen I din levetid. Føles så godt at jeg næsten vil give 5 andedunsdyner væk af bare glæde

bøl
Gæst
bøl

Lars, säg bara tid + plats. Vi skåningar släpper så gärna in er.

Lars
Gæst
Lars

hvis bibelen er guds ord, burde den danske folkekirke følge den til punk og prikke -som de værste Wahabister gør med Koranen. Enten-eller.