Hjem / Danmark / Det frie Sverige!

Det frie Sverige!

Så kom den længe ventede præsentation af projektet Det frie Sverige. På pressekonferencen fra Berlin fik en række personer taletid til at præsentere detaljerne og visionerne omkring det langsigtede arbejde som svenskerne får glæde af fremover. Det frie Sveriges foreløbige (og forhåbentligt permanente) leder, Dan Eriksson, præsenterede følgende grundlæggende præmisser for udformningen af deres strategi:

– ideer og strategier skal udformes efter en realistisk analyse af fremtiden

– der er ikke tid til at leve i en fantasiverden; der er ikke tid til at drømme

– tiden til handling er nu og perspektivet skal være langsigtet og realistisk.

På den baggrund forholder man sig til følgende fakta og antagelser:

– svenskerne bliver en minoritet i Sverige (blandt 0-44 årige, altså hvor børn kan fødes, allerede i 2024)

– andre grupper af fremmed herkomst vil organisere sig i videre omfang

– ytringsfriheden på nettet bliver indskrænket

– politiske beslutninger vil fortsat blive taget til skade for svenskerne

– velfærdsstaten vil krakelere

Projektet som herefter blev præsenteret, Det frie Sverige, var i første omgang en plan for de første fem år. Man vil først og fremmest etablere Svenskernes Hus efter første år.

Svenskernes Hus skal være et samlingssted som er åbent hver dag. Der skal være møder med taler, forelæsninger og netværksarbejde hver lørdag. Dertil et bibliotek og et træningslokale så man kan styrke både sjæl og krop. Desuden skal der i huset etableres faciliteter til tv- og podcastproduktion, så man kan arbejde professionelt med nationalistisk medieproduktion og der vil også være en cafe at finde. Alle skal være velkomne i dette hus, og der vil således også være en legeplads så man kan tage børn med, mens far hører en tale. Generelt skal det være attraktivt for familier at komme der, og alle skal få noget ud af at komme der. Alt dette skal være klar til åbning efter første år.

Dernæst vil man også lave socialt arbejde lokalt. Eftersom socialstaten udhules vil der være behov og mulighed for at hjælpe lokalt og være et alternativ til offentlig støtte. Området omkring Svenskernes Hus skal hjælpes og få gavn af dets tilstedeværelse. Det minder mig meget om såvel Gyldent Daggrys fantastiske sociale indsats i Grækenland, som Danskernes Partis hedengangne årlige julehjælp til trængende danskere.

I næste fase vil man etablere flere huse, som skulle kunne tilbyde det samme som det første, og således sprede Det frie Sverige. Samtidigt vil man opkøbe ejendomme, “købe det Sverige tilbage, bid for bid, som er blevet stjålet fra os” som Dan Eriksson sagde, og gennem det tilbyde svenskere billig bolig og i det hele taget få svensk jord på svenske, nationale hænder.

Der hvor de svenske huse etableres vil man også overtage eller opstarte virksomheder. Man vil forsøge ikke bare at hjælpe lokalsamfundet, men decideret være lokalsamfundet, kombineret med den socialiseren man oplever, når man er i Svenskernes Hus. Apropos socialiseren, så sagde Daniel Frändelöv fra Ingrid & Conrad at det skal være slut med at være ensom. Nationale skal nemt møde andre nationale og det skal man kunne i Svenskernes Hus hver eneste dag man ønsker. Vi bør også i Danmark mødes så ofte som muligt og knytte mange bånd.

Det er yderst ambitiøst, og jeg kan kun bifalde deres mammutindsats. Vi har i nationalistiske kredse længe talt om at være et alternativ til staten, lave en form for lokal centralisering af nationalister, familiestøtte og andet, men her er det i en fast form og det vil blive til virkelighed nu. Bravo.

Det er et eksplicit svensk nationalistisk projekt og er således ikke noget der vil brede sig til Danmark (inb4 så kan de ikke gøre det i Skåneland), men kan vi ikke inspireres til noget lignende?

Kan vi organisere os, så vi uden for partiregi kan etablere et nationalistisk, lokalt og langsigtet projekt?

Vil vi se den støtte vi vil skulle give til projektet som en alternativ skat, der rent faktisk kommer danskerne til gavn?

Er vi klar til et projekt som rækker livet ud og som skal være en central del af vores liv?

Det er spørgsmålet. Jeg vil drømme søde drømme omkring et sådant projekt på dansk jord, men jeg vil også tale med ligesindede omkring hvad vi kan inspireres til. Vi har en meget mindre national fløj i Danmark set i forhold til Sverige. Denne skal kultiveres, promoveres og skal tiltrække nye, unge folk. Et projekt som Det frie Sverige kræver mange hænder, mange dybe lommer og ideologisk dedikerede folk som uanset prisen vil sikre deres folks eksistens og en fremtid for hvide børn. Det eksistensgrundlag savner vi endnu i Danmark, men vores vækstgrundlag er ikke meget anderledes end naboens, så fremtiden tilhører os.

En organisation eller forening bør vokse frem så vi, som Jerngardens Grønne Hus i Bukarest, som Det frie Sveriges Svenskernes Hus, kan få en base for aktivisme og tilbageerobring. Forhåbentligt er spørgsmålet bare: hvornår?

Se pressekonferencen på motgift.nu og besøg projektets nye side på detfriasverige.se. Lad dig inspirere. Skal der ske noget, er det op til dig. En kan ikke gøre alt, men alle kan gøre noget.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Lars Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars
Gæst
Lars

Sverige har Abba – Danmark Dub-i-dub-i-dub-i-dub-dub-dub søstrene fra Vejen

Sverige har en ægte automobil industri(på kinesiske hænder) Volvo, Scania og Koegnigsegg – Danmark havde den trehjulede Ellert og Zenvo brød i brand på Top Gear

Sverige konkurrerer med verdens stærkeste økonomier i udviklingen af jetjagere – Danmark måtte opgive Tårnfalken

Sverige har Ericsson – ID2ME holdt lidt over et år

Sverige har Fria Tider, Avpixelat, Red Ice Radio, Motgift, osv. osv. – Vi har jer to 🙂

Vi bør måle os op imod svenskerne i alt vores gøren og laden. Vi KAN slå dem! Tænk bare på Mærsk, Lego, IO Interactive, fri(ere) debat kultur og øl 🙂