Hjem / Indsigt / Utidig indblanding? Ja!

Utidig indblanding? Ja!

At medierne i Danmark er danskfjendtlige hersker der ringe tvivl om. Danskernes Parti var jo i al dets levetid dæmoniseret og ekskluderet, mens nyetablerede koshernationale konstruktioner blev inviteret til debatter på stats-tv samt fik spalteplads i kilometermål. En lille synd i forhold til de sidste 30 års propaganda og agitation for multikultur, integration, flygtningemodtagelse, bagatellisering af jallakriminalitet samt kaskader af had, mistanke og tilsværtning af nationalister og andre der udtrykte modstand mod befolkningsudskiftningen. Aviser som Politiken med folk som (((Pundik))) og (((Seidenfaden))) i chefredaktørstolen, har i umindelige tider altid taget parti til skade for danskerne, og forsøgt at svække og underminere folkets enhed. Samme sag hos Danmarks Radios “seriøse” politikprogrammer hvor (((Krasnik))) og (((Holm))) vanstyrer debatten, mens de lidt ældre læsere husker (((Georg Metz))) som det tidligere ansigt på ræverød nyhedsformidling i TV-Avisen.

Men nok om det.

I USA viste denne presse sit sande ansigt i 2016 hvor præsidentvalget udstillede det totale fravær af objektiv dækning. Alle metoder blev taget i brug for at stille Trump i et dårligt lys. Artikel efter artikel blev trykt i New York Times, Washington Post, Chicago Tribune og andre smudsblade, baseret på “kilder” og “insiders” så man kunne insinuere og fabrikere snart sagt hvad som helst. I øvrigt samme taktik man i denne tid bruger mod Roy Moore i Alabama, da han er en farlig senatskandidat for det republikanske anti-Trump etablissement i det republikanske parti. Samtidigt har nyhedskanalerne, i forvejen med et dårligt ry blandt amerikanerne, gået full retard med CNN i spidsen som løgnepressens hoforgan i skærmregi. I 90’erne ville et sådant stormløb være en garanteret succes, men med internettet som alternativ nyhedskilde, har den etablerede anti-hvide medieverden fejlet. Siden valget har de selvfølgelig ikke sadlet om, men har i stedet sat turbo på det anti-hvide maskineri kørende på deres salte tårer, og Ruslands-narrativet har været løftet frem af en samlet jødepresse som en forklaring på Trumps sejr.

Nu følger (((Zuckerbergs))) facebook trop og introducerer en funktion så de der har klikket på materiale præsenteret fra russiske kilder gøres opmærksom på deres synd.

Facebook plans to let people see if they had “liked” pages created by “foreign actors” to spread propaganda during the US presidential election

Her er sagens kerne: de amerikanske medier, ligesom det til et vist niveau er tilfældet i Europa, er ejet og styret i overvældende grad af jøder. Ligesom langt de fleste donorer til begge partiers præsidentkandidater er jødemilliardærer med dobbelt statsborgerskab, således er også medierne og dermed den samlede nyhedsformidling på jødiske hænder, og disse har en politisk dagsorden der er ganske tydelig. Den er for legal og illegal masseindvandring, for amnesti, for svækkelse af (hvide) amerikaneres identitet, kultur, religion og demografiske overtag. Eftersom Trump om nogen var symbolet på den vågnende hvide modstand mod disse samfundsomstyrtninger, så gik denne fremmedstyrede presse kompromisløst i krig mod ham og hans tilhængere. Dag efter dag, måned efter måned. Samtidigt som de reelt var en fremmed, ikke-hvid indblanding i det amerikanske valg, projicerer de denne undergravning på en påhittet “valghackning” fra russisk side.

Se godt og se længe på dette billede af virkeligheden (version i høj opløsning kan ses her):

Vi taler ikke om at det er en tilfældig rengøringsdame eller kontornusser som tilfældigvis har jødisk baggrund. Vi taler om en total overtagelse på alle niveauer hvor den redaktionelle linje lægges, som så til nøds kan lades præsenteres af nyhedsoplæsere hvor 2 af 3 helst skal være afrikanere, homoer eller kvinder.

Synes du det er mærkeligt at medierne ikke tjener folkets interesser, eller ikke i det mindste er neutrale i deres præsentation og udvælgelse af materiale og kommentatorer? Synes du det er mystisk at Danmarks Radio, TV2 og andre “pæredanske” mediehuse aber efter amerikanernes medier, så kig igen på ovenstående billede og indse at jøderne ikke alene er komplet dominerende i den internationale medieverden, men også at de har en klar dagsorden som dominerer overalt og at denne er til skade for dig og dine efterkommere. Man kan jo se en lige linje fra ovenstående (((amerikanske))) mediers redaktionelle dagsorden til de danske gøgeungejournalister, som er ekstremt venstreorienterede. Det er intet tilfælde at vi har en enstemmig danskfjendtlighed, når selv et kaloriefattigt alternativ som Dansk Folkeparti får én procents støtte blandt pressen i Danmark.

Hvad bør et fremtidigt Danmark stræbe efter? Vi bør lovgive omkring ejerskab af medier, så disse er på danske hænder, fjerne den nuværede mediestøtte samt stille skrappe krav til udenlandske medier som på anden måde opererer i Danmark. Men det hører fremtiden til. Indtil da så opsøg alternative medier, støt disse økonomisk og for guds skyld, ophør med at betale licens til den danskfjendtlige løgnepresse. Frem for alt, så noter dig hvem som skriver artikler der taler positivt om indvandring, multikultur, “transseksualitet”, homofili og lignende. Når først du bemærker de jødiske navne så har du nået et bevidsthedsniveau der ikke igen kan ignoreres. Tro mig!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Sigøjnerkorsfareren anholdt af F.B.I

Den 32-årige Paul Miller der også er manden bag pseudonymet GypsyCrusader – grundet sin rumænske …