Hjem / Danmark / Balkanisering af Lolland

Balkanisering af Lolland

Når du tænker Lollands Kommunalråd, hvad tænker du så? Et rådhus omgivet af traktorer og roekuler? En entre fyldt med træsko, gummistøvler og kedeldragter? Albanere?

Vent, hvad var det sidste? Albanere!? Nok ikke lige det de fleste forbinder med Lolland men det skal man måske til, for selv i det mørkeste af roelandet marcherer multikulten frem og som et resultat af sidste uges kommunalvalg er der nu for første gang en ikke-dansker i Lollands Kommunalråd, eller “nydansker” som den lokale løgnerpresse Lolland-Falsters Folketidende vælger at kalde ham.

Muj Berisha er albaner fra Kosovo, men flygtede i 1998 i huj og hast ud af hjemlandet under krigen i Kosovo sammen med sin kone, Menduha, og to små drenge, hvor den yngste blot var tre og en halv måned gammel…

…Da han sidste år besluttede sig for at gå ind i politik for at gøre en forskel, var han aldrig i tvivl om, at Socialdemokratiet var det rigtige sted. Det parti har han stemt på altid.

Det er ikke nogen overraskelse at han er valgt ind for Socialdemokraterne, som han har “stemt på altid”. Røde partier går forest med befolkningsudskiftningen, så det er kun naturligt at de tiltrækker de fremmede som både vælgere og politikere, nu også på Lolland.

I disse tider er det svært som nationalistisk Lollik at bevare roen.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Danmarks Radio glorificerer pædofili (igen)

Det trætter mig, at en betydelig del af vore landsmænd helt ukritisk fortærer landsskadelige propaganda …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Lord LollandLarsEric KreutzmannClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator
Claus Boatsinker

Socialdemokraterne, som var med til at bombe serberne der kæmpede for deres hjemland, og som siden blev frarøvet dem og givet til disse albanske forbrydersvin. Kosovo, Serbiens hjerteland, er i dag befolket af over 90% albanere, som nok bare burde sendes til deres hjem- og naboland Albanien, selvom de fortjener en langt mere brutal skæbne. Serbien for serberne! Lolland for Lalandia-gæster! Til helvede med albanerne.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Albanere skal sendes hjem til Tyrkiet.

Lars
Gæst
Lars

er der overhovedet nogen tilbage på Lolland?