Hjem / Danmark / JA til skægbørn!

JA til skægbørn!

Endnu en svensk regeringsbeslutning er truffet, som alle skandinavere må ryste på hovedet over. Regeringen har givet varigt ophold til ALLE skægbørn som man ellers har vurderet ikke har asylgrund. Skægbørn, som navnet antyder, er i de fleste tilfælde granvoksne mænd der udnytter Sveriges afvisen af at bruge gængse metoder til at aldersbedømme dem, så de kan få fordelsbehandling som “ensomt ankommende flygtningebørn”. Der blev for nyligt i Radio 266B rapporteret om en svensk tandplejer, som påpegede at disse oldinge med visdomstænder ikke var børn. Han blev fyret.

Disse små har knapt smidt bleen, og så rejser de modigt 7.000 km. nordpå! *bifald*

Dette giver mindelser om en anden statsforbrydelse som blev begået i lille Danmark af Socialdemokraterne, De Radikale og SF, nemlig den berygtede Palæstinenserlov i 1993. Hundredvis af afviste arabere fra Libanon besatte Enghave Kirke og senere Blågårds Kirke (inviteret ind af landsforræderpræst Lisbeth Søe). Dette førte efter arbejde fra medierne, kunstnere, kendisser og landsforrædersammenslutningen Landsforeningen af Danske Flygtningevenner til at Folketinget uden om KV-regeringen gav alle palæstinensere permanent ophold. Siden er knap 8 ud af 10 blevet statsborgere, selvom mange af dem inden kirkebesættelserne (312 ud af 321!) tog hjem og i mange tilfælde blev gift samt efter lovens vedtagelse igen tog hjem og fejrede sejren over danskerne. Siden da har disse arabere begået ubeskrivelige forbrydelser i tusindvis, over 80% kom på overførselsindkomst og hele 56% er blevet dømt for kriminalitet.

Vi kan altså se hvilken kæmpe skade en så lille gruppe ørkenrotter kan lave, så Sverige kan roligt afvente at denne dråbe gift spreder sig, nøjagtigt som de øvrige millioner fremmede i Sverige gør. Yderligere 8.000 skægbørnssjæle der kan importere familie, indtil fornuftigere kræfter engang fjerner dem, inshallah.

Små skægbørn med deres beskyttende kattedamer, i Sverige kaldet batikhekse.

Jeg slutter af med en kort opsummering fra Motgifts Björn Björkqvist, der siger alt om denne afghanerfadæse:

Regeringen: Du er udvist eftersom du ikke har noget beskyttelsesbehov.

Asylsøger: Det skider jeg på. Jeg har tænkt mig at blive.

Regeringen: Javel. Så får du skolegang og sundhedspleje. Men glem ikke at du ikke må være her.

Asylsøger: Ikke godt nok. Jeg har tænkt mig at siddestrejke for at få mere.

Regeringen: Gør det. Vi kommer og hilser på jer og sørger for at politiet ikke fjerner jer under jeres strejke.

Asylsøger: Jeg sætter mig og bygger landet (de havde bannere hvor der stod at ‘de byggede Sverige – red.) Giv mig opholdstilstand.

Regeringen: Du får lov at blive. Tak for at du ventede, viste utaknemlighed og holdt jer væk fra politiet.

Asylsøger: Hold kæft.

Båt. Båt.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
kenneth nielsenLars Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars
Gæst
Lars

hmmm hørte om historien med den svenske tandplejer på NMRs podcast …
Jaaaeh palæstinensernes top-placering i kriminalitets-statistikkerne er mit ynglings argument for IKKE at støtte den evigt-ekspanderende stat Israel -endnu bedre end Kalergi memes og hvad deres planer ellers hedder…
Inshallah ja det må du nok sige

kenneth nielsen
Gæst
kenneth nielsen

væmmeligfjolser