Knæl for Kvartnegeren

Spred kærligheden

Man kan sige meget om Storbritannien, og det meste af det meste af det er ikke særligt pænt. Men hvor det normalt går dårligt derovre, går det for en gangs skyld endnu dårligere.

Prins Harry har nemlig i sinde at gifte sig med Meghan Markle, en halvgammel fraskilt amerikansk skuespillerinde; feminist, filantrop—lige til flishuggeren med andre ord. Men det er dog ikke det eneste bemærkelsesværdige.

Hun er nemlig også neger.

Ja, neger. Ganske vist kun på sin mors side; og moren ligner ikke nødvendigvis en fuldblodsneger, heller ikke selv om hun gør et ihærdigt forsøg.

“Sheeeit, where dat fried chicken at?”

Et medlem af den britiske kongefamilie gifter sig med en vaskeægte (kvart)neger; en af de øverste repræsentanter for et land, der en gang ejede en fjerdedel af kloden, gifter sig med én, der ville bo i en lerhytte, hvis ikke hendes forfædre tilfældigvis var blevet købt af amerikanske slavehandlere.

I det mindste er prins Harry kun nr. fem i den britiske tronfølgerække, efter sin far, sin storebror og dennes to børn. Der skal altså dø en del mennesker inden briterne ligefrem ender med at blive regeret af hans ottendedelsnegerafkom. Men de skal selvfølgelig stadig kigge på dem, høre om dem, osv.

Og det lader til, at det bliver slemt nok

Ikke overraskende er denne blodsbesudlende affære, ligesom alt andet dårligt, der nogensinde finder sted, orkestreret af jøderMange tak, Cromwell.

Efterlad et svar

4 Kommentarer på "Knæl for Kvartnegeren"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Indavlet_Polakker
Gæst
Indavlet_Polakker

Dejligt at jøderne bliver nævnt.

Slein Nesnej
Gæst
Slein Nesnej

Her er hvad de siger i USA – USA Today referred to Meghan as a “biracial Jewish-American actress. This, despite the fact that Israeli President Reuven Rivlin invited the royal couple to spend their honeymoon in Israel.

Claus Boatsinker
Redaktør

Lige til flishuggeren. Så korrekt. Så korrekt….

Lars
Gæst
Lars

lerhytte!?!?!? sheeeeit wier movinn up from da caaew-sheeeit hause!!!