Hjem / Samfund / Höcke og venstreterroren

Höcke og venstreterroren

En ret så modbydelig ting udspiller sig lige nu i det besatte Tyskland. Et Tyskland uden ytringsfrihed, med en eskalerende befolkningsudskiftning og en rabiat venstrefløj som i brutalitet viser hvilket grænseløst spillerum ZOG giver dem til at terrorisere enhver patriotisk stemme.

Björn Höcke er politiker og valgt i Thüringen for Alternativ für Deutschland. Sig hvad du vil om AfD, det er ikke hovedsagen her. Han er et eksempel på en offentlig person som er udpeget som fjende af det officielle Tyskland. Höcke har sagt at Tyskland skal holde op med at skamme sig. Sket er sket (du må jo ikke sige, at sket faktisk ikke er sket, men det er en anden sag…) og landet bør komme videre. Yderligere har Höcke korrekt påpeget at Berlins holocaustskamstøtteopstilling, et hav af gigantiske betonblokke, er utiltalende og at det er usædvanligt at man tillader i sin kulturhovedstad at have et så gigantisk værk, der skal påminde tyskerne om at de skal skamme sig.

Som respons har venstreterrorister, med store finansielle midler at gøre med, opkøbt en ejendom ved Björn Höckes families hus, og opsat videoovervågning af ham, hans kone og deres børn. De chikaneres, filmes, livestreames på YouTube og de ansvarlige forbrydere hyldes i (((pressen))) for deres hetz. Man har mulighed for at donere til chikanen og kan for 1.000 euro få lov at overnatte i overvågningshuset og selv spionere på Björn og hans børn.

Rasende nu?

Der er mere….

Som en ekstra magtopvisning fra etablissementets side har grupperingen med navnet Zentrum für Politische Schönheit opstillet en holocaustmarkering i form af ovennævnte betonflokke nedenfor familiens hus(!). Jeg håber vi snart hører om aktioner mod disse terrorister. Ikke at nationale overvåger kommunisters børn. Denne slags ulækker opførsel hører alene disse dyr til. Nej, at man med magt får stoppet disse folk. Politisk korrekt terror er gratis i Vesteuropa. I Tyskland. I Danmark. Det bør det ikke være.

Vi har nok vores villavejskommunister, som forpester offentlige manifestationer, møder og demonstrationer, men de er tamme i forhold til de utæmmede tyske Stasi-arvinger. Må vi opleve det blive trådt under fode, og må vi få lov at hjælpe til. Jeg beder til det! Tiden hvor vi mødte vores fjender med udsagn om at “jeg er uenig med hvad du siger, men jeg vil kæmpe til min død for din ret til at sige det” er ovre. Jeg vil sikre vort folks eksistens, sikre en fremtid for vore børn og knuse dem som står i vejen for det.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
LarsRight-Wing ExtremistLord Lolland Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Right-Wing Extremist
Gæst
Right-Wing Extremist

Dine artikler er altid de bedste, Claus! 🙂

Lord Lolland
Administrator

Jeg føler mig ramt.

Right-Wing Extremist
Gæst
Right-Wing Extremist

Det skal du ikke være ked af, Lolland. Du kan jo ikke gøre for du ikke tilhører den jyske herrerace. 😉

Lars
Gæst
Lars

Tænk hvis der var nogen der smed en røggranat mellem de blokke der og filmede det. Det ville da være forfærdeligt. Eller måske installerede en havevander -som reference til en hvis gas/bruseanstalt?

Eeeejjj tænk at nogen overhovedet kan få så nogen tanker inde i hovedet.