Hjem / Danmark / International aids dag

International aids dag

En morsom jule-hilsen fra en bekendt gjorde mig opmærksom på at det i dag, d. 1. December, er/har været “International AIDS dag”, hvilket jeg ellers var lykkelig uvidende om. Det vil sige at FNs Verdenssundhedsorganisation (WHO) besluttede tilbage i ’88 at eftersom så mange homoer ikke kunne finde ud af at lade være med at røvpule hinanden og sprede en dødelig sydom, så skulle de naturligvis have en dag hvor de kunne fejres.

Dagen er ikke noget der afholdes hernede på sydhavsøerne så vidt jeg ved, ellers er det ikke særligt vel-averteret, men ideen er at man tænder lys for døde sodomitter (Tilsyneladende primært i København her til lands, sikke en overraskelse), giver penge til AIDS-forskning, giver penge til behandling af AIDS, og naturligvis giver penge til oplysning om AIDS, så AIDS organisationer kan fremstille sodomitter som helt normale mennesker…

… Normale mennesker tilfældigvis kan lide at tage hinanden i røveren uden beskyttelse så meget, at vi andre skal betale for deres dyre medicin resten af deres liv så de ikke dør som konsekvens af deres sodomi.

 

Så glædelig international AIDS dag, gid bøsserne må kløjs i hinandens kødfløjter.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, uansvarlig redaktør på Dagens Blæser og vært på podcastet Radio266B.

Tjek også

Nomineret til ‘Bedste Film,’ så har du vel husket bøsserne og negerene?

Husker du Hollywood? Du ved den der jødiske enklave, hvor adskillige højtprofilerede magtjøder sidder og …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
NattEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent

Ho-ho-ho, glædelig røvknepperdag!

Natt Danelaw
Skribent

Jeg håber at den brede befolkning en dag indser, at staten ikke skal betale for konsekvensen af sodomitternes promiskiøse livsvalg.
Med dette sagt, håber jeg at vi lader naturen gå sin gang, og at sodomitter vil dø af aids.