Hjem / Danmark / International aids dag

International aids dag

En morsom jule-hilsen fra en bekendt gjorde mig opmærksom på at det i dag, d. 1. December, er/har været “International AIDS dag”, hvilket jeg ellers var lykkelig uvidende om. Det vil sige at FNs Verdenssundhedsorganisation (WHO) besluttede tilbage i ’88 at eftersom så mange homoer ikke kunne finde ud af at lade være med at røvpule hinanden og sprede en dødelig sydom, så skulle de naturligvis have en dag hvor de kunne fejres.

Dagen er ikke noget der afholdes hernede på sydhavsøerne så vidt jeg ved, ellers er det ikke særligt vel-averteret, men ideen er at man tænder lys for døde sodomitter (Tilsyneladende primært i København her til lands, sikke en overraskelse), giver penge til AIDS-forskning, giver penge til behandling af AIDS, og naturligvis giver penge til oplysning om AIDS, så AIDS organisationer kan fremstille sodomitter som helt normale mennesker…

… Normale mennesker tilfældigvis kan lide at tage hinanden i røveren uden beskyttelse så meget, at vi andre skal betale for deres dyre medicin resten af deres liv så de ikke dør som konsekvens af deres sodomi.

 

Så glædelig international AIDS dag, gid bøsserne må kløjs i hinandens kødfløjter.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, uansvarlig redaktør på Dagens Blæser og vært på podcastet Radio266B.

Tjek også

Kritikken hagler ned på Jon Dahl: Kun plads til FIRE negere på landsholdet

Det var en regulær skandalekamp som Danmark spillede mod Gibraltar forleden. Der var sygemelding fra …

Efterlad et svar

2 Kommentarer på "International aids dag"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Eric Kreutzmann
Skribent

Ho-ho-ho, glædelig røvknepperdag!

Natt
Gæst
Natt

Jeg håber at den brede befolkning en dag indser, at staten ikke skal betale for konsekvensen af sodomitternes promiskiøse livsvalg.
Med dette sagt, håber jeg at vi lader naturen gå sin gang, og at sodomitter vil dø af aids.