Hjem / Samfund / To. Køn. Mkay.

To. Køn. Mkay.

Som alle ved er der to køn…. Men som alle ligeledes har kunnet bemærke er mediefolk, politikere og andre skidtfolk i fuld gang med at promovere ideen om at der pludseligt er mange køn (voldspotentiale intensiveres). Disse kategorier er så absurde, at man selv kan søge på dem hvis man ønsker lidt tragikomik i sin hverdag. Eller blot mangler en grund til at lave hul i en ellers nydelig gipsvæg.

Tyske politikere har indført et tredjekøn, hvilket har inspireret lignende idioti i Sverige, hvor den slags samfundsnedbrydende påhit har gode vilkår en stund endnu. I New York er det indført ved lov at man kan få en bøde på 250.000 $ hvis man ikke kalder en person hvad denne definerer sig som (f.eks. en kvinde der er spriritkin, xer, otherkin eller Downs-grævling). “Det kan ikke passe”, tænker man, men jo, du skal kalde en syg mand for ‘hende’ og tillige lade ham trække slambert frem på samme toiletfacilitet som din datter, ellers er du kriminel(!). *host* REB OG KRAN!!! *host

Vi er i slutfasen af en vanvidsverden, men skal desværre opleve det blive en del mere vanvittigt, inden samfundssatanismen har ædt sig selv op. Det er jo ikke for den håndfuld af personer der eksisterer, som reelt er født med deforme kønsorganer eller har en ultrasjælden kromosomfejl, hvor der reelt er uvished om et køn ved fødselen, at disse regler og love konstrueres. Nej, det drejer sig om at nedbryde normer, familieværdier som en del af angrebet mod de tidligere hvide, kristne nationalstater.

Derfor skal det indføres ved lov. Det skal være under trussel om straf. Det skal formidles til børn. Man skal snakke om kønsidentitet i skoler, i morgen-tv, i aviser og andre steder. Man skal få børn og unge til at sætte spørgsmålstegn ved dem selv.

Der er folk i ny og næ der fødes med tre arme. Skal man så tvinge tøjbutikker til at have tøj til trearmede? Skal man udstede bøder til folk der ikke vil trykke den hånd, som den trearmede føler er hans eller hendes goddagarm? Eller skal man opfylde disse ting for folk som føler de har tre arme; som identificerer sig som trearmsfolk?

Nej. Mentalt forstyrrede individer skal have hjælp og deres afvigende adfærd i det offentlige rum skal under kontrol. Hormonforstyrrede individer skal ligeledes have hjælp. Er din søn skadet af det hormonforstyrrede miljø vi lever i og har lavt testosteronniveau, så er løsningen at give ham lægeordineret testosteron. Ikke putte en kjole på ham og hakke hans diller af. Samme løsning med østrogenfattige piger. Giv dem østrogen, ikke pubertetsblokkere og karseklip. Denne form for børnemishandling burde give dødsstraf. Eller noget.

Lad os arbejde for traditionelle værdier og søge at eliminere de kræfter der søger at underminere dem. Herunder denne stræben for en normalisering af perversiteter og afvigende adfærd som (((visse))) arbejder hårdt for at påtvinge vores samfund. Med en stærk vilje og reb i hånd kan vi vende strømmen (og koble den til en stol? *grubleemoji*).

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
LarsRight-Wing Extremist Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Right-Wing Extremist
Gæst
Right-Wing Extremist

Dine artikler er altid de bedste, Claus 🙂

Lars
Gæst
Lars

helt enig. Normalt plejer jeg at kommentere artikler om dette emne med en atom-eksplosions-giff men jaaa…