Hjem / Verden / Signalering først – Britain Last

Signalering først – Britain Last

Du går en tur på gaden og ser at et hus står i flammer. Straks ringer du 112 og tilkalder hjælp. Godt gået, fætter Guf. Dagen efter udhænges du i medierne som en forbryder, idet dit tilkald brugte store ressourcer på brandslukning og generede en masse mennesker, som skulle høre på sirener. Yderligere udstillede du at der er brande, hvilket er dårligt for pågældende kvarters image. Det er god skik at ignorere den slags, din svinske brandalarmist!

Nogenlunde den taktik har medierne brugt mod Trump efter at han retweetede tweets fra en Britain First repræsentant, der viste videoklip af vold mod hvide fra indvandrere samt muhamedansk vandalisering af en kristen statue. I stedet for at forholde sig til indholdet af disse tweetede klip, og i britiske politikeres tilfælde at skamme sig over at have skabt denne situation på briternes jord, så hylede man over at præsidenten legitimerede en counterjihadorganisation som anses for uren af landsforrædere og selvfølgelig også af sunni-ekstremister som Londons gadeskidende pakiborgmester Sadiq ‘muhdik’ Khan.

Det er et glimrende træk af Donald Trump, for dels har han det sædvanlige (((hylekor))) på sociale og gamle medier i sin hule hånd, da deres reaktion er pinligt forudsigelig hver gang. Selv alt-lite homoen Paul Joseph ‘imagine my positive HIV test’ Watson angreb Trump for hans ukorrekte opførsel.

At kunne kontrollere en nyhedscyklus med et tryk på en knap er ret så usædvanligt. Medierne kan og vil ikke forholde sig til fremmedhordernes voldsiver og ej heller til deres religiøse vanvidsmanifestationer, så derfor angriber de budbringeren Britain First og Trump er medskyldig per stedfortræder. Den medieopførsel kan alle observere og forhåbentlig undre sig over, og derefter tage side eller blot påbegynde en opvågning.

Husker du da det demokratiske parti i USA fik lækket et hav af Podesta-mails og en masse ubehagelige fakta slap ud omkring Hillary Clinton og partiet? Gik pressen i kødet på Clinton og skandalerne som stod i kø? Ikke et sekund. Man gik med påtaget tunnelsyn efter lækkerne, sendte bandbuller mod Wikileaks og Trump og satte alt ind på fæjk nuuus og deres kuldsejlede Ruslandsnarrativ.

Medierne har altid haft ideologisk slagside, men nu mere end nogensinde før ser vi deres klokkeklare subjektive dagsorden, og de kører på autopilot med hensyn til deres anti-Trump, antihvide propaganda. Derfor er det godt at Trump sætter deres maskineri i gang med simple retweets og udstiller dem. I den forbindelse vil jeg igen bringe et billede der giver et overblik over (((hvem))) der sidder på de vigtige poster hos nyhedsgiganterne CNN, NBC og New York Times. Tak for bagels, siger jeg bare. Og til Trump: Dagens Blæser retweet hvornår?!?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
BalderLarsPresident Donald J. Trump Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
President Donald J. Trump
Gæst
President Donald J. Trump

I like this guy. Real high energy!

Lars
Gæst
Lars

ja der er da lyspunkter engang i mellem fra Trump. Der er trods alt mere end tåkrummende pinlige og usammenhængende udtalelser fra den mand. Trods alt.

Balder
Gæst

Engelsk kvinde Jayda Fransen (Deputy Leader of Britain First) sender videosvar på anti muslimsk Trump tweet

Please Mr. President help, I am going to jail for criticizing Islam!

www.jaydafransen.uk