Hjem / Radio / RADIO 266B UDSAT!

RADIO 266B UDSAT!

I en natteaktion hos Lalandia i Rødby mellem den 2. og 3. december besluttede Lord Lolland at protestere over oplysningen om at Lalandia havde ansat en rengøringskone fra Bangladesh ved at hejse et protestflag i deres flagstang.

I forbindelse med denne opsætning, skulle der desværre kravles op i selve flagstangen, og efter monteringen faldt vor udsendte medarbejder ned fra flagstangen og kom lettere til skade. Vi håber at kunne levere et afsnit en dag forsinket, men med hans skrøbelige tilstand kan intet loves.

Længe leve helten Lord Lolland.

F

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Radio 266b Afsnit 116 – Halløj i Homostrædet

Konfirmationssæson 2020 er kommet tidligt, så Kreutzmann er fraværende. Konfirmant eller ej, så lægger vi op til hvad der allerede nu af eksperter beskrives som "det seneste afsnit af radio 266b".

Efterlad et svar

11 Kommentarer på "RADIO 266B UDSAT!"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Eric Kreutzmann
Skribent

F

Lord Lolland
Redaktør

Jeg skrev at jeg var blevet forkølet… Claus for pokker.

Right-Wing Extremist
Gæst
Right-Wing Extremist

F

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

F

Hvis en andedunsdyne kunne gøre godt skriver I bare

Eric Kreutzmann
Skribent

Jeg ved ikke med Lolland, men jeg kunne godt bruge én. Kan den købes momsfrit? Jeg er nemlig jø… jyde.

Balder
Gæst
Med så mange Jyde-experter her i felten kan jeg ikke lade være med at komme med en række brændende spørgsmål jeg har gået med i en del år. 1. Kan man være Jyde og Jøde på én gang? 2. Jyde og Jøder bliver ofte beskyldt for at begå de samme forbrydelser og have de samme uvaner – men hvad er den egentlige forskel, bortset fra afskæringen altså er det mere end blot et enkelt bogstav? 2. Hvordan kan en Jyde undgå at blive forvekslet med en Jøde, uden at ændre på sine traditioner? 3. Ca. hvor mange Jyder er kommet… Læs mere »
Lars
Gæst
Lars

kender det godt. Jeg gik en årgang i Bellahøj bad København Nordvest. Det så ud som om en flodhest havde skidt vandet. https://www.youtube.com/watch?v=45E4fWW2eaw

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Jøderne satte sig på finanserne efter statsbankerottet i 1813 og var med til at oprette nationalbanken i 1819 (?). Jyderne har været der siden dannernes tid.

Jyderne er ærlige, Jøderne kører altid dobbeltspil.

Sebastian
Gæst
Sebastian

>Jess Southern

Overlegen patricier smag.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

F

Lord of the Frogs
Admin

F