Hjem / Verden / Sodomitpræst Fantaserer om Kongelig Fire-årig

Sodomitpræst Fantaserer om Kongelig Fire-årig

Det er ikke længe siden, jeg skrev om det sygelige britiske kongehus og den raceblandingsfetichistiske prins Harry. Men i Storbritannien er det ikke kun de kongelige, der er perverse—kirken er det også.

Vi kender ganske vist lesbiske præster og bøssebiskopper herhjemmefra, men ovre på den forkerte side af Nordsøen kan de ikke holde sig til at gå og give hinanden AIDS bag lukkede døre. En fedladen sodomitforkynder ved navn Kelvin Holdsworth opfordrer nemlig kristne til at bede til gud om at gøre prins George homoseksuel. Prins George er den førstefødte søn af prins William, der selv er den førstefødte søn af kronprins Charles, og står dermed til på et tidspunkt at blive konge—og så er han i øvrigt kun fire år gammel.

I Skotland, hvor Kelvin Holdsworth er præst, er det åbenbart acceptabelt at gå usædvanligt meget op i fire-årige drenges seksualitet. Ligesom det er acceptabelt at ville omdanne sit land et bagdørsmonarki, så den anglikanske kirke ikke længere kan modsætte sig sodomitægteskaber.

Hvor er de pakistanske voldtægtsbander, når man har brug for dem? Ja, hvis vi da ikke bare bør antage, at Kelvin Holdsworth netop gerne vil voldtages af pakistanere. (Hvad vi nok bør.)

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Debat om hjemsendelse og befolkningudskiftning i gang i Sverige

Det bliver beskrevet som et Pandoras æske-fænomen, det der sker i den svenske muggidebat lige …

Efterlad et svar

2 Kommentarer på "Sodomitpræst Fantaserer om Kongelig Fire-årig"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Claus Boatsinker
Redaktør

Åh gud….. disse udyr!

Balder
Gæst

“hvis vi da ikke bare bør antage, at Kelvin Holdsworth netop gerne vil voldtages af pakistanere”

Som en undtagelse fra min normale reaktion vil jeg i dette eller lignende tilfælde formentlig godt være med til at holde præsten nede, mens pakistanene fornøjer sig som deres hjemlands skikke byder.