Hjem / Danmark / Årets MuhameDansker 2017

Årets MuhameDansker 2017

Så fik organet for maksimal selvudslettelse, Berlingske, deres jury og ildelugtende læsere igen valgt årets dansker. Dette år kunne de nok ikke vælge endnu en fra De Radikale, så derfor blev godhedssignaleringen fokuseret på en afghaner. Of cooooooourse.

Ditte Giese, debatredaktør på Politiken, hyldede sine løgnepressekollegers valg af Nadia Nadim på twitter med følgende spytklat i hovedet på ofrene for hendes venners masseimport af fremmede til Danmark:

“Sådan! Fordi flygtningebørn kan vokse op og bliver fodboldstjerner og læger *knytnæveemoji*”

Aha. Javel. Ser man det.

Et par ting: flygtningebørn eksisterer ikke. Nadim og hendes tusindvis af landsmænd er parasitter, inviteret af landsforrædere. En flygtning tager til et sikker område i sit land, i Aghanistan 98% af provinserne i dag, eller i ekstreme tilfælde til en lejr i et naboland. Ikke gennem flere lande, slet ikke til andre kontinenter(!!!), gennem land efter land. Til Danmark! Fra forpulede Afghanistan! Vi har ikke modtaget en eneste flygtning siden udlændingeloven blev vedtaget i 1983 og de fremmede snyltere som i kraft af denne grænseåbning fra landsforræderiske politikere er kommet hertil siden, skal have et vældigt spark i bagen og sendes retur. Nyankomne skal interneres og deporteres. Langtidssnyltere skal siden repatrieres. Nok om det. Om de så var flygtninge ville situationen være den samme. Men fremmedimporten gennem flygtningemodtagelsen har altid været med henblik på deres permanente tilstedeværelse. Det er et middel til befolkningsudskiftning; til nedbrydelse af nationalstaten.

Ditte Giese og hendes medøffere bør også notere sig, at “flygtningebørn” også vokser op til at blive mordere, voldtægtsmænd, bistandsklienter, førtidspensionister, røvere og andre vigtige samfundsroller i vores multikulturelle utopia. Skal DE ikke være Årets Perker? Er de utallige ofre for de fremmedes grove forbrydelser det hele værd, fordi en afghanerkvinde kan spille fodbold?? (jeg undlader at kommentere kvindefodbold generelt, *host* røvsygt *host)

Man kan besøge Ditte Giese på twitter for at se at gode folk trods alt opponerer mod hendes vamle pladderhumanisme, men samtidig se hendes betaomsværmere tale hendes røvkysseri af fremmede efter munden.

Lad dig ikke blive komplet sortpillet af disse multikultiidioter. Udstil deres landsskadelige optræden, latterliggør dem i offentlig debat. Lad disse godhedsapostle og deres juryer forstå, at tiden hvor man kan træde på danskerne for at vise sig god over for fremmede indtrængere uden modsvar er ovre. Det vi kæmper for og står for som nationalister har en styrke og substans som er i stærk kontrast til den degenererede godhedsfernis de er klæbet i. Vi har sandheden og odelsretten til vores land at kæmpe med og for. Gør det med glæde!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Viking Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om