Forbud mod invasive arter

Spred kærligheden

Folketinget har med et bredt flertal vedtaget et stykke lovgivning jeg længe har gået og drømt om; et forbud på invasive arter! Arterne skal udryddes og må ikke på ny indføres i landet. Tanken er at beskytte det unikke danske miljø mod fremmede arter der ikke passer ind og som kan medbringe sygdomme der kan skade afgrøder, eller bare skade eksisterende danske arter ved øget konkurrence om næringsstoffer.

Der er desværre kun tale om et forbud mod 14 invasive plantearter, men jeg vil skrive til folketinget og bede om en udvidelse af listen til at inkluderer Tyrkere, Arabere, Indere, og Negere. Negerne er nok lettest at få på listen da de i kognitive evner er noget tættere på at være flora end de andre forslag.

Efterlad et svar

1 Kommentar på "Forbud mod invasive arter"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Balder
Gæst

Ny forskning viser at negerne (syd Sahara Afrika) adskiller sig fra alle andre racer, ved at de ikke har Neandertal DNA, men DNA fra en anden humanoid.

Are Africans A Different Subspecies? | Tara McCarthy

https://www.youtube.com/watch?v=mkwewTlxS9k