Hjem / Danmark / Den Berlingske Blæser

Den Berlingske Blæser

Notice me, løgnepressepai! Berlingske har begået en vidunderlig artikel af deres journalistjuvel Mikkel Andersson om Dagens Blæser og Radio 266B. Godt nok med et løjerligt sprogbrug, mest i form af begrebet ‘biologisk racisme’, som vores kodebrydningsenhed mener kan henvise til at redaktionen på Dagens Blæser har grundtanken at Danmark er danskernes land. Tillige mener vi at Japan er japanernes land.

Kontroversielt!

Det er en klassisk mediedisciplin at få sund nationalisme til at lyde suspekt i den gennemsnitszombieficerede danskers ører, men her tager Mikkel Andersson og Berlingske en anden rute. I hyldestartiklen beskrives vores moderne tanker og bekymringer med hudløs ærlighed, og helt uden vinkling. Selv fluer på satiretegninger nævnes af den dybdegravende bladbille, og den gensidige beundring er tydelig.

En hyldest der er Mikkel værdig

I spøg nævner Mikkel Anderson at James Fields påkørte demonstranter i Charlottesville den 12. august og at Heather Heyer blev dræbt derved. Dette gjorde han åbenlyst for at latterliggøre CNN og andre fæjk nuuvs, som spredte denne løgn. Mikkel Andersson er naturligvis bekendt såvel med at den 188 kilo tunge Heyer døde af et hjertetilfælde som at James Fields’ bil blev angrebet med køller af kommunister som spærrede gaden.

Heather Heyer kort før hendes fedthjerte stod af –  tryk F

Vi takker ydmygt Mikkel Andersson for opmærksomheden, og håber, som Danmarks førende Mikkel Andersson fanside, at dette blomstrende samarbejde vil fortsætte i fremtiden. Hil sejr!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

17
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
10 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
LarsBalderIngolf GaboldsenLord LollandLars Hartvig Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Fremragende reklame for Dagens Blæser, tak Mikkel Andersson!

Dog er den lidt plat, han angriber ordlyden og ikke konteksten. “De skrev kvartneger” = “De må være forfærdelige mennesker”. Venstreorienteret har jo lavet videnskab.dk, som propaganda-redskab. Den fortæller at neger er racistisk i dagens Danmark, selvom inden 10erne var et ganske neutralt udtryk blandt den almene dansker. Næste gange nogle næver kvart-danskeren Viggo Mortensen eller ottendedels-danskeren Scarlett Johansson, så stempler jeg da dem også. Og man skal ikke lede længe, disse udtryk afstedkommer typisk i kulturjournalister skriveri på i dagsbladende.

Kunne man stillespørgsmål til hvorfor man bruger et kontroversielt udtryk som “neger” til at beskrive en folkegruppe? Nej.

Kunne man stille spørgsmål til hvorfor man bruger (((jøde-parenteser))) og forklare det grundlæggende? Nej.

Kunne man stille spørgsmål til hvorfor man betegner andre folkegrupper som invasive arter? Nej.

Det kunne jo ikke have noget at gøre med de allersteds-nerverende totale politiske-korrekthed, at jøder i forhold til deres befolkningsgrupper sidder på en stor andel meget centrale positioner i samfundet eller at der pt forgår en enorm stor demografisk omvæltning der gør, at etniske-Europæere i samtlige lande i Vest-Europa, bliver en minoritet i deres egne lande i 2050 og 2060????

Vi bliver nød til at imødekomme Mikkel K Andersson mere sagligt (selvom det ikke er formen herinde), han har siden 2016 defineret “alt-right” for danskerne, udfra et billede som bliver gengivet i de massemedier, journalisterne (hvor af 80 er venstreorienteret (www.dr.dk/nyheder/indland/80-procent-af-danske-journalister-stemmer-paa-r-s-sf-og-oe)) i danmark typisk konsummere.

Kilderne er altid Washington Post, New York Times, CNN, MSNBC, The Guardian, Buzzfeed eller bøger skrevet af liberale-“eksperter” som Angela Nagel “Kill The Normies” som han også har anmeldt tidligere. Derfor man ikke fattede noget af BREXIT eller TRUMPS-sejr.

Vi kan f.eks. kigge på danske mediernes beskrivelse omkring Charlottesville osv, som Mikkel Andersson hele tiden referer til i sine skriverier (han siger jo at man overlagt myrdede en kaskelothval, men det undrer mig, når hun fik hjertestop ifølge myndighedernes beskrivelse)

View post on imgur.com

Pressede man kalorier ned i kæften på hende til hjertet sagde stop? Tvang man hende til at løbe? Nej.

Er det Fodboldhold skyld hvis en fan får stress og dør pga hjertet ikke kan følge med? Nej.

Blev han gerningsmanden nogensinde charged med terrorisme? Nej.

Man tager aldrig nogle “alt-righters” vinkel på historierne f.eks. Charlottesville, hvor myndighederne på dagen indrettede således, at med og moddemonstranter skulle komme i konfrontation, så der kunne tegnes et billede af “voldelige højreorienteret” i medierne, som er en af de myter venstrefløjen via medierne prøver at stemple dem med.

For at understøtte påstanden om at disse grupper er voldelige, så henviser man hele tiden til “humanistiske organistationer” som Anti-Deformation League og Southern Law Poverty Center der bestemt er forudindtaget, når de vurdere hvem der er “ekstremister” og hvem der ikke er!

Er du pro-Sharia som Linda Sarsour og taler om det til “PussyMarch”, så det intet problem.
Er du anti-Sharia som Majid Nawaz og taler om det på Oxford Universitet, så du en islamophob.

Osv osv osv.

I “alt-right” er der mange forskellige grupperinger Nazister, Etno-nationalister, national-konservative mm, alle deler ikke samme holdninger. Men på tværs samtidig sympati for flere af hinandens problematikker, der afstedkommer i samfundet.

Hans såkaldte “Faktaboks” er taget direkte ud af SJW-håndbogen, man skulle tro han blev betalt af George Soros, men han er nok nærmere en nyttig idiot i et ekko-kammer. Det ærgerligt at et neckbeard med mentalitet som redditors på /r/politics, skal stå for at tegne bevægelsen i Danmark, for masserne.

Vi bliver nød til at forklare “normies” om GamerGate, udlægningen i DK er desværre og lavet af feminister.
Jeg vil f.eks. anbefale at vi tager udgangspunkt i Vox Days oplevelser, selvom han nu selv tager afstand fra “alt-right”.

Vil man tage en dialog med alt-righters? Eller vil man bare forsætte med forudindtaget holdninger? I skriver bare Radio 24/7, det ikke kun “borgerlige” der har patent på højrefløjen!

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Stort F til Heather og mange tak til Mikkel Andersson, en sand ven af folket.

Right-Wing Extremist
Gæst
Right-Wing Extremist

Mikkel Andersson er /vores gut/

Dirlewanger
Gæst
Dirlewanger

Hil sejr og hil Holocaust-eksperten Andersson.
videnskab.dk/kultur-samfund/holocaust-dode-mennesker-braender-hurtigt

Mikkel
Gæst

I kan bare vente jer. (((Vi))) kommer efter jer!

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Hvofor må min kommentar ikke vises?

Lord Lolland
Administrator

Systemet soterer ting fra der måske er spam, lange kommentarer med links bliver gerne taget af filteret og kræver så godkendelse.

Lars Hartvig
Gæst
Lars Hartvig

Tak for reklamen Mikkel “Goodgoy” Andersson. Hvorfor blev ikke Nordens Grænse og Danmarks Frihedsråd ikke nævnt?

www.youtube.com/channel/UCWhd2MRUuo5aMShtsQVY6Tg

danmarksfrihedsraad.wordpress.com/

Lars
Gæst
Lars

jeg ser frem til at høre Mikkel Andersons stemme på Radio 266B.

Lord Lolland
Administrator

Du kan starte med at høre Lord Lollands stemme på radio24syv. Jeg var på live med Qvortrup og Andersson i Q&A i dag ved 13:15 tiden

Lars
Gæst
Lars

Vildt! Hvad hedder programmet?

Lord Lolland
Administrator

Det hedder bare Q&A, står for Qvortrup & Andersson.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Det starter 10 min inde, der er en kort introduktion lige i starten.

www.radio24syv.dk/programmer/qa/20308243/qa-11-12-2017

Lars
Gæst
Lars
Lars
Gæst
Lars

i øvrigt sjovt at de har (((Georg Metz))) med senere i programmet. Jeg glemmer aldrig dengang TV2 havde præsten Kathrine Lilleør og Georg Metz i studiet for at kommentere, de seneste kriminalitets statistikker der viste at indvandrere og efterkommere af indvandrere var voldsomt overrepræsenteret i voldtægtstatistikker. Georg forsøgte at dysse den oprørte præst ned med at hendes kritik mindede ham om nogen af hans venner som mente at indvandrere lugtede af hvidløg.

Balder
Gæst

V skal være god mod Mikkel Andersson. Han er blevet langt mere moderat med årene, og han har tilsyneladende droppet bijobbet som holocaust ekspert. Jeg tror at han forstår at “anti-Semitterne” har noget at have det i; giv ham ti år mere, så er han definitiv på vores side.

Man kan lære meget af hans karrriere; har man først været exterminist i nogle år, så kan man i hvert fald betroes en stilling i systempressen. Andersson har være smart. Lige som Trump infiltrerede han de jødiske bastioner, som Jøder altid har gjort det ved vore samfund, og nu venter Trump og Mikkel på en god lejlighed til at komme ud af skabet og vise deres sande farver! Mikkel ved garanteret meget om hvad der uspiller sig i laksegade…. Gad han ville fortælle om det i radio266B.

Balder
Gæst

Tak gutter, det var en af jeres beste udsendelser til dato synes jeg. Især fordi der var lidt mere konkrete emner og substans. Bliv ved sådan, og inden længe har i råd til at ansætte Mikkel Andersson som bogholder. Når man har arbejdet med historiefusk i mange år, så kender man alt til svære regnestykker og talmagi.

Det var dog en skam Claus dummede sig til sidst, da han kom til at afsløre hvordan Redox kan lokalisere ham. Jeg gætter på at Redox lige nu er i gang med at analysere Google Street view for at finde en plet i Jylland hvor der er synlige sneslyngespor foran et hus uden at der er ryddet.
Det lyder svært, men Claus har også oplyst at naboen er pensionist, og så bliver det straks nemmere. Lige nu er Redox i gang med at ringe til alle pensionister i Jylland! Vær på vagt, fjenden lytter med!