Den Berlingske Blæser

Spred kærligheden

Notice me, løgnepressepai! Berlingske har begået en vidunderlig artikel af deres journalistjuvel Mikkel Andersson om Dagens Blæser og Radio 266B. Godt nok med et løjerligt sprogbrug, mest i form af begrebet ‘biologisk racisme’, som vores kodebrydningsenhed mener kan henvise til at redaktionen på Dagens Blæser har grundtanken at Danmark er danskernes land. Tillige mener vi at Japan er japanernes land.

Kontroversielt!

Det er en klassisk mediedisciplin at få sund nationalisme til at lyde suspekt i den gennemsnitszombieficerede danskers ører, men her tager Mikkel Andersson og Berlingske en anden rute. I hyldestartiklen beskrives vores moderne tanker og bekymringer med hudløs ærlighed, og helt uden vinkling. Selv fluer på satiretegninger nævnes af den dybdegravende bladbille, og den gensidige beundring er tydelig.

En hyldest der er Mikkel værdig

I spøg nævner Mikkel Anderson at James Fields påkørte demonstranter i Charlottesville den 12. august og at Heather Heyer blev dræbt derved. Dette gjorde han åbenlyst for at latterliggøre CNN og andre fæjk nuuvs, som spredte denne løgn. Mikkel Andersson er naturligvis bekendt såvel med at den 188 kilo tunge Heyer døde af et hjertetilfælde som at James Fields’ bil blev angrebet med køller af kommunister som spærrede gaden.

Heather Heyer kort før hendes fedthjerte stod af –  tryk F

Vi takker ydmygt Mikkel Andersson for opmærksomheden, og håber, som Danmarks førende Mikkel Andersson fanside, at dette blomstrende samarbejde vil fortsætte i fremtiden. Hil sejr!

Efterlad et svar

17 Kommentarer på "Den Berlingske Blæser"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen
Fremragende reklame for Dagens Blæser, tak Mikkel Andersson! Dog er den lidt plat, han angriber ordlyden og ikke konteksten. “De skrev kvartneger” = “De må være forfærdelige mennesker”. Venstreorienteret har jo lavet videnskab.dk, som propaganda-redskab. Den fortæller at neger er racistisk i dagens Danmark, selvom inden 10erne var et ganske neutralt udtryk blandt den almene dansker. Næste gange nogle næver kvart-danskeren Viggo Mortensen eller ottendedels-danskeren Scarlett Johansson, så stempler jeg da dem også. Og man skal ikke lede længe, disse udtryk afstedkommer typisk i kulturjournalister skriveri på i dagsbladende. Kunne man stillespørgsmål til hvorfor man bruger et kontroversielt udtryk som… Læs mere »
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Stort F til Heather og mange tak til Mikkel Andersson, en sand ven af folket.

Right-Wing Extremist
Gæst
Right-Wing Extremist

Mikkel Andersson er /vores gut/

Dirlewanger
Gæst
Dirlewanger
Mikkel
Gæst

I kan bare vente jer. (((Vi))) kommer efter jer!

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Hvofor må min kommentar ikke vises?

Lord Lolland
Redaktør

Systemet soterer ting fra der måske er spam, lange kommentarer med links bliver gerne taget af filteret og kræver så godkendelse.

Lars Hartvig
Gæst
Lars Hartvig

Tak for reklamen Mikkel “Goodgoy” Andersson. Hvorfor blev ikke Nordens Grænse og Danmarks Frihedsråd ikke nævnt?

https://www.youtube.com/channel/UCWhd2MRUuo5aMShtsQVY6Tg

https://danmarksfrihedsraad.wordpress.com/

Lars
Gæst
Lars

jeg ser frem til at høre Mikkel Andersons stemme på Radio 266B.

Lord Lolland
Redaktør

Du kan starte med at høre Lord Lollands stemme på radio24syv. Jeg var på live med Qvortrup og Andersson i Q&A i dag ved 13:15 tiden

Lars
Gæst
Lars

Vildt! Hvad hedder programmet?

Lord Lolland
Redaktør

Det hedder bare Q&A, står for Qvortrup & Andersson.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Det starter 10 min inde, der er en kort introduktion lige i starten.

https://www.radio24syv.dk/programmer/qa/20308243/qa-11-12-2017

Lars
Gæst
Lars
Gæst
Lars

i øvrigt sjovt at de har (((Georg Metz))) med senere i programmet. Jeg glemmer aldrig dengang TV2 havde præsten Kathrine Lilleør og Georg Metz i studiet for at kommentere, de seneste kriminalitets statistikker der viste at indvandrere og efterkommere af indvandrere var voldsomt overrepræsenteret i voldtægtstatistikker. Georg forsøgte at dysse den oprørte præst ned med at hendes kritik mindede ham om nogen af hans venner som mente at indvandrere lugtede af hvidløg.

Balder
Gæst
V skal være god mod Mikkel Andersson. Han er blevet langt mere moderat med årene, og han har tilsyneladende droppet bijobbet som holocaust ekspert. Jeg tror at han forstår at “anti-Semitterne” har noget at have det i; giv ham ti år mere, så er han definitiv på vores side. Man kan lære meget af hans karrriere; har man først været exterminist i nogle år, så kan man i hvert fald betroes en stilling i systempressen. Andersson har være smart. Lige som Trump infiltrerede han de jødiske bastioner, som Jøder altid har gjort det ved vore samfund, og nu venter Trump… Læs mere »
Balder
Gæst
Tak gutter, det var en af jeres beste udsendelser til dato synes jeg. Især fordi der var lidt mere konkrete emner og substans. Bliv ved sådan, og inden længe har i råd til at ansætte Mikkel Andersson som bogholder. Når man har arbejdet med historiefusk i mange år, så kender man alt til svære regnestykker og talmagi. Det var dog en skam Claus dummede sig til sidst, da han kom til at afsløre hvordan Redox kan lokalisere ham. Jeg gætter på at Redox lige nu er i gang med at analysere Google Street view for at finde en plet i… Læs mere »