Hjem / Danmark / Luciadag med robotter

Luciadag med robotter

Sankta Lucia. Jeg gider ikke at gå i detaljer men historien er i meget grove træk således: Kristen jomfru skal giftes med hedensk romer, giver medgift væk som almisser, forlovede bliver sur og får hende dømt for at være kristen, hun bliver slået ihjel og bliver helgen. Som sagt, grove træk. Men i hvert fald fejres hendes dag med at skoler, kirker og lignende har et Lucia-optog hvor en køn pige får en krone af, ofte af gran, med lys i og går en lille omgang med et følge af andre piger der holder lys i hænderne og de synger alle sammen en sang eller to. I Sverige går de endnu mere op i det og kårer årligt hver bys Lucia og ud fra dem hele nationens Lucia med stor ståhej.

En almindelig, eller rettere, gammeldags Lucia fejring.

På lokalt plan er traditionen dog blevet udvandet. Mange, hvis ikke de fleste skoler tillader drenge i Lucia optoget, eller sågar som Lucia Brud. Men eet sted her til lands slår dem alle, eet sted har man taget skridtet fuld ud; Man har ikke bare erstattet Luciabruden med en dreng, men med en robot der er forbundet til en multihandikappet negerdreng!

På Specialskolen på Frederiksberg har man tilpasset den robot, som handikappede Yusuf Warsame normalt bruger til at deltage i undervisningen via nettet, så den også kunne gå Lucia for de gamle på plejehjemmet Akaciegården. Nu er det ikke for at hænge knægten ud, jeg ville ikke ønske for nogen at de var født som neger (og da slet ikke som vanskabt neger!); men at man bryder traditionen med at Luciabruden er en pige er slemt nok, så hvorfor pokker skal den nu være en robotneger?!

Jeg siger altid at der må være en grænse, en grænse for vanviddet, en grænse for hvor langt ned i sølet folk vil trække traditioner og samfund for at gøre dem selv hellige i tolerancens falske religion. Men det er der ikke. Det er en klovneverden vi lever i hvor gennemsnitspersonen ikke længere tager traditionerne, sig selv eller noget andet seriøst… Men i det mindste blev Yusuf glad og nogle pædagoger og lærere fik lov at syntes de var helgener for at tillade galskaben, og det er alt der virkelig tæller, ikke? IKKE!?

 

Og før nogen siger at Lucia er en forholdsvis ny tradition og det derfor er ok at forvaske og ændre den som man vil, så siger jeg dette; Hvis dit barn var forholdsvis nyt, ville det være ok at jeg slog det ihjel eller skar en arm af?

Ok, dårligt eksempel, hvis du er klar til negerrobotter som Lucia er du nok ikke typen der er imod drab på spædbørn.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Claus BoatsinkerConnorLarsLarsenLord LollandLars Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars
Gæst
Lars

Virkeligheden overgår fantasien. Med denne begivenhed har vi slået svenskerne i politisk korrekthed. Det er hævn for håndbold nederlaget! HA HA HA HA

Den her artikel kommer til at stå som det mest vanvittige eksempel på politisk korrekthed, jeg har set i meget lang tid.

håber jeg….

men det er nu sjovt altså 🙂

Lars
Gæst
Lars

er det i øvrigt jer der har lavet billedet med Terminator Lucia?

Claus Boatsinker
Administrator

Det er så bizart at det faktisk er morsomt, så trods alt tak for grinet, min kære kollega. Negerrobot-Lucia? Of cooooourse! 🙂

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

“Come with me if you want defekte neger-robot-Lucia-jumfru-brude”

t. Arnold Schwarzekattedame

Claus Boatsinker
Administrator

Tak for dagens grin!

Connor
Gæst
Connor

Hasta la Vanskabt Sankta Lucia Neger