Hjem / Danmark / For Frihed. For danskerne?

For Frihed. For danskerne?

Jeg så i dag nogle kvart-officielle udtalelser omkring For Frihed, den danske udløber af Pegida-demonstrationerne som etableredes i Tyskland i forbindelse med migrantinvasionen, som der bør knyttes et par kommentarer til. Jeg bemærker først og fremmest at “wir sind das Volk” var og er et populært slogan blandt de tyske demonstranter.

Som udgangspunkt synes jeg det er fint at vi har For Frihed kørende og mange forsekllige, gode kræfter deltager i disse offentlige protester. Men lidt venlig kritik gør ingen skade. Her er et par ting som For Frihed arbejder for:

– bevarelse af ytringsfriheden

– stoppe islamiseringen af Danmark

– fastslå at FF intet har med racisme at gøre

For Frihed aktivist ved krystalnatsarrangement…

Jeg vil gerne have at vort folk har ytringsfrihed, hvilket jo desværre ikke er tilfældet i dag. Jeg vil gerne stoppe islamiseringen. Men ud fra hvilket fundament og med hvilke løsninger? Der er der noget at snakke om. Jeg vil gerne have med racisme at gøre, forstået på den måde at jeg som det mest naturlige på Jorden anerkender, at der er forskellige racer og etniciteter. Jeg ser at disse bor forskellige steder og har forskellige lande. I Danmarks tilfælde anerkender jeg det danske folks eksistens og dets eneret til Danmark; til at bestemme over dets ressourcer og til at have danskernes interesse som ledestjerne i alle samfundsforhold. Islamiseringen er således ikke et tema, for det er i det danske folks interesse, at have fremmede som ønsker Danmark i et anden retning, end det der tjener danskerne bedst fjernet fra dansk jord. Herunder hører muslimerne.

Men hvis man ikke har med racisme at gøre, så har man jo et blindt øje for folkets eksistens. Dette er selvfølgelig totalt uacceptabelt at have som udgangspunkt, hvis man ønsker danskerne vel, og en direkte modsætning til de der vil sikre vort folks eksistens og en fremtid for vore danske børn.

Derfor er friheder, værdier, menneskesyn, rettigheder og andre termer ikke relevante at arbejde ud fra, hvis man ej gør det fra sit eget blods synspunkt. Denne falske tilgang, såkaldt kosher-nationalisme, afleder mange fra at tage deres egen side, tage danskernes parti, og gør i stedet vore forfædres jord til allemandseje, blot de guffer frikadeller, vifter Dannebrog og hylder “danske værdier”. Det er en ommer.

Har man et modargument til ovenstående er man velkommen til at skrive en kommentar, men jeg har gjort fint rede for mine reservationer overfor denne bevægelse, som allerede i sin grundvold er irrelevant for Danmarks overlevelse.

Danmark for danskerne. Se det er noget vi kan bruge til noget!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
IngolfGaboldsenKristianKom ind i KampenHenrik SøndergårdClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ægypteren
Gæst
Ægypteren

Blod og jord – hvor svært kan det være! Kom nu, kotelet nationalkonservative.

Kristian
Gæst

Blod og jord – for Danmark og Israel

Lars
Gæst
Lars

Islamiseringen er således ikke et tema, for det er i det danske folks interesse, at have fremmede som ønsker Danmark i et anden retning, end det der tjener danskerne bedst fjernet fra dansk jord.

hvad betyder det?

Right-Wing Extremist
Gæst
Right-Wing Extremist

Han siger det ikke bare er muslimerne, men ALLE fremmede der skal ud.

Claus
Gæst
Claus

At det ikke er specifikke muslimer der skal granskes, men at alle skal ud. Så vil islamisering ikke være et tema. Et af mange ting der løser sig selv ved en Danmark for danskerne politik.

Henrik Søndergård
Gæst
Henrik Søndergård

Intet kan ændres før det danske folk vil det. Hvis man tror et flertal af danskerne vil kræve alle med en anden hudfarve udvist, så tager man fejl, og spilder sin tid på at råbe i sit ekkokammer. Der er efterhånden så mange der ikke vil finde sig i muhamedanernes opførsel, at der er en reel mulighed for at få flertal for hjemsendelser, i første omgang af de værste. Derfor er det vigtigt at gå med i For Frihed og SIADs demonstrationer. Så kan det være underholdende at læse Dagens Blæser, men det rykker ikke ved det der truer vores land

Kom ind i Kampen
Gæst
Kom ind i Kampen

Og efter vi har smidt dem ud kan vi så bruge 50 år at der er lige så mange problemer med folk fra syd Sahara der ikke er muslimer og så står vi med samme problemstilling. Multikultur/multietniske samfund fungere ikke. Det er ikke rocket science.

Og nej det er ikke vigtig at gå med i For Frihed eller SIAD. De rykker intet udover at blive udstillet i medier og latterliggjort, hvis de overhovedet bliver nævnt. En stor del af Danskerne følger MSM og krummer tær når de læser om For Frihed og SIAD. Hvor ved jeg det fra? Fordi jeg gjorde det selv dengang jeg blot var en tumpe, der troede DF virkelig kunne gøre noget.

Jeg har gået med i For Friheden én gang og jeg gør det ikke igen. Det er blot ligegyldig islam bashing der ikke batter noget. “Vi skal stå sammen om bøsserne og jøderne!!1!” Hvorfor? De står ikke på vores side og vedrørende de sidste så er det kun hvis vi knuselsker Israel og går med til at bombe hver centimeter af Mellemøsten, noget vi har gjort non-stop i 18 år og nu står frikadellernationalister og brokker sig over muslimer har meget lidt til overs for den Vestlige befolkning. De kan ikke se en sammenhæng. “Muslimer er dumme fordi de er muslimer. Det er ok Vesten smadre deres lande til ukendelighed, men de må ikke være vrede på os over det”. Hvor lidt foregår der egentlig i hovedet på frikadellerne?

Der findes reelt 2 fløje: bomb ikke muslimerne, men inviter hele rosset herop og bomb dem sønder og sammen, men inviter dem ikke herop. I vores super duper konsensus demokrati får vi: bomb muslimer og inviter hele rosset her op. Dagensblæser og ca. mener bomb dem ikke og inviter dem ikke herop.

Og hvad står For Frihed egentlig for? For Frihed for hvad? Slå sine børn ihjel på andre regning? Æde lykkepiller til du brækker dig som en 40 årig enlig kattedame uden børn? At boost sit ynkelige selvværd ved at gå i byen og få kønssygdom efter kønssygdom fordi det føles godt for 30 minutter?

Islam er et problem fordi vores samfund og kultur er gennemråddet og sygt. Islam høre ikke til i Europa, men For Friheden og SIAD er mod Islam fordi Islam har værdier, mens de ingen har uden over at være mod Islam. Det er som et barn der ikke vil være med i en leg og sætter sig fornærmet i et hjørne. “Antifa er de virkelig fascister”! NEJ! De er kommunister, rigtige fascister ville kæmpe på FF og SIAD’s side, men FF og SIAD ville være de første til at tage afstand fra dem. Det er så patetisk.

Politisk er det jo dybt godnat.

Formanden for de konservative er homoseksuel der skal giftes med sit boytoy fra Caribien? Det kan squ da ikke være mindre konservativt?

DF snakker om en form for Europæisk Islam og vil ikke ud af EU, men er EU kritiske? Det giver jo slet ingen mening.

Pernille Vermund og NB prøver at være et nyt borgerligt alternativ til DF, et nyt konservativt parti. Men hun er hoppet i kanen med Lars Tvede der er bosat i Schweiz. Lars Tvede og Lars Sejr står bag NB fordi de har indset LA er dødssejler. Pernille er styret uden hun ved det. Danmark og Danskernes ve og vel rager både Lars Tvede og Lars Sejr. Det er intelligente mænd, men de ser mennesket udelukkende som en økonomisk enhed og tror fejlagtig alt kan gøres op i penge.

Og folket sluger alt råt, fordi DENNE gang er det anderledes. Hold op altså.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Tror i ikke det nemmere at få indført regler om at smide fremmede ud, hvis man tager problemer med Islam op, som stikker selv det mest naive danskere i øjnene?

Det er vel kortere vej til de andre fremmede af denne vej?