Hjem / Indsigt / JulefroKKKaust

JulefroKKKaust

Som vi nævnte på Radio266B, afholdte vi vores julefrokost, eller JulefroKKKaust, sidste weekend, og at den endte med en jubel og latter da vi opdagede at vores yndlingsjournalist Mikkel Andersson lavede en artikel om os til Berlingske. Hvad vi ikke fortalte var hvordan en nationalistisk julefrokost forløber, hvilket vi så vil gøre her for at give vore læsere lidt indsigt i hvordan vi opfører os i den virkelige verden og måske inspirere nogen til lignende arrangementer.

Om fredagen ankom jeg til Claus Boatsinkers herregård på den Jyske hede. Hushovmesteren havde afspadsering, og eftersom Boatsinker ikke tidligere havde prøvet at arrangere en julefrokost, blev jeg nød til at give ordrer til køkkenpersonalet. Da jeg havde forklaret tjenestefolkene hvordan de skulle gøre klar til julefrokosten, inviterede Boatsinker mig ud på balkonen hvor vi morrede os med at drikke Domaine Leflaive Montrachet Grand Cru og skyde efter det lokale asylcenter med hans jagtrifler indtil sent aften.

Claus Boatsinker på sin balkon

Lørdag morgen tog vi morgenmaden i den sydvendte grønne stue, hvorefter vi satte tjenestefolkene i gang med dagens gøremål. Lidt over middag havde vi taget vores fine festtøj på, og gæsterne begyndte så småt at ankomme hen ad klokken et. Gårdspladsen var snart fyldt med biler, og sågar en enkelt helikopter, og gæsterne begyndte at falde i snak i den blå stue mens tjenestefolkene gjorde de sidste forberedelser.

Der blev kaldt til bords og efter vi havde spurgt efter om nogen havde set Kyle og han var blevet fundet, forløb frokosten som sådan en nu skal. Først var det fisk; mange slags sild med alt man kunne ønske af tilbehør og naturligvis fiskefillet (Frisk skrubbe). De lune retter kom på bordet og der var en overvægt af svinekød for at afsløre eventuelle Muslimer eller Jøder der måtte have fået en invitation ved et uheld, alle tog lidt af det hele så der var ingen ko på isen. Til sidst kom der risalamande med kirsebærsovs, og en af gæsterne der er en kendt konditor havde taget ostekager med til hvis der skulle være nogen der ikke kunne lide risalamande. Til aftenkaffen blev der serveret småkager, de mest populære var konditorens vaniljekransene og husets jødekagerne der var bagt i den store gamle gasovn.

Ostekage med venskabs-vindmølle, arrangementets navn og en heilende kat. Den heilende kat bruger som man kan se sin venstre arm, men der trods alt en kat, det er et mirakel at den overhovedet heiler.

Aftenen igennem bølgede samtalerne frem og tilbage over bordet i festsalen og senere i herregårdens store hvide stue. Emnerne var alt lige fra nære ting som famile, børn, styrketræning, og gasovne, til store politiske spørgsmål som hjemsendelser, velfærd, medierne, og gasovne. Gamle tanker nyfortolkedes og nye tanker blev dannet og skønt der var mørkt udenfor de store herregårdsvinduer var stemningen indendørs lys og fuld af optimisme for fremtiden. Lidt overraskende underholdning kom der da vi blev ringet op fra Alt-Right hovedkvarteret i Washington D.C. med besked om at vi var kommet i Berlingske tidende, og artiklen blev læst op for forsamlingen til høje latterbrøl.

Til sidst blev der vinket farvel, og alle var enige om at det havde været en mægtig fest.

Tre af gæsterne der vinker farvel. Fra venstre: internationalt kendte rapper Moonman, Kong Christoffer II af Danmark, og Red Skulls lillebror HuWhite Skull.

Således går det altså når det Danske Alt-Right holder julefroKKKaust. Næste år regner vi med at leje Valbyhallen så vi kan være endnu flere end de 100-120 der er plads til på Boatsinkers herregård, det var faktisk også planen i år, men den var optaget så vi måtte begrænse størrelsen på festen.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Rotterne på Christiansborg

Christiansborg Slot – et prægtigt eksempel på flot arkitektur og hjemstedet for store historiske øjeblikke …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Claus BoatsinkerLarsLarsenDómr um dauðanLars Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars
Gæst
Lars

er det planen for det kommende StorDanmark der i baggrunden?comment image

Claus Boatsinker
Administrator
Claus Boatsinker

Ja, det er det. Vi starter som udganspunkt med 1600-talsterritoriet.

Dómr um dauðan
Gæst
Dómr um dauðan

Jeg synes selv at tage udgangspunkt i Danmark under Knud den Stores tid kunne være en endnu bedre ide.

Claus Boatsinker
Administrator
Claus Boatsinker

Vi har lov at LARPe en lille smule, javist! 🙂

Dómr um dauðan
Gæst
Dómr um dauðan

Jeg synes selv at tage udgangspunkt i Danmark under Knud den Stores tid kunne være en endnu bedre ide.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Fantastisk Artikel, lyder som noget direkte ud af en klassisk disney film(pre-jødetid), ren eventyr for alle pengene!