Hjem / Indsigt / Afskyelige Individers Dødbringende Subkultur

Afskyelige Individers Dødbringende Subkultur

Blandt akronymer er denne artikeltitel måske ikke værdi til en pokal, men den beskriver ganske godt en af de mange skyggesider af homokulturen, som vil indfinde sig i de samfund som udviser tolerance overfor denne sodomitkult. Jeg vil indtrængende (pun not intended) bede alle læsere om at se denne Mister Metokur video som på afskyelig vis giver et lidet ønsket indblik i hvad der foregår i en perverteret, ureguleret dødskult. Bevidst AIDS-spredning er hovedtemaet, men detaljerne må man selv høste ved at se videoen. Der er desværre 100-120% chance for væmmelse.

Men husk venligst at det starter med at vi skal tillade noget der “hører privatsfæren til” og tillade at “de kan gøre hvad de vil, og analfiste hvem de ønsker, bare jeg ikke skal indblandes” og det opfølges med, at de adopterer uskyldige børn og spreder død. Bevidst. Glem ligeledes ikke at homofile er overrepræsenteret blandt pædofile, stof- og alkoholmisbrugere, i selvmords- og voldsstatistikker samt sygdomsspredning. Det er et sundt samfunds pligt at holde disse folk i skak og undertrykke deres dødbringende subkultur som noget selvfølgeligt. God fornøjelse med POZitivity:

www.youtube.com/watch?v=fjShQolUCcM

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
LarsNatt Danelaw Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars
Gæst
Lars

JEG SÅ DET HELE

Natt Danelaw
Skribent

Man må virkeligt være et modbydeligt individ, hvis man går ind for at homofile skal have “rettigheder”.

Lars
Gæst
Lars

sandheden er ilde hørt. De fleste mennesker foretrækker at følge flokken og leve i lyksalig uvidenhed. Hvor mange tilhængere af “seksuel frigørelse” har set denne video? Hvor mange “tolerante” kender til sammenhængen mellem pædofili og andre perversioner?
Kender venligboerne statistikkerne om indvandrere og kriminalitet? eller demografisk udvikling osv.

Det er lettest at kigge den anden vej, så behøver man ikke at gøre noget.