Hjem / Danmark / Geh mir aus den Augen! – Krænkende LEGO Nazi-figurer!

Geh mir aus den Augen! – Krænkende LEGO Nazi-figurer!

En tyskfamiliefar har forvildet sig ud på internettet og opdagede “Custombricks” der sælger LEGO-samlesæt, som bl.a. afbilleder maskinel og enheder fra 2.verdenskrig. Dette kunne hans åsyn ikke kapere og han måtte straks sætte i aktion, med underskriftindsamling og fortælling om krænkelse på sociale medier!

Dette er en politisk korrekt journalist fra Politiken blevet opmærksom på, med overskriften “Nazistiske LEGO figurere vækker vrede”

LEGO NAZI AMAZON.DE 2017

Direkte adspurgt tager LEGO koncernen afstand fra klodserne, pga. de associationer det drager. Dog uden at kommentere på hvilke ”associationer” når man selv promovere egne populære samlesæt igennem tiderne med Pirater, Middelalder, Cowboys og Indianere, fiktiv krig i StarWars-universet eller i Indiana Jones-Universet, som selv har “Nazister”, da de optræder i filmene som “de onde” i flere omgange.

Jeg kan da godt forstå dilemmaet for LEGO, disse hobby entusiaster er nogle af dem der bruger allerflest penge på LEGO på verdensplan uanset om de bygger figurer omkring “My Little Pony” eller f.eks. “D-Dag den 6. Juni 1944”, som kan være særdeles relevant i forbindelse med f.eks. historisk formidling. Ligesom eleven John Denno fra Liverpool, gjorde tilbage i 2014

Det vel også derfor de ikke ønsker at kommentere yderligere på juridiske-tiltag, selvom journalisten er ihærdig efter at få et svar!

Dette fokus på LEGO er heller ikke nyt. I 2008 var af ”custombricks” af Jesus’ sidste nadver og Noahs ark et problem for kristne overhoveder i England, her pegede man også på LEGO samlesæt der omhandler 2.verdenskrig, for at få folk med på ideen om at det skulle bandlyses.

Man kunne spørge samtlige der har problemer med overstående, om de nogensinde har læst en spændingsroman der omhandler 2.verdenskrig, set film eller spillet computerspil hvor lign. afbildninger af Nazisterne finder sted.

Hvis i vil forkæle jer selv eller et barn i kender med noget LEGO, så vil jeg da anbefale folk at undgå zionisten (((Jeff Bezos))) Amazon-foretagende og gå ind direkte til forhandlere på f.eks. Custombricks eller BrickArms, hvor diverse historiske samlesæt kan købes.

Om Ingolf Gaboldsen

Tjek også

Danmarks Shabbos-goy nummer et. Smidt på porten af Kina!

’Amerika vi har et problem’ sagde Jackie Speier (Jødisk far/Armensk mor), der er en af …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Hvid Spejder Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Boerg-Muhammed
Blæser læser
Boerg-Muhammed

En tiger tank i lego – peak aryanisme <3