Hjem / Verden / Kim Jung-Un sørger for 80% rabat på Kebab til Nordkoreanere i Palæstina

Kim Jung-Un sørger for 80% rabat på Kebab til Nordkoreanere i Palæstina

Nordkoreanernes forkærlighed for kebab har længe været kendt verdenover. Landets tidligere statsoverhoved Kim Jung-Il fremviste stolt nationens evner inden for denne spise, i en collage af billeder det blevet taget på besøg rundt til landets industri, i hans levetid.

Dette koblet sammen med Kim Jung-Uns hårdtslående retorik mod den amerikanske præsident, har givet anledning til at ejeren af en shawarma-restaurant på Gaza, i solidarisk protest har valgt at give 80% discount til Nordkoreanere i området. 

Foreløbigt vil det dog ikke komme mange til gode, folk der bor i Nordkorea rejser generelt sjældent og afhoppere til Sydkorea har heller aldrig besøgt Gaza-striben, hvor han har sit erhverv.

Indehaveren er dog fast i sin tro, da Nordkorea er en humanistisk-stat kan det jo være der ville komme nødhjælpere forbi hans nabolag. Det har de nemlig hårdt brug for, nu hvor Jerusalem bliver hjem for den amerikanske ambassade. Han siger at det på tide folk siger fra over for Donald J. Trump og udtaler han efterhånden har vidst sig at være ”mentalt forstyrret”.

Om Ingolf Gaboldsen

Tjek også

Kæmpe chok; bøsse anklages for pædofili

Jeremiah Harris, stjernen i Netflix-dokumentaren “Cheer”, er blevet ramt af nye anklager, der alle har …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenNielsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Nielsen
Gæst
Nielsen

Kender du forskel på vist og vidst?