Hjem / Verden / Østrigske Nazister Påbegynder Holocaust 2.0

Østrigske Nazister Påbegynder Holocaust 2.0

Det er i skrivende stund præcis to måneder siden der blev afholdt valg i Østrig, og det lader til, at et regeringssamarbejde mellem det liberalkonservative Østrigske Folkeparti (ÖVP) og det borgernationalistiske Østrigske Frihedsparti (FPÖ) er på vej til at blive offentliggjort.

Det østrigske valg var ganske positivt for nationalister: et tidligere medlem af De Grønne, Østrigs nationalråds mest venstreorienterede parti, startede sin egen vælgerliste grundet interne stridigheder i partiet. Dette førte til, at De Grønne ikke nåede over spærregrænsen på 4%, mens den nye vælgerliste kun lige akkurat formåede at gøre det. Herudover gik alle partier frem.

De helt store vindere var dog ÖVP og FPÖ, der gik frem med hhv. 7,5% og 5,5%. Hermed blev ÖVP Østrigs største parti, mens FPÖ, der måtte nøjes med en tredjeplads bag Socialdemokraterne (SPÖ), var tæt på at blive Østrigs andetstørste parti. FPÖ havde egentlig længe stået til at blive større end både ÖVP og SPÖ, men dette ændrede sig, da ÖVP valgte udenrigsminister Sebastian Kurz som ny partiformand. Kurz kan til dels sammenlignes med vores Inger Støjberg; han er medlem af Østrigs store centrum-højreparti, men anses for at ligge til højre for meget af det øvrige parti, når det kommer til indvandringsspørgsmål. Det havde selvfølgelig, alt taget i betragtning, været bedre, hvis FPÖ var blevet det største parti—men dette viser dog, at de mere moderate partier flytter sig i den rigtige retning.

SPÖ, der inden valget var Østrigs største parti, klarede sig relativt dårligt, og gik kun frem med 0,1%. Det skuffende valgresultat skyldes muligvis at en af partiets udenlandske rådgivere, en hr. Tal Silberstein, blev afsløret i at drive Facebook-smædekampagner mod ÖVP-formanden Sebastian Kurz. Ifølge kampagnerne skulle Kurz være alt fra antisemit til fortaler for åbne grænser i ledtog med George Soros.

Ashke-nazi?

Som det mindste af de to partier i den kommende koalition regner FPÖ med udenrigsministerposten. De ønsker derudover også indenrigsministerposten, der vil kunne give dem mere at sige, når det kommer til bl.a. grænsekontrol. Dernæst er de interesserede i flere folkeafstemninger om lovforslag—det er nok gået op for dem, at den brede befolkning er markant større tilhænger af udlændingestramninger end den politiske klasse.

Jeg er optimistisk. Det er ikke 1938, men det er da en start.

Østrigs kommende udenrigsminister

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Voldtægten af Tyskland

Voldtægten af Tyskland (Frit oversat fra et nu slettet twitter-opslag)   Da den røde hær …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
LarsIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Alle George Soros folkevalgte-puppets kan findes her, listen er en oversigt over “EU Reliable Allies”

legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

af Danskere på listen findes Magrethe Auken fra SF og Rina Ronja Kari Folkebevægelsen mod EU.

Desuden så er der også magtfulde personer på overstående liste, der ledere EU-parlementgrupper f.eks. Guy Verhoefstedts ADLE, hvor Venstre og Radikale Venstre er medlem.

Lars
Gæst
Lars

fedt

Lars
Gæst
Lars

så skal jeg have mig nogen lampeskærme, sæbestykker og skrumpehoveder!