Hjem / Indsigt / Retten til association – og diskrimination

Retten til association – og diskrimination

Hvordan kan man som et frit samfund påstå, at man har ”sand frihed”, hvis man fundamentalt set ikke har retten til frit at vælge?
Nej Kære læser, der måske sidder med lidt savl i mundvigen, jeg snakker ikke hvorvidt om sodomitter skal have retten til at ”elske hvem de elsker” (afføring under forhuden er ikke at elske), og jeg snakker ligeså heller ikke om den banale ret til at vælge hvilke typer mælk eller hvidkål man køber nede i supermarkedet.
Jeg snakker om et af de mest essentielle aspekter ved retten til at vælge – Nemlig retten til association.
Et af de essentielle tilgange til forståelsen for frihed er retten til at vælge hvordan man fører sin eksistens. Dette betyder selvfølgelig ikke at alt skal være frit (eks. Sodomi, aborter, dysgenik og andre socialt-degenerende faktorer), og at decideret skadelige faktorer skal være tilgængelige. Det vil ligeså betyde en lægge det ariske menneske i lænker til den lavest tænkelige fællesnævner – hedonismen – dopaminens slavemager.
Nej, med retten til at vælge, fremkommer retten til association, retten til at hyre og omgås med mennesker du ønsker. Retten til at fravælge kneppeaffald fra den tredje verden, retten til at frasortere endetarmskrigere og retten til at diskriminere på baggrund af køn. Jeg snakker om retten til diskrimination – Det mest naturlige og sunde for mennesket.

I naturen, når mennesket ser et faretruende væsen, er det ganske naturligt for hjernen af gå i ”fight or flight”. Dette er bygget på overlevelse, hård og kynisk overlevelse. Dette instinkt til at generalisere, fravælge, frasortere og diskriminere er fundamentalt for den menneskelige tilstand. Hvis mennesket aldrig har kunne diskriminere, ville blodet der drejer verdenshistoriens hjul aldrig være blevet spildt.

Når nu jeg skriver om retten til association, har jeg skam bidt mærke i det socialdemokratiske regimes dybe hykleri, der i sandhed afbilleder deres totalitære passiv-aggressive adfærd – ”Ytringsfrihed under eget ansvar” – Når denne sætning kommer op, fremviser det grundpillen i hvor prominent soja-indtaget er i den socialdemokratiske verdens dogme.
”Ytringsfrihed under eget ansvar” betyder reelt følgende: ”Du har udtalt dig modstridigt imod hvad vores egalitære og kulturmarxistiske værdigrundlag bygger på, og af denne grund finder vi os berettiget til ikke at ville associeres med dig, og endvidere på dette grundlag få dig afskediget fra din arbejdsplads”.

Savlende idioter på radio 24syv (Undtagen den notoriske jødekranie-knuser Mikkel AnderSSon) og andre medier der aktivt modarbejder det ariske menneskes interesser, altid medhyldende som de beskidte køtere de er, når at ”ytringsfriheden under eget ansvar” kommer til udspil.
Det går som følgende: En stolt dansk nationalist bliver hængt ud. Dette fører til en fyring og udstødelse fra det lokale samfund. Pressen retfærdiggør dette med følgende sentiment ”Ytringsfrihed har vi, men det er under eget ansvar – så udtal dig ikke om noget hvis du ikke kan klare konsekvensen af det”.

Forstå mig ret – jeg går på ingen måde ind for ytringsfrihed, jeg indtager ikke soja. Problemet er at socialdemokraterne, kommunisterne, socialisterne, kapitalisterne, liberalisterne og konservatisterne – alle disse egalitære koncepter tager alle sammen tager fejl – og at vi som hvide ariske danske nationalister, har ret på alle tænkelige måder.

Når Danmarks befolkning nu er atomiseret og hyper-individualiseret, samtidigt med der bliver fyldt op med det værste genetiske affald fra tredjeverdenen, og perverterede venstreorienterede der forsøger at forulempe, burde det være en menneskeret, at kunne frasortere, generalisere og diskriminere, så man ville have muligheden for at leve sit liv i fred og fordragelighed.

Om Natt Danelaw

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Hvid Spejder Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Boerg-Muhammed
Blæser læser
Boerg-Muhammed

“Retten til at fravælge kneppeaffald fra den tredje verden” – Natt D. tilbage i topform. Herligt!