Hjem / Samfund / Twitter censurerer “alt-right” mandag den 18. december

Twitter censurerer “alt-right” mandag den 18. december

Twitter er som udgangspunkt en privat virksomhed og kan ifølge lovgivningen selv bestemme indholdet på deres platform. Og det er nok ikke tilfældigt de har valgt at gå imod fundamentale principper i det amerikanske samfund. Den korruptionsanklagede Prince Alwaleed Bin Talal fra Saudi Arabien, ejer nemlig en stor procentdel af aktiemajoriteten i firmaet.

Igennem de senere år har der været en hård kamp mod propaganda, populært kaldet “fake news” og det omtaler Twitter gerne som et problem. Under den amerikanske præsident-valgkamp i 2016, var der eksempler på at pro-Trump og “alt-right” hash-tags der trendede blev sorteret fra og konservative kommentatorer blev suspended ved flere lejligheder. Undskyldninger om at disse holdninger var “ekstreme” blev bakket op af interesseorganisationer som Anti-Defamation League (ADL) og Southern Poverty Law Center (SPLC), der engang havde “meningsfulde sager” der gav dem integritet hos alle, som de globale magthavere nu udnytter ved at “hijacke” dem til deres agenda. Først ved at donere penge, som disse NGOer skal bruge for at løbe rundt og derfor hele tiden søger via at opdage nye “problematikker” i samfundet. Og sidenhen via deres kontrol med massemedierne opretholder en falsk integritet som store af dele af befolkningen desværre falder pladask for.


Terrorister som ISIS får selvfølgelig lov til at sprede deres had, ligesom feminister og “minoritets grupper”.

Twitter vil derfor den. 18 december indfører et nyt regelsæt i sammenarbejde med NGOer, som kan ramme en hel del brugere. Og det bliver spændende om f.eks. @RichardBSpencer eller vores egen @Lord_Lolland for lov at forsætte på platformen. Resten af de liberale Silicon Valley-firmaer følger trop. Både Microsoft, Alphabet (Google, Youtube mfl.) og Facebook har meldt ud de vil implementeret lignende ordninger inden længe f.eks. har Youtube lige ansat 10.000 medarbejder til overvåge indhold på platformen. 

Konkret går det ud på at Twitter overvåger dine cookies, så de kan se hvilke andre sider du også frekventere og så bruger til suspenderer på ukendte grundlag, inden for NGOernes rammer der skifter efter forgodtbefindende. Dette kan omgås let via alt-tech software til din browser der slører og blokerer som f.eks. TrackMeNot, PrivacyBadger, HTTPS Everywhere og Ad-Neuseum til Chrome. Hvis man vil være helt på den sikrer side kan man også benytte Tor-netværket via deres browser eller Tails operativsystem på en virtuel maskine. @navyhato (Black Pigeon Speaks) på Twitter har lavet video om hvordan du kan “De-Google-ify” dig selv.

Konsekvenserne for samfundene ville være at mærke når censuren træder ind og med de frihedsidealer vesterlændinge kulturelt er opdraget med, så må det give bagslag. Overstående tech-firmaer har monopol-status med deres platforme i vesten, mange danskere forbruger f.eks. en stor del af deres nyheder-igennem disse sociale medier.

Enkelte vil måske sige der er forskel reglerne i USA og Europa. Men det ændrer ikke noget, samtlige politikere har overstående tilgang til “Fake News” og samme tillid til massemedierne, de opfordrede i 2016 de selvsamme firmaer til det at tage aktion og danne incitament for hvad der sker idag. Og lande som Tyskland og Storbritannien har allerede ved flere lejligheder trådt på deres borgeres rettigheder. I informationens tidsadler vil det også være problematisk at blokere samtalere på tværs af lande, i massemedierne er billedet ensidigt styret af globalisterne hvor vi f.eks kun får en ensidig politiske fortælling fra f.eks. USA, det ville være forfærdeligt for internettet.

Magthaverne skal nok forsøge at presse citronen så længe de kan, indtil befolkningen slår tilbage og smækker en antitrust-lovgivning i hovedet på dem og opløser deres monopoler.

 

Holdninger til ADL og SPLC udtrykt af skribenten i denne artikel stemmer ikke overens med redaktionens. Det er vores klare holdning at ADL og SPLC aldrig har haft andre formål end at fremme jøders og negeres interesser på hvide amerikaneres bekostning, og chikane og Lawfare (retsags-krigsførsel) mod modstandere.

Om Ingolf Gaboldsen

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Lars Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars
Gæst
Lars

dem der er mål/ofre for inkvisitionen er dem der er værd at følge