Hjem / Verden / Græsk migrantsmugler idømt fængsel i næsten femtenhundrede år

Græsk migrantsmugler idømt fængsel i næsten femtenhundrede år

Ifølge græske iefimerida er en 56-årig græsk mand mandag blevet dømt for at stå i spidsen for en smuglerring der fik flere hundrede ulovlige migranter fra Tyrkiet til Grækenland i 2015 og ’16. Han var en af 23 dømte, hvoraf de fleste fik straffe på 200-300 år. Straffen blev 1489 år, så hvis dommeren havde givet ham bare eet år mindre… Ligemeget.

Smuglerringen hjalp ikke bare migranterne til Grækenland, man sendte dem også på vej videre mod resten af Europa; for hvorfor bare nøjes med at forråde ens eget land, når man skade et helt kontinent i sin jagt på personlig rigdom? Dommen er velfortjent, men desværre har det græske system ligesom os herhjemme en ide om at livstid ikke er livstid, så han kommer maksimum til at sidde i 25 år.

Man kan vel altid håbe der når at komme en græsk regering, der er fornuftig nok til ikke at lade forrædere med halvandettusinde års straf gå efter 25. Eller i det mindste at mindre forræderiske kriminelle gør hans ophold i tremmely ubehageligt.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om