Hjem / Samfund / “Hvide kvinder” er feministernes nye hadeobjekt

“Hvide kvinder” er feministernes nye hadeobjekt

Efter at kvinder i en 10-årig periode har angrebet mænd på alle fronter, for ting de ikke selv deltog aktivt i, så er turen nu kommet til de hvide kvinder.

Donald J. Trump fik efter “eksperters” vurdering overraskende mange kvindelige stemmer i de amerikanske sydstater ved præsidentvalget og linjerne blev for alvor tegnet op ved det seneste valg til kongressen i Alabama, mellem Republikaneren Roy Moore og Demokraten Doug Jones. Stemmefordelingen var således at 63% af de hvide kvinder stemte på Roy Moore, mens 93% af de sorte stemte for Doug Jones. 


I løbet af ugen (uge 50) trendede hash-tagget #ConfrontWhiteWomanhood i USA og andre dele af den vestelige-verden. Fordi det åbenbart var problematisk, at nogle af dem stemte på en anden kandidat. Historisk-set har hvide kvinder har altid været frontløbere for feminismen, uden dem ville der ikke være nogen platform i dag, men alligevel er det åbenbart på tide de tager et skridt tilbage. 

Feminist og Islamist (enhver med logisk sans vil kalde det selvmodsigende) Linda Sarsour poster gerne sin ytringer på twitter og var selvfølgelig også med denne gang: 

Mens andre grupper og aktivister fulgte lige i hælende! 

“Gay-atheist-liberal”-homoerne er selvfølgelig også med på vognen. 


Hvide kvinder i bevægelsen der igennem en årrække har beskyldt mænd for manspreadingmansplaining og eye-rape er forargede og siger selvfølgelig fra. De udstiller nu de virkelige problemer og er langsomt ved at splitte den moderne feminisme ad indefra. 

Personligt følger jeg omvæltningerne tæt, da jeg længe har ventet på at intersektionel feminisme ville implodere under sine egne påfund. 

Om Ingolf Gaboldsen

Tjek også

Danmarks Shabbos-goy nummer et. Smidt på porten af Kina!

’Amerika vi har et problem’ sagde Jackie Speier (Jødisk far/Armensk mor), der er en af …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Indavlet_Polakker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Indavlet_Polakker
Gæst
Indavlet_Polakker

muh f4minism