Hjem / Indsigt / Race-Socialisme

Race-Socialisme

Den alternative højrefløj som vi kender den i dag kan nemt inddeles efter to tendenser: race-socialister [1] og traditionalister:
Race-socialister er kendetegnet ved, at de i høj grad accepterer løgnerpressens verdenssyn, men indser raceforskelle og ønsker at gøre vesten hvid igen.
Traditionalisterne er, ligesom race-socialisterne, også bevidste omkring race og ønsker et hvidt hjemland. Men derudover indser traditionalisten, at 3. verdensimmigranterne i sig selv ikke er problemet, og at de nemt kunne stoppes, hvis hvide blot havde viljen. Traditionalisten indser at problemet ligger i en fordærvet kultur, hvor kønsroller er forsvundet, familien er splittet, ambitionen og viljen er væk, mænd vælger ikke at være mænd og socialistisk velfærd sikrer, at samfundets parasitter fortsat kan eksistere.

Så man kan ud fra disse definitioner sige, at race-socialister egentlig ønsker at redde vestens system, som vi kender det i dag, fra den invaderende horde af ikke-hvide. Her vil traditionalisten ikke redde noget i vesten i dag, men derimod gå ind for en komplet revolution af samfundet, for at tilbagebringe den naturlige orden, som var åbenlys for vores forfædre.

Fri-sex er et eksempel på et konfliktpunkt mellem race-socialister og traditionalister. Race-socialisterne mener, at det er okay at have sex uden for parforhold, også med de andre racer, så længe man ikke får raceblandede børn [2]. Traditionalisterne går derimod ind for en familiekultur, hvor man ikke render rundt og har sex uden for parforhold, samt at ens partner er fra sit eget folk og med samme verdenssyn (klassiske vestlige værdier). Altså er traditionalisten imod hele ideen om fri-sex, hvorimod race-socialisten har accepteret mediernes opfattelse, at der ikke er noget problem at se.

Vil man leve i et samfund, hvor man stoler på hinanden, hilser på naboen, og har en god familie eller et storbymiljø med stoffer, bitre singlemødre på velfærd og ingen fædre i syne? Det er henholdsvis sådanne samfund, familie- og fri-sex kulturer skaber. Grunden til at det er afgørende for hvordan folk lever, er at der ikke dannes familier uden parforhold. I den moderne ikke-familie er der altså ingen far, og den lever i komplet afhængighed af velfærdsstaten. Barnet vokser op i en husstand hvor der er ingen der arbejder, eller også er singlemoderen  fraværende med sit arbejde. Der er ingen fremtid eller ambitioner. Meningsløshed omgiver barnet, og det lærer ikke at sætte værdi i arbejde. Derfor er race-socialisters verdenssyn mangelfuldt, da et hvidt samfund ikke er tilstrækkeligt for at have et godt samfund. Det er trods alt ikke gæstearbejderne der gjorde, at vi ikke fik børn, men manglen på børn der blev undskyldningen for at importere dem i første omgang. Se bare på Danmark i dag: Meningsløsheden har ført til whiggers, skøger, svage mænd, bøsser, transseksuelle osv. Så det traditionalistiske perspektiv er at forbedre vores folk, for at få det ønskede samfund, i modsætning til race-socialisten, der ser udlændingene som kilden til problemerne. Generelt ses det at traditionalister og race-socialister ofte er uenige omkring familie, velfærdsstat, kultur og ansvar.

Spørgsmålet om familie er et emne med mange elementer under sig, deriblandt sex kultur som beskrevet tidligere, kønsroller og om det er pædagoger eller forældrene, der skal passe børnene. Her går traditionalisten selvfølgelig ind for traditionelle kønsroller og at forældrene passer børnene, hvor racesocialisten ofte har et feministisk syn på sagen. Uenigheden omkring velfærdsstat kan ses når traditionalisten går ind for selv at tage ansvar og hjælpe dem, der fortjener det, mens race-socialisten går ind for systematisk omfordeling i marxistisk stil, hvor der ikke gøres forskel på om det fortjenes eller ej. Så længe modtageren er hvid, er det ligegyldigt at socialisme faktisk ikke fungerer. Socialisme for hvide folk vil man ofte høre dem sige: Den idé kommer især fra den alternative højrefløj i USA, hvor de forestiller sig Skandinavien som et socialistisk paradis. De har gode intentioner, men fordi de er ofre for løgnepressens manipulation, kommer de ofte til den forkerte konklusion. Der er intet i vejen med tanken om et hvidt samfund, hvor folk hjælper hinanden, men her er det netop, at marxismen går ind og erstatter vores naboskab og solidaritet, i stedet for at fremme den.

Når det handler om kultur, så har race-socialisten ikke altid et problem med moderne samfundsvaner såsom druk, stoffer, fri-sex, bøsseri og feminisme. Race-socialisten forsøger ofte at forsvare hvide ved at ”fjerne” vores frie vilje, og sige vi “dindu nuffin” (Afro-Amerikansk for “ikke gjorde noget”, red.). Traditionalisten anerkender jødisk indflydelse i vores kultur, men holder stadig hvide ansvarlige for at hoppe i med begge ben. Man må heller ikke glemme hvide såsom Voltaire, John Stuart Mill, Martin Nexø og vores politiske ledelse, som alle været en del af forrådningsprocessen, og har modarbejdet fundamentet for et dansk Danmark.

Mike Enoch skal ikke forstås som race-socialist, men jeg anvendte ham som eksempel da en bestemt tanke han havde var i den grøft. Der er sjældent nogen, der er fuldkommen traditionalist eller race-socialist. De fleste har træk fra begge. Mange kommer ind på højrefløjen med mediernes verdenssyn, fordi de har indset at race betyder noget. Vi starter ofte som race-socialister men udvikler os fordi vi bliver opmærksomme på samfundets løgne og hykleri.

[1] ENG. Racist liberal, Florian Geyer fra Mysterium Fasces
[2] Mike Enoch, TDS 230

Om Estrup

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

18
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
11 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
14 Kommentarorer
ComfydaneAltmarkLarsLarsLarsenDómr um dauðan Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Balbo
Gæst
Balbo

Hvad med at skrotte alle lorte betegnelserne og gå under nationalsocialistiske fane.

Per
Gæst
Per

Hvordan kan man være Alt-Right hvis man er socialist, som er en venstrefløjsideologi? Det er en oxymoron at være nationalsocialist og kalde sig Alt-Right.
Det er bare gammel vin på ny flaske (hvor der står øl).
Vox Day har beskrevet 16 gode punkter på hvad det vil sige at være alt-right.

Balbo
Gæst
Balbo

Ingen af os er alt-right, det er en amerikansk bevægelse, kan ikke helt forstå hvorfor det skulle være et problem at være nationalsocialist.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Alt-Right er alle grupperinger der ikke har mulighed for at komme til ordre i Zionistiske-institutioner, som desværre der har placeret sig solidt på magten i stort set alle lande, der er noget værd.

Det kan være både traditionalister, etniske-nationalister, civic-nationalister, national-socialister osv. Disse grupper er enige på mange områder, men også uenige på flere afgørende punkter.

I Sverige er de så langt ude at Frikadelle-nationalister, som blot vil tale for Sverigedemokraterne kan kaldes alt-right, fordi de bliver holdt ude for den politiske debat.

Hvis man læser NMR’side så mener de at NationalSocialisme er det rigtige for Norden, det også en valid holdning at have. Men at man ikke er imødekommende over for andre lign. strømninger, som er særdeles populære globalt set og har fundet indpas herhjemme, vil jeg mene er en falliterklæring.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Ordre = Orde

Boerg-Muhammed
Blæser læser
Boerg-Muhammed

uhh, big nibba der, Per. #soy

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

(((Vox Day)))

Lars
Gæst
Lars

det her kommentar felt: youtu.be/L5DjhfzPauw

Right-Wing Extremist
Gæst
Right-Wing Extremist

Stort set. En spild af tid og energi.

Left-Wing Extremist_88
Gæst
Left-Wing Extremist_88

Hvordan kan man være højreorienteret? For I vil bevare (((det))) her?! Rend og hop, mit sorte revolutionsbanner slår sig stridslysten i vinden. Jeg er venstreorienteret.

Estrup, jeg synes du misforstår Enochs pointe: på Shoah advokerer de ikke for socialisme, de pointer blot, at selv en så naturstridig politisk idé som den altfavnende velfærdsstat er mulig for de nordiske folk at lykkes relativt godt (dømt på egne præmisser) grundet vores genetiske disponerethed for altruisme, gode samarbejdsevner, høj IQ, moral etc. (Selv mener jeg, havde vi ikke importeret muds og dindus, kunne systemet nok have løbet i lang tid, før den kulturelle og genetiske degenerering fik has på os).

Det er ellers alt korrekt og sandt, det du skriver, og jeg tror, Kike-Mike ville være enig med dig og os – it all has to go.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Må jeg præsentere National Socialismen. En smuk blanding af begge!

Balder
Gæst

Et Opbygeligt Nazijuleventyr

Jeg havde en gang en nærdødsoplevelse under et Vintersolhverv. Og hver gang vi nærmer os denne hellige tid, tænker jeg på at hvis jeg ikke gør noget alvorligt ved det, så vil skæbnen indhente mig for anden og sidste gang. For at tro jeg man kan undgå fordømmelsen hele to gange kan jeg ikke.

Efter indtagelse af en rød pille blev jeg suget opad i en lang lysende skakt, op blev smidt af på toppen, efter det der lignede flere dage i en rutschebane. Der lå jeg så ganske ubemærket ved siden af den mur der omkranser Valhimlen, og havde god mulighed for at observere hvad der foregik.

Alle dem som ville ind, måtte forbi Skt. Adolf.

“Og hvad er så din begrundelse for at får lov til at sidde ved Odins bord?” Spurgte han den nyankomne. Den ene efter den anden diskede op med fine historier om sine bedrifter. Én havde været Nationalsocialist lige siden han havde lært at læse, og han fortalte stolt at han kunne recitere Mein Kampf på fem forskellige sprog. En anden havde i mange år drevet en hjemmeside hvorfra han havde bragt oplysning om Jødernes rolle i samfundet. Og han havde også været i radioen, og havde forsøgt at fortælle sandheden om gaskamre og det såkaldte holocaust.

Nogle ville aldrig været blevet færdig med at fortælle om deres bedrifter hvis ikke Skt. Adolf havde stoppet deres ordstrøm. Ja, det er meget godt alle sammen. Men hvor mange fjender har du slået ihjel? Hvordan er du kommet her; døde du i fængsel? Eller døde du blot af komplikationer af din sukkersyge efter et langt og godt liv på solsiden som Nazi-kendis?

Nu bredte der sig i de fleste tilfælde en længerevarende pinlig stilhed. Hvis det tog for lang tid for dem at komme i tanke om et svar, eller når svaret så som oftest, var utilfredsstillende, strakte Skt. Adolf sin højre arm og sagde: “du skal derhen”. Han pegede på en lille dør ved siden af den store port. “Smut du derhen min kære, vi ses senere, ” sagde han med et skælmsk blik i øjnende, og skubbede mandslingen i den rigtige retning med et klap i numsen. Sådan gik det det meste af dagen. Kun en sjælden gang åbnede den Store Port sig, for at en Rigtig Kriger som egenhændigt havde slagtet mange fjender, kunne slippes ind i Valhimlen og sætte sig ved Odins bord. En gang i mellem var der dog nogle bogholdertyper som aldrig havde betjent hverken kniv, økse eller skyder som blev tildelt den samme hæder, men det var et fåtal som ikke selv havde haft blod på hænderne, som blev set på med nåde i Skt. Adolfs strenge stålgrå øjne..

Så skete det sidst på dagen at en filosof med baggrund i Kierkegaard, Jung, Nietzsche, Heidegger og Rosenberg meldte sig ved porten og ville ind. “Og hvad har du så bedrevet mens du havde chancen, ” spurgte Skt. Adolf.

“Jeg har skrevet femten bøger hvori jeg forsøger at definere den Sande Nationale Socialismes oprigtige Natur. Og jeg har været vært for et talkshow hvor mange Nationalister og Patrioter fik mulighed for at krydse klinger. Jeg blev godt betalt, og donerede mange penge til Nationalsocialistisk Ungdom og til Fonden for Gaskamrenes Bevarelse.” Svarede filosoffen, som kunne læse både tyske og franske bøger på originalsproget, stolt.

Da blev Skt. Adolf mistænkelig og fik et alvorligt blik i øjnene; “holdt lige kæft et øjeblik, og træk bukserne ned”, befalede han. “Schnell” tilføjede han, på svidende Preusertysk. Da blev filosoffen bleg og tryglede for sit liv. Men Skt. Adolf var erbarmungslos; han tilkaldte to Valhells Angels. Uden at sige et ord slæbte de filosoffen, stadigvæk med bukserne ned om hælene, med til en brønd der befandt sig et godt stykke fra Valhimmels mure, og kastede ham deri mens de sang Sacha Baron Cohen Borats uforlignelige country hit “Throw the Jew Down the Well”.

Så fik Skt. Adolf øje på mig. Det rykkede i mig for at heile, men jeg var som paralyseret. Skt. Adolf så sigende på de to Valhell’s Angels, og de bevægede sig hen imod mig. Frygten slog mig koldt om hjertet. Jeg havde ikke dræbt nogen i nu og, … . Adolf stoppede mine tanker og mine forsvarstaler. “Vi har lukket for i dag”, sagde han, og henvendt til Englene “sendt det fjols tilbage så han kan lave nogle stentavler så de kan være advaret dernede inden de kommer heroppe og forsøger at spille kong gulerod”.

De to Engle var lige ved at løfte mig op over det hul som jeg var kommet op ad, da en modig følelse strømte gennem min krop. “Stop!” råbte jeg, “hvad skal jeg fortælle dem, hvad sker der bag den lille dør og hvad sker der med dem som filosoffen som kom ned i det hul?”

Et kort sekund inden de to Valhelvedes Engle kastede mig ned den samme vej som jeg var kommet, kunne jeg høre Skt. Adolf råbe at bag den lille dør befinder sig en avanceret kønsskifteklinik, og at hullet væk fra muren fører direkte til landet Israhell.

Pludseligt forstod jeg bedre Skt. Adolfs kække opførsel overfor de bortdømte kujoner!

Men dog hellere en skæbne som Odins frille, end ned gennem hullet til Israhell trille.

Dómr um dauðan
Gæst
Dómr um dauðan

Fantastisk historie

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

En utrolig historie ! 14/14

Lars
Gæst
Lars

jeg vil hellere bo i Israel end være Odins frille

Lord of the Frogs
Administrator

Uironisk bruger ordet “nazi”, herre jemini…

Comfydane
Gæst
Comfydane

Jeg er selv ateist, men mener at individer foruden religion generelt vil se det som mere rationelt at handle i deres egen interesse. Jeg tror i høj grad at kristendommen holdt familien sammen, dog at vores sociale kollaps som samfund først og fremmest skyldes at fred og rigdom har gjort vi har glemt behovet for de gamle sociale konstruktioner, men især også tabet af religion, af flere årsager.

1. Uden religion er det svært at retfærdiggøre at kvinder skal være underlagt mænd. I et moderne ægteskab underkaster manden sig mere eller mindre kvinden da hun har mere socialt kapital og han ikke har muligheden for fysisk vold. Problemet opstår især når kvindens seksualitet i høj grad er baseret på at manden skal være mere magtfuld end hende.

2. At brænde for evigt i helvede er en ret god motivation for at få folk til at handle i flertallet og familiens interesse. I 2017 er der ingen grund til at blive sammen i et dårligt ægteskab. Traditionalisme kræver selvopofrelse.

Mit spørgsmål er om ægte traditionalisme overhovedet er muligt uden en religion og i et så rigt og fredeligt samfund som vores? Er det overhovedet pragmatisk at forsøge at indføre det, eller bare spild af tid? Så vidt jeg kan forstå formåede Nazisterne at genoprette kernefamilien og fødselsraten med god propaganda og økonomiske incentiver. Men Nazisterne var i en langt værre position end vi er nu. Jeg har generelt på fornemmelsen at den slags politik ikke ændrer noget i den lange bane.