Hjem / Indsigt / Race-Socialisme

Race-Socialisme

Den alternative højrefløj som vi kender den i dag kan nemt inddeles efter to tendenser: race-socialister [1] og traditionalister:
Race-socialister er kendetegnet ved, at de i høj grad accepterer løgnerpressens verdenssyn, men indser raceforskelle og ønsker at gøre vesten hvid igen.
Traditionalisterne er, ligesom race-socialisterne, også bevidste omkring race og ønsker et hvidt hjemland. Men derudover indser traditionalisten, at 3. verdensimmigranterne i sig selv ikke er problemet, og at de nemt kunne stoppes, hvis hvide blot havde viljen. Traditionalisten indser at problemet ligger i en fordærvet kultur, hvor kønsroller er forsvundet, familien er splittet, ambitionen og viljen er væk, mænd vælger ikke at være mænd og socialistisk velfærd sikrer, at samfundets parasitter fortsat kan eksistere.

Så man kan ud fra disse definitioner sige, at race-socialister egentlig ønsker at redde vestens system, som vi kender det i dag, fra den invaderende horde af ikke-hvide. Her vil traditionalisten ikke redde noget i vesten i dag, men derimod gå ind for en komplet revolution af samfundet, for at tilbagebringe den naturlige orden, som var åbenlys for vores forfædre.

Fri-sex er et eksempel på et konfliktpunkt mellem race-socialister og traditionalister. Race-socialisterne mener, at det er okay at have sex uden for parforhold, også med de andre racer, så længe man ikke får raceblandede børn [2]. Traditionalisterne går derimod ind for en familiekultur, hvor man ikke render rundt og har sex uden for parforhold, samt at ens partner er fra sit eget folk og med samme verdenssyn (klassiske vestlige værdier). Altså er traditionalisten imod hele ideen om fri-sex, hvorimod race-socialisten har accepteret mediernes opfattelse, at der ikke er noget problem at se.

Vil man leve i et samfund, hvor man stoler på hinanden, hilser på naboen, og har en god familie eller et storbymiljø med stoffer, bitre singlemødre på velfærd og ingen fædre i syne? Det er henholdsvis sådanne samfund, familie- og fri-sex kulturer skaber. Grunden til at det er afgørende for hvordan folk lever, er at der ikke dannes familier uden parforhold. I den moderne ikke-familie er der altså ingen far, og den lever i komplet afhængighed af velfærdsstaten. Barnet vokser op i en husstand hvor der er ingen der arbejder, eller også er singlemoderen  fraværende med sit arbejde. Der er ingen fremtid eller ambitioner. Meningsløshed omgiver barnet, og det lærer ikke at sætte værdi i arbejde. Derfor er race-socialisters verdenssyn mangelfuldt, da et hvidt samfund ikke er tilstrækkeligt for at have et godt samfund. Det er trods alt ikke gæstearbejderne der gjorde, at vi ikke fik børn, men manglen på børn der blev undskyldningen for at importere dem i første omgang. Se bare på Danmark i dag: Meningsløsheden har ført til whiggers, skøger, svage mænd, bøsser, transseksuelle osv. Så det traditionalistiske perspektiv er at forbedre vores folk, for at få det ønskede samfund, i modsætning til race-socialisten, der ser udlændingene som kilden til problemerne. Generelt ses det at traditionalister og race-socialister ofte er uenige omkring familie, velfærdsstat, kultur og ansvar.

Spørgsmålet om familie er et emne med mange elementer under sig, deriblandt sex kultur som beskrevet tidligere, kønsroller og om det er pædagoger eller forældrene, der skal passe børnene. Her går traditionalisten selvfølgelig ind for traditionelle kønsroller og at forældrene passer børnene, hvor racesocialisten ofte har et feministisk syn på sagen. Uenigheden omkring velfærdsstat kan ses når traditionalisten går ind for selv at tage ansvar og hjælpe dem, der fortjener det, mens race-socialisten går ind for systematisk omfordeling i marxistisk stil, hvor der ikke gøres forskel på om det fortjenes eller ej. Så længe modtageren er hvid, er det ligegyldigt at socialisme faktisk ikke fungerer. Socialisme for hvide folk vil man ofte høre dem sige: Den idé kommer især fra den alternative højrefløj i USA, hvor de forestiller sig Skandinavien som et socialistisk paradis. De har gode intentioner, men fordi de er ofre for løgnepressens manipulation, kommer de ofte til den forkerte konklusion. Der er intet i vejen med tanken om et hvidt samfund, hvor folk hjælper hinanden, men her er det netop, at marxismen går ind og erstatter vores naboskab og solidaritet, i stedet for at fremme den.

Når det handler om kultur, så har race-socialisten ikke altid et problem med moderne samfundsvaner såsom druk, stoffer, fri-sex, bøsseri og feminisme. Race-socialisten forsøger ofte at forsvare hvide ved at ”fjerne” vores frie vilje, og sige vi “dindu nuffin” (Afro-Amerikansk for “ikke gjorde noget”, red.). Traditionalisten anerkender jødisk indflydelse i vores kultur, men holder stadig hvide ansvarlige for at hoppe i med begge ben. Man må heller ikke glemme hvide såsom Voltaire, John Stuart Mill, Martin Nexø og vores politiske ledelse, som alle været en del af forrådningsprocessen, og har modarbejdet fundamentet for et dansk Danmark.

Mike Enoch skal ikke forstås som race-socialist, men jeg anvendte ham som eksempel da en bestemt tanke han havde var i den grøft. Der er sjældent nogen, der er fuldkommen traditionalist eller race-socialist. De fleste har træk fra begge. Mange kommer ind på højrefløjen med mediernes verdenssyn, fordi de har indset at race betyder noget. Vi starter ofte som race-socialister men udvikler os fordi vi bliver opmærksomme på samfundets løgne og hykleri.

[1] ENG. Racist liberal, Florian Geyer fra Mysterium Fasces
[2] Mike Enoch, TDS 230

Om Estrup

Tjek også

Er du en fluemand?

Nogen gange er man så indsovset i memer og humor, at man glemmer at det …

18
Efterlad et svar

avatar
 
7 Kommentartråde
11 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
14 Kommentarorer
ComfydaneAltmarkLarsLarsLarsenDómr um dauðan Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Balbo
Gæst
Balbo

Hvad med at skrotte alle lorte betegnelserne og gå under nationalsocialistiske fane.

Per
Gæst
Per

Hvordan kan man være Alt-Right hvis man er socialist, som er en venstrefløjsideologi? Det er en oxymoron at være nationalsocialist og kalde sig Alt-Right.
Det er bare gammel vin på ny flaske (hvor der står øl).
Vox Day har beskrevet 16 gode punkter på hvad det vil sige at være alt-right.

Balbo
Gæst
Balbo

Ingen af os er alt-right, det er en amerikansk bevægelse, kan ikke helt forstå hvorfor det skulle være et problem at være nationalsocialist.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Alt-Right er alle grupperinger der ikke har mulighed for at komme til ordre i Zionistiske-institutioner, som desværre der har placeret sig solidt på magten i stort set alle lande, der er noget værd. Det kan være både traditionalister, etniske-nationalister, civic-nationalister, national-socialister osv. Disse grupper er enige på mange områder, men også uenige på flere afgørende punkter. I Sverige er de så langt ude at Frikadelle-nationalister, som blot vil tale for Sverigedemokraterne kan kaldes alt-right, fordi de bliver holdt ude for den politiske debat. Hvis man læser NMR’side så mener de at NationalSocialisme er det rigtige for Norden, det også en… Læs mere »

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Ordre = Orde

Boerg-Muhammed
Blæser læser
Boerg-Muhammed

uhh, big nibba der, Per. #soy

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

(((Vox Day)))

Lars
Gæst
Lars

det her kommentar felt: youtu.be/L5DjhfzPauw

Right-Wing Extremist
Gæst
Right-Wing Extremist

Stort set. En spild af tid og energi.

Left-Wing Extremist_88
Gæst
Left-Wing Extremist_88

Hvordan kan man være højreorienteret? For I vil bevare (((det))) her?! Rend og hop, mit sorte revolutionsbanner slår sig stridslysten i vinden. Jeg er venstreorienteret. Estrup, jeg synes du misforstår Enochs pointe: på Shoah advokerer de ikke for socialisme, de pointer blot, at selv en så naturstridig politisk idé som den altfavnende velfærdsstat er mulig for de nordiske folk at lykkes relativt godt (dømt på egne præmisser) grundet vores genetiske disponerethed for altruisme, gode samarbejdsevner, høj IQ, moral etc. (Selv mener jeg, havde vi ikke importeret muds og dindus, kunne systemet nok have løbet i lang tid, før den kulturelle… Læs mere »

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Må jeg præsentere National Socialismen. En smuk blanding af begge!

Balder
Gæst

Et Opbygeligt Nazijuleventyr Jeg havde en gang en nærdødsoplevelse under et Vintersolhverv. Og hver gang vi nærmer os denne hellige tid, tænker jeg på at hvis jeg ikke gør noget alvorligt ved det, så vil skæbnen indhente mig for anden og sidste gang. For at tro jeg man kan undgå fordømmelsen hele to gange kan jeg ikke. Efter indtagelse af en rød pille blev jeg suget opad i en lang lysende skakt, op blev smidt af på toppen, efter det der lignede flere dage i en rutschebane. Der lå jeg så ganske ubemærket ved siden af den mur der omkranser… Læs mere »

Dómr um dauðan
Gæst
Dómr um dauðan

Fantastisk historie

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

En utrolig historie ! 14/14

Lars
Gæst
Lars

jeg vil hellere bo i Israel end være Odins frille

Lord of the Frogs
Administrator

Uironisk bruger ordet “nazi”, herre jemini…

Comfydane
Gæst
Comfydane

Jeg er selv ateist, men mener at individer foruden religion generelt vil se det som mere rationelt at handle i deres egen interesse. Jeg tror i høj grad at kristendommen holdt familien sammen, dog at vores sociale kollaps som samfund først og fremmest skyldes at fred og rigdom har gjort vi har glemt behovet for de gamle sociale konstruktioner, men især også tabet af religion, af flere årsager. 1. Uden religion er det svært at retfærdiggøre at kvinder skal være underlagt mænd. I et moderne ægteskab underkaster manden sig mere eller mindre kvinden da hun har mere socialt kapital og… Læs mere »